Zamanı gelince sende olucaan kuzum yaa, sabırrr sabırrr
kaç yıllık ki ilişkiniz devomm
olur gidersiniz gidersiniz
varya size şu kadarını söyleyeyiim kızlarr askeriniz gelsin inanın onu gördüğünüz andan itibaren askerlikle ilgili herşeyiiii unutuyosnzz
sanki hiç askere gitmemiş gibi:76:
kaç yıllık ki ilişkiniz devomm
olur gidersiniz gidersiniz
varya size şu kadarını söyleyeyiim kızlarr askeriniz gelsin inanın onu gördüğünüz andan itibaren askerlikle ilgili herşeyiiii unutuyosnzz
sanki hiç askere gitmemiş gibi:76:
sabır diye diyezaten geçti öyle böyle buda gelir buda geçeerrr ağlamaaaa :90:
Devom biz 2 aylıktık benimki gittiğinde..Döndüğümde hazır ilişkimiye konmuş olucaz demişti uyus sevgilim ama hiçbişeye öyle kolay konulmuomuş işte
Aşkım geldiğinde 17. ayı bitirio olucaz
Kısss bizde 3,5 aylık daha çok tazee sevgililerdikk
Anemmm yakınmışız kızzz
Valla askerde tanımıştık birbirimizi..
İlişkimize başladığımız ilk günn ( ayy şimdi o gün geldi aklıma duygulandım ne güzel bir gündü) askerdeyken ayrılmassak bir daha hiç ayrılmayız demişti aşkım..
valla öle oluyo yaaevet ızne geldıgınde ikimizde askerlıkten hıc konusmadık..sankı hiç gitmemiiş gibiydi..
Devom biz 2 aylıktık benimki gittiğinde..Döndüğümde hazır ilişkimiye konmuş olucaz demişti uyus sevgilim ama hiçbişeye öyle kolay konulmuomuş işte
Aşkım geldiğinde 17. ayı bitirio olucaz
vaayy romantizme bakkAnemmm yakınmışız kızzz
Valla askerde tanımıştık birbirimizi..
İlişkimize başladığımız ilk günn ( ayy şimdi o gün geldi aklıma duygulandım ne güzel bir gündü) askerdeyken ayrılmassak bir daha hiç ayrılmayız demişti aşkım..
Ayneeen kızz =) Askerlik daha da yakınlaştırdı bizii, bakalım gelince neler olucaak
bizim 4.yılımız bittii 4yyıl 2 ay oldu tam:78:heyyt beee
ikimizde çocuktuk dahaben 16 aşkım 19
vaayy romantizme bakk
askerlik zaten ya yakınlaştırır yada uzaklaştırır. benim böcüğüm askerde aşırı derece bağlandı ben onun kadar bile değilim
övünmek gibbim olmasın amma ben gibi ilişqimde çok çıtır.. ben dünaynın en gözel garısıyammvalla öle oluyo yaa
anammm tazecikmişinizz yavvv
ohh ne güzel susum yaa doğruyu yanlışı hep birbirinizde öğrenmişsinizdirbizim 4.yılımız bittii 4yyıl 2 ay oldu tam:78:heyyt beee
ikimizde çocuktuk dahaben 16 aşkım 19
maşallahh valla ben bu yaşımda ki yaşım 23 olucakuzun süreli ilişki yüretemezdim gibi geliyo ama zorr yaa en kısa sürede herkes tam anlamıyla kavuşur inş
kızlar selamm
Merhaba tatlım nasılsın_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?