- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
plan yap o zaman sınavdan sonra bişeyler yap kafanı dağıtmak için
aşkında arar o zmn bugün, sesini 2 gündür duyamadın diye bu kadar duygusala bağladın demek kuzum sen.. özlemden... kıyamamm
:18: biz hiç ceza almadık henüz, umarımda almayız :44:
bizimde kesin değil canım ama ceza alabilirim dedi offf
disko kötü bişey die biliorum ben canım hücre gibi biyermiş ekmek su veriolarmış tek galiba almaz inş.:44::44:
inşallah canım ya dua edinn bizim içinn
hemşerimmmm sen benim şafağımı neden hep on gün atıyosunaşkım erkenmi gelicek bu bir işaretmi acaba
hoşgeldin canım
ederim canım sen üzülme kuzum
nüff kasıtlı yapmıyorum hemşoo neden öyle oluyo anlamıyomm
neysem düzelttim şimdi
hoşbulduk anam
yok canım yaa geçen hafta yapmıştık arkadaşla gezdik pişman oldum kaç gün nie gezdim die evde oturayım daha iyi komşumuzun kızının nişanı var ona bile gitmicem çok özledim ben yaaaaa arasaydı biraz olsun iyi gelirdi ama artık aramaz canım öğlen ararsa arıo başka aramıo oda geçti bugün aramaz artık
bizimde kesin değil canım ama ceza alabilirim dedi offf
yok canım ya benim aşkım acemi fazla aramıo öle bana gitmden sporu falan bıraktırdı pek gezmemide istemio o yüzden kafamı dinliorum dahada üzülüorum özlüorumama bu modda devam edersen kötü hayatım ya, toparlan biraz...
Ben hiç bi vaktimi boş bırakmıyorum sanırım o yüzden çabucak atlattım bunalım modunu :S
5 gün iş yerinde 2 gün dershanedeyim ayrıca haftada 3gün spor salonuna gidiyorum.. Pert oluyorum yaniaşkımda hergün 2 defa arıyo, dün diyoki çok özledim seni hep resimlerine bakıyorum :97: sen özledin mi dio evet özledim aşkım ama resimlerine bakmaya vaktim olmuyo diorum
inş. almaz cnm
yok canım ya benim aşkım acemi fazla aramıo öle bana gitmden sporu falan bıraktırdı pek gezmemide istemio o yüzden kafamı dinliorum dahada üzülüorum özlüorum
asker yarenleri nasılsınız bakalım nasıl geçiyor zamannn şaak attırmak için geldimmm
şafak=343
pufff daha çok varrrr
asker yarenleri nasılsınız bakalım nasıl geçiyor zamannn şaak attırmak için geldimmm
şafak=343
pufff daha çok varrrr
fıstıklarım ben biraz işlerime bakayım, birazda test çözeyim malüm aöf sınavına 9 gün kaldı
görüşürüzzz
şafak 427 canımyarın paşam geliyor
off hala 343
sedaa safağın kaççç
biten 351
aşkk yanındakini sevmek değil uzakta olsada kavuşmayı beklemektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?