Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Grimsi_, betus_g+, busrae, Fides_+, flowerb, kardelen44+, mehabbet, sevgilim_benim+
:13: :13:

bende iyiyim canım komedi dükkanına bakıyorum arada yaprak dökümü ortaya karışık bakıyoryum
kolay gelsin sana nasıl bi faydası varmı

Valla tatlım ben saçlarımı temmuz da kestirdim..
Göğüs altında olan saçlarımı neredeyse omuzlarıma gelicek şekilde kestirmiştim çok yıpranmıştı.. 1 ay mecitefendi bakım yağı kullandım ( onu da aşkıma aldırdıydım )
Sonra sinamekini gördüm.. 6 kür yaptım 1 ay ara verdim şimdi bu 3. kürüm..
Saçlarım ilk başta ördüğümde 2 sıra örgü oluodu o kadar kısaydı yani.. Şimdi göğüslerime gelio

Haftaya son kürümü yapıcam sonra boyatıcam saçlarımı yine ara vericem... Sonra yine devam..

hadi ya süpermiş zaten bu bakımları mutlaka düzenli yapmak lazm yoksa faydası yok bence bi ara verirsin kürü :)

Son düzenleme:

Canım bende bu sinameki ve bemix ampul karışımı bi bakım yapmıştım 4 hafta
ama hiç bi işe yaramadı Sen nasıl yapıosunn

h. g canım..geçmişi okuyodum biraz önce yazılarınıda okudum merak ettim burcun ne

hoşbuldum :) tabii ki balık burcuyum, yükselenim de balık :) nişanlım da koç burcu ve yükseleni de akrep, süper bi karışım yapmış kayınvalidemle kayınbabam saolsunlar, gönül bu kondu çekiyoruz şimdi de
hayırdır nerden aklına geldi burcum?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…