Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

plan yap o zaman sınavdan sonra bişeyler yap kafanı dağıtmak için

aşkında arar o zmn bugün, sesini 2 gündür duyamadın diye bu kadar duygusala bağladın demek kuzum sen.. özlemden... kıyamamm

yok canım yaa geçen hafta yapmıştık arkadaşla gezdik pişman oldum kaç gün nie gezdim die evde oturayım daha iyi komşumuzun kızının nişanı var ona bile gitmicem çok özledim ben yaaaaa arasaydı biraz olsun iyi gelirdi ama artık aramaz canım öğlen ararsa arıo başka aramıo oda geçti bugün aramaz artık

ama bu modda devam edersen kötü hayatım ya, toparlan biraz...
Ben hiç bi vaktimi boş bırakmıyorum sanırım o yüzden çabucak atlattım bunalım modunu :S
5 gün iş yerinde 2 gün dershanedeyim ayrıca haftada 3gün spor salonuna gidiyorum.. Pert oluyorum yani aşkımda hergün 2 defa arıyo, dün diyoki çok özledim seni hep resimlerine bakıyorum :97: sen özledin mi dio evet özledim aşkım ama resimlerine bakmaya vaktim olmuyo diorum
bizimde kesin değil canım ama ceza alabilirim dedi offf

inş. almaz cnm

yok canım ya benim aşkım acemi fazla aramıo öle bana gitmden sporu falan bıraktırdı pek gezmemide istemio o yüzden kafamı dinliorum dahada üzülüorum özlüorum

asker yarenleri nasılsınız bakalım nasıl geçiyor zamannn şaak attırmak için geldimmm
şafak=343
pufff daha çok varrrr

fıstıklarım ben biraz işlerime bakayım, birazda test çözeyim malüm aöf sınavına 9 gün kaldı

görüşürüzzz

biten 351

aşkk yanındakini sevmek değil uzakta olsada kavuşmayı beklemektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…