Ders çalışmaktan oldum olası nefret etmişimdir.
Çok şükür sınav derdim yok.
Hepinize başarılar diliyorum kızlar
Hadi hayırlısı,böylede devam edersin inşallah.
Bende işletmedeyim,4. sınıfım. ama hiç çalışasım yok bu sefer yaa.
yok cnm oylesıne gıdıyoruz dun kaynım aradı ben bunlarla kustum konusmuodum aksam aradı cuma sabahtan yola cıkıcaz dedı senıde goturcez fln dedım olesıne yanı
Güüünaaaydııııııınnnnnnnnn
Ben geldimmm :82:
Ay gelde bana sor,geçmiyor geçmiyor:84:tabi şafağının güzelliği aklını başından almış cicim maşallahh ne kalmış
Ders çalışmaktan oldum olası nefret etmişimdir.
Çok şükür sınav derdim yok.
Hepinize başarılar diliyorum kızlar
Hadi hayırlısı,böylede devam edersin inşallah.
Bende işletmedeyim,4. sınıfım. ama hiç çalışasım yok bu sefer yaa.
İstanbul Çapada tatlım
ne güzel işte canım
selam ve yeni gelen herkeze çok geçmişe gidemedim :82:
4. sınıfmı ooyy ben oraları goremem herelde su ıkı yıl bır bıtsede kurtulsamm nasıl cnm sınavlara coooooooooook calısıomuydun bundanoncekı seneler :97:
Ay gelde bana sor,geçmiyor geçmiyor:84:
Geçen yıl başladım AÖF'ye İşletme Bölümü ve alttan dersim olmamakla birlikte şuan 2.Sınıfım
iimiş cnmm hayırlısı olur ıkımız ıcınde ınsallah :26:
Geçmese 460'ta kalırdı canım yaBen şu sıra geçtiğine inanmaya başladım ne kadar sürer bu hissiyatım?
Şafak 342
inşallah canım çalışıpta emeğimizin karşılığını aldığımızda daha güzel bişey olamaz dimi
4. sınıfmı ooyy ben oraları goremem herelde su ıkı yıl bır bıtsede kurtulsamm nasıl cnm sınavlara coooooooooook calısıomuydun bundanoncekı seneler :97:
Amin canım cümleten hayırlısı diyelim
Ya bak bunu çok duyuyorum bikaç arkadaş daha söylüyor hiç çalışma isteği yok falan diye... İçimdeki heves ölmesin noooooooooollurr
eveeeet, çok özlemiş beni, yoksa benim odun sevgilim böyle bişeyi başkalarının yanında söylemezdi
canım maşallah ne güzel alttan dersin yok
benim askerim de aöf'de. şimdiye kadar bitmesi lazımdı çoktan, ama hala alttan bisürü dersi var tembel tenekemin
yawru kuşumm gelmiş sedaam naber
peki peki peki 200lerr300 ler çabuk geçiyoooooo
evet cnm ben oleee cooook coook calısmadım ama yınede bayaa cok soru cozdum 6 yılın cıkmıs sorularını bırde hukuk a konuların calıstım ole bakalım neolcak verırım herelde dıorum ama :97::97:
Ama ben 155ten başladım:78:Geçmese 460'ta kalırdı canım yaBen şu sıra geçtiğine inanmaya başladım ne kadar sürer bu hissiyatım?
Şafak 342
selamlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?