Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bosver be cnm sımdı var nasıl olsa allaah tamamına erdırsın ınsalaaah

evet inşallah canım, erdirsin artık

canım hayat şartları işte kimse mutlu yuvasından olmak istemez her iki koşuldada ben denedim ama olmadı olay bundan ibaret

tabi ki tatlım, kim isterki. İnşallah bundan sonra mutluluğun daim olur.
Hepimizin tabiki
Hep söylüyorum bu benim ikinci hayatım, ben yeniden doğdum. İnşallah bu sefer ömrümün sonuna kadar mutlu olacağım, önceki mutsuz hayatıma inat

canım ınsallah cok mutlu oursuuun

aynen öle canım bende aynı düşüncedeyim geçmişte herkez bir şekilde hatalar yapıo önemli olan ders almak sonuç çıkarmak ben artık bekar gibi hissediorum pişman deilim yaptığım şeye ben zorlandım çünkü isteyerek olmadı hiçbişey bundan sonra herşey kısmetse benim istediğim gibi olucak

kızlar kızlar ben geldimmm
nasılsınız bakalımm neler kaynatıyorsunuzz

Düşün;
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istem...ezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter..
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme,
Tükettirme içindeki yaşama sevgisini..
"Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz !"

canım hayat şartları işte kimse mutlu yuvasından olmak istemez her iki koşuldada ben denedim ama olmadı olay bundan ibaret

Boşver hayatım herşeyde var bir hayır.Erken evlenmiş olmayı istemezdim ama genç annelerde gözüm kalır hep,demek sende o kıskandıklarımdansın:))Allah bundan sonra güldürsün seni inşallah.

sllmm kizzllaar nasill gdiyoo safaklar nasilsiniz bakalimm

Hoşgeldin canım

amin canım inş. gülmeye çok ihtiyacım var

çok doğru tatlım
"Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz"

herkezee beraberrr kızzlarr herkezz burada yınee ohh benn gelemıyorummm özledimm ama benıı bırazz maggdurr görünn çünnkümm aşkım yanımdayaa oyusdeeennn şafaklarınızzz düsmüşş hepinizinnn ohhh nee güzellll sizlerii çokkk özledimmm yahuuu aksamlarıdaa gıremıyorummm nesee pazartesii gıdıyoo bebımm sonraa 150 gün dahaa burdayımmm şafakk156 nesee öpüyorummm sizleriii güzelleriiimmmm ii bakınnn kendınızee

evet sedacım, gençlik işte naparsın.Ama biz bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalım di mi ama

kızlar kızlar ben geldimmm
nasılsınız bakalımm neler kaynatıyorsunuzz

hoşgeldin, muhabbet derin walla

canııım benım uzulmekkk yok kızarım bak bundan sonra gulcez o kaynanaların ınadına kocalarmıza sımsıkı sarılcaaaz sonrada yıne olmazsa seytanı fıkırler cıkıcak ortaya

evett ben o kaynanaları varyaaa kısım ikimizde alcaz istediğimizi kaynanalara inat inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…