Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım biz 7 mayıs olarak biliyoruz ama..daha asılmadı tarih..sizin asıldı mı?inş daha fazla olmaz canım yaa..1 gün bile fazla olmasına dayanamam..

bizim asılalı yirmi gün oldu cnm allahın izniyle 18 mayısta yanımda sizin neden yanlış olsunki doğru hesplamışsınızdır

sitenin kurucusuydu canım yeni ayrıldı..Kazen erkekti ve çok kişi bilmiyorduu..kimseye kendini deşifre etmedii fotoğraf vs göstermedii..Kazen abiyi çok sevdik bizzz ama gitti

hee ewet başka bi topikte okudum da, orda pek sevilmiomuş galba:26:
birilerine ceza vermiş, birilerinin üyeliğini iptal etmiş fln, ama o üye tekrar geri dönmüş de, onları okurken erkek olduğunu öğrendim, şaşırdıımmm

nişanlıyız biz cnm ama henuz düğün tarihimiz belli diil aşkım gelince artık bir an önce allahın izniyle evlencez bu senesiz peki

canım biz nişanlı değiliz ama ailelerimiz biliyor..biz de ramazandan önce düşünüyoruz..temmuzda inş yer bulabilirsek tabi..

hemşerim iyidir ne olsun valla sıkılmaca bide sanki yarın dğün olcakmış gb bi liste hazırladım ama işte vaktimi öldürüyorum sen ne yapıosun
nişanlı yarenler eksiğim çok diyenler aldıklarını yada almak istediklerinizi ekleyinde bizede fikir olsun kızlar ya herkse hayırlı olsun şimdiden Allah mutluluğunu 2 ye 3e 5e katlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…