Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ders çalışmaktan oldum olası nefret etmişimdir.
Çok şükür sınav derdim yok.
Hepinize başarılar diliyorum kızlar

Ben bayılıyorum canım biraz daha çalışırsam harbiden bayılıcam midem bulanıo kitap görünce

Hadi hayırlısı,böylede devam edersin inşallah.
Bende işletmedeyim,4. sınıfım. ama hiç çalışasım yok bu sefer yaa.

4. sınıfmı ooyy ben oraları goremem herelde su ıkı yıl bır bıtsede kurtulsamm nasıl cnm sınavlara coooooooooook calısıomuydun bundanoncekı seneler :97:

Hadi hayırlısı,böylede devam edersin inşallah.
Bende işletmedeyim,4. sınıfım. ama hiç çalışasım yok bu sefer yaa.

Amin canım cümleten hayırlısı diyelim

Ya bak bunu çok duyuyorum bikaç arkadaş daha söylüyor hiç çalışma isteği yok falan diye... İçimdeki heves ölmesin noooooooooollurr

4. sınıfmı ooyy ben oraları goremem herelde su ıkı yıl bır bıtsede kurtulsamm nasıl cnm sınavlara coooooooooook calısıomuydun bundanoncekı seneler :97:

dur kuzum daha yolun başındayız bizz görcez tabi 4.sınıfı

Geçen yıl başladım AÖF'ye İşletme Bölümü ve alttan dersim olmamakla birlikte şuan 2.Sınıfım

eveeeet, çok özlemiş beni, yoksa benim odun sevgilim böyle bişeyi başkalarının yanında söylemezdi
canım maşallah ne güzel alttan dersin yok
benim askerim de aöf'de. şimdiye kadar bitmesi lazımdı çoktan, ama hala alttan bisürü dersi var tembel tenekemin

inşallah canım çalışıpta emeğimizin karşılığını aldığımızda daha güzel bişey olamaz dimi

evet cnm ben oleee cooook coook calısmadım ama yınede bayaa cok soru cozdum 6 yılın cıkmıs sorularını bırde hukuk a konuların calıstım ole bakalım neolcak verırım herelde dıorum ama :97::97:

Yok canım,hepsinde son pazartesi başladım,yani 5 gün çalıştım.
Bi okuduğumu unutmam,ezberim fena:))
Geçmiş yıl sorularına falanda hiç bakmadım.
Hem sende hiç öyle gelemem oralara diye düşünme,ben üniversite bittikte sonra boş durmayım diye girmiştim bir yandan oda bitti gitti işte,hiç özen göstermedim bile.
Bence çok basit gözünde büyütme boşuna.

Amin canım cümleten hayırlısı diyelim

Ya bak bunu çok duyuyorum bikaç arkadaş daha söylüyor hiç çalışma isteği yok falan diye... İçimdeki heves ölmesin noooooooooollurr

Ya ben aslında ders çalışmayı severim,şu bi bitsinde alese dönecem sonra kpss sınavdan çok birşey yok maşallah
Askerdeyken daha iyi ders çalışırım,oyalanacak birşey olmaz diyordum ama tadım kalmadı herhalde bu sefer çalışasım gelmiyor.Zaten ilk defa bu kadar erken çalışmaya niyetlendim,bünyem kaldırmadı herhalde

Maşallah aşkınıza canım Çok şükür yok canım ama çalıştığım için yok sanırım ineciklik yapıorum hafiften Olsun canım ya başlanmış iş bitmiş iştir... biraz çalışırsa geçer bitirir inş. ver gazı bitirt okulu

300 ler çabuk geçiyoooooo
peki peki peki 200lerr

evet cnm ben oleee cooook coook calısmadım ama yınede bayaa cok soru cozdum 6 yılın cıkmıs sorularını bırde hukuk a konuların calıstım ole bakalım neolcak verırım herelde dıorum ama :97::97:

ooo daha nolsun 6 yıla çalışınca zaten kafadan en az 60 alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…