Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

culyaam gercekten takip ediyorum yzmaya fırsatım olmuyor işlerim oğunn aft benii :82: şafağına bak yaaa bitmiş...55

culyam annat bakiim nerde askerin neler yapıosunuzz nasıl geciooo

askerim uyuyoooo tam bi uykucu oldu yaaa dövcem vallaaa

askerim uyuyoooo tam bi uykucu oldu yaaa dövcem vallaaa

ahhh gelsinde uyusunnn berabermisinizz kuzummm yaa tam haber alamadım dün gece yarısı uçağı vardı . helikopter bırakıcaktı gidebildi mi bilemiyorum aramadı henüz.. kesin iş çıkışı sürprizzz yapıcak yaa su haftasonunu beraber gecirebilseeeek baska ne isteremmm

hııımm git tabi git git, hem sensiz onların ne işi varmış orda

dimi bende gıtcemm o yuzden bensız olmaz zaten askımı cok ozlemıstım zaten ii olur banada ızın verırlerse 2 gecede beraber uyuyp uynmak super olurr

dimi bende gıtcemm o yuzden bensız olmaz zaten askımı cok ozlemıstım zaten ii olur banada ızın verırlerse 2 gecede beraber uyuyp uynmak super olurr

oy oyy oyyy süper olur walla.
bizimkiler de izin verirse ben de 2 gece aşkımda kalcam

topiğimiz bu ara sinek avlıyor kızlarr nedeni ne olabilir sizcee :44:

topiğimiz bu ara sinek avlıyor kızlarr nedeni ne olabilir sizcee :44:

walla ne biliyim canım, bişiler oldu ama anlayamadım:26:
önceleri wc ye bile gidemezdim kaçırcam yazılanları die, konular akıp giderdi, şimdi tık yok:44:

walla ne biliyim canım, bişiler oldu ama anlayamadım:26:
önceleri wc ye bile gidemezdim kaçırcam yazılanları die, konular akıp giderdi, şimdi tık yok:44:

Hafta sonu ygs bidahaki haftaya aöf var bide iş yoğunluğu olanlar falanda olunca topik ahanda böle kalıvermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…