yemeğe kadar gittim gelicem
tabiki canım kim alışır eşinin sevgilisinin yokluğuna.. Biz sadece zaman öldürmeye alışıcazevet canım biliosun alışırsın lafı hepimize ağır bie kelime onsuzluğa alışılırmı
tabiki canım kim alışır eşinin sevgilisinin yokluğuna.. Biz sadece zaman öldürmeye alışıcaz
aynen öle canım zmanda geçmio bu günlerde bana
aynennn sanki bir saat bir günmüş gibi geliyo banada canım
aynen canım yaa tek ben deilim biliorum bu durumda olan ama genede içi yanıo insanın işte
ama yanlız olmadığını bilmek birilerinin sana destek olduğunu bilmekte insanı rahatlatıyo tatlım topla kendini lütfenn
aynen canım yaa tek ben deilim biliorum bu durumda olan ama genede içi yanıo insanın işte
haklısın canım işe yemek yemekle başlıyım
kızlaaaarrrrr selaaaaam nasılsınııızzz??? bana yardımcı olur musunuuuuz? cuma günü nişanlımın dogumgunu? napsam???
kızlaaaarrrrr selaaaaam nasılsınııızzz??? bana yardımcı olur musunuuuuz? cuma günü nişanlımın dogumgunu? napsam???
merhaba canımm yanına gitme şansın varmı gitsen haftaiçi görüştürürlermi ?
merhaba canımm yanına gitme şansın varmı gitsen haftaiçi görüştürürlermi ?
anaaaaa bence guzel bır yere gotur cnm dısarıya yada bır yerde acık bufe kahvaltı gotur cnm
kız o hur general zaten askerlıgı yedı bıtırdı oo
selam canıım, bizim askerlik 31.01'de bitti, kavuştuk çok şükür (darısı sizlerin başına)..
hıımm.. kahvaltıyı bi düşüneyim.. akşam yemegşne kuzenlerini abisini fln ayarladık dışarı yemege çıkıcaz, bi de pasta yapıcam, sonra evde kesicez hep beraber.. ama değişik bişeyler yapsam diyodum.. kahvaltıyı da düşüneyim ben bi :) saol canıımm..
ben varım kızzz tam destek full destek
ooff var ya hep bunu yapıorum ben
tamam ozaman ilk iş kendi ellerinle bir pasta yap canımm
amiinnn canım allah başka ayrılık vermesin sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?