Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet ızne geldıgınde ikimizde askerlıkten hıc konusmadık..sankı hiç gitmemiiş gibiydi..

Devom biz 2 aylıktık benimki gittiğinde.. Döndüğümde hazır ilişkimiye konmuş olucaz demişti uyus sevgilim ama hiçbişeye öyle kolay konulmuomuş işte
Aşkım geldiğinde 17. ayı bitirio olucaz

Kısss bizde 3,5 aylık daha çok tazee sevgililerdikk

Ayneeen kızz =) Askerlik daha da yakınlaştırdı bizii, bakalım gelince neler olucaak

evet ızne geldıgınde ikimizde askerlıkten hıc konusmadık..sankı hiç gitmemiiş gibiydi..
valla öle oluyo yaa

anammm tazecikmişinizz yavvv

bizim 4.yılımız bittii 4yyıl 2 ay oldu tam:78:heyyt beee
ikimizde çocuktuk daha ben 16 aşkım 19

vaayy romantizme bakk
Ayneeen kızz =) Askerlik daha da yakınlaştırdı bizii, bakalım gelince neler olucaak

askerlik zaten ya yakınlaştırır yada uzaklaştırır. benim böcüğüm askerde aşırı derece bağlandı ben onun kadar bile değilim

maşallahh valla ben bu yaşımda ki yaşım 23 olucak uzun süreli ilişki yüretemezdim gibi geliyo ama zorr yaa en kısa sürede herkes tam anlamıyla kavuşur inş

vaayy romantizme bakk

askerlik zaten ya yakınlaştırır yada uzaklaştırır. benim böcüğüm askerde aşırı derece bağlandı ben onun kadar bile değilim

Bende onun kadar değilim, gerçektende çok bağlandıı.. Gelincede bu şekil
devam edersee.. Hayatta kaçırmaam onu

valla öle oluyo yaa

anammm tazecikmişinizz yavvv
övünmek gibbim olmasın amma ben gibi ilişqimde çok çıtır.. ben dünaynın en gözel garısıyamm
ohh ne güzel susum yaa doğruyu yanlışı hep birbirinizde öğrenmişsinizdir
maşallahh valla ben bu yaşımda ki yaşım 23 olucak uzun süreli ilişki yüretemezdim gibi geliyo ama zorr yaa en kısa sürede herkes tam anlamıyla kavuşur inş

ee devom siz ne kadarlıksınız.. hoşlaşma vs durumlarından ziyade ksinleştiği tarihten sonrasını soruorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…