canııım benım uzulmekkk yokkızarım bak bundan sonra gulcez o kaynanaların ınadına kocalarmıza sımsıkı sarılcaaaz sonrada yıne olmazsa seytanı fıkırler cıkıcak ortaya
herkezee beraberrr kızzlarr herkezz burada yınee ohh benn gelemıyorummm özledimm ama benıı bırazz maggdurr görünn çünnkümm aşkım yanımdayaaoyusdeeennn şafaklarınızzz düsmüşş hepinizinnn ohhh nee güzellll sizlerii çokkk özledimmm yahuuu aksamlarıdaa gıremıyorummm nesee pazartesii gıdıyoo bebımm sonraa 150 gün dahaa burdayımmm şafakk 156 nesee öpüyorummm sizleriii güzelleriiimmmm ii bakınnn kendınızee
herkezee beraberrr kızzlarr herkezz burada yınee ohh benn gelemıyorummm özledimm ama benıı bırazz maggdurr görünn çünnkümm aşkım yanımdayaaoyusdeeennn şafaklarınızzz düsmüşş hepinizinnn ohhh nee güzellll sizlerii çokkk özledimmm yahuuu aksamlarıdaa gıremıyorummm nesee pazartesii gıdıyoo bebımm sonraa 150 gün dahaa burdayımmm şafakk 156 nesee öpüyorummm sizleriii güzelleriiimmmm ii bakınnn kendınızee
hoşgeldin, muhabbet derin walla
evet sedacım, gençlik işte naparsın.Ama biz bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalım di mi ama
hoşgeldin, muhabbet derin walla
evett ben o kaynanaları varyaaa kısım ikimizde alcaz istediğimizi kaynanalara inat inş.
kızım sen az cok tanımısındır benı bende senı tanıdım bız ıstedımızı alırız sen merak etme
şubat10 canım hoşgeldin nasıl gidiyor tatlım
kızlar bi ara verdim geldim yine nasılsınız bakalım
deryaw canım sen nerde çalışıyosun tatlım ben misafirler için hatıra kalacak tarzda bişiler istiyrum havlu istemiyrum hani dğün zamanı arabalara bağlarlar ya o geliyo aklıma:82::82:
aynen canım geçmişle yaşanmaz geleceğe bakıcaz bundan sonra
canım reklam yapmıyım, bi fabrikada hemşirelik yapıorum ben
Süslü mumlar fln olabilir, üzerinde nişan tarihi adınız fln yazan, ya da onun gibi süs, hatıra kalacak bişiler olabilir cnm
eveeeeeet , seviyorum sizleri yaa
aynen hayatım inatsa inat aşk bu kimseyi görmedi gözüm görmicekte benim aşkım istesin dünyayı silerim uğrunda okadar çok seviorum sende ölesin biliorum bizim yaşadıklarımız nerdeyse aynı senle kaderdaşız ama kadere inanırım olacak olacakkkkk
kısçelerrrr, ben eve gidiyorum, hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
Yarın görüşürüz, iyi bakın kendinizeee:80: :80: :80: :80: :80: :80:
kısçelerrrr, ben eve gidiyorum, hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
yarın görüşürüz, iyi bakın kendinizeee:80: :80: :80: :80: :80: :80:
Dailymotion - Mustafa Sandal - İki Tas Çorba - Müzik Kanalı
KIZLAR AŞKIMIN BANA İLK ARMAĞAN ETTİĞİ ŞARKI BUYDU DİNLERMİSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?