Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iykiiiiii doğmusssunnn orgakinimmmmmm bun dün gecede söylicektim ama geri dönmedim bende böcüğüyle konuşuyodur diye bişeycik demedim

iykiiiiii doğmusssunnn orgakinimmmmmm bun dün gecede söylicektim ama geri dönmedim bende böcüğüyle konuşuyodur diye bişeycik demedim

sagoollll bebemmmm ııkıı dogmuşşş iikiii siizlerii tanısımmm benn beeyaaa olsunnn senınn sınavınn vardııı madurrdunnn sennn sınavaınıı onee koydumm onemmlıı olann hatırlamakkk canımm benımmm askk bocugumunn benn kafasınaa patlatımm emiii bosswer sewıyomm senıı sızlerııı

hoppppp şekerlerrrr kendimeeee geldimmm sayılırrrr veeeeeeeeeeeeeeeeeee çokkkk uzun bir aradan sonra aşkımın çerşıssı vermış yarın hiç yapmasydılar bari ztn ne kaldıki ama güzel oldu güzelllll ebnim bıcı bıcı yapıppp hazırlanmamm lazımmm :86::86::86::86::86:

haydı gözün aydın

ahh ahh..benımkı doğuda..güzel dılekler için sağolasın
1 ay geçincede aynı büyüyle buluşursunuz..gunler geçer su mısalı yarının da üzerınden..
yarının keyfını çıkar,şanslısınız
5 aydır netten olsa göremedım..kaldı şafak 49
su mısalı aksın zaman..gelsın teskereler

Son düzenleme:

benimkide karsta şekerimmm valla bende canlı canlı görmeyelii bi sene olcak valla seninde az kalmış canım ya

benimkide karsta şekerimmm valla bende canlı canlı görmeyelii bi sene olcak valla seninde az kalmış canım ya

hey maşallah sızın baya olmuş ya
özledım bugün..içim bır garıp..özlemek cazıbesını yıtırmek üzere..onsuz bırşey yapmak zor geliyor artık..çabuk geçsın zaman yoksa ben keçilerı kaçıracağım

öyle canım ya çok zor zman daraldıkçada sıkıştıryıo iyice bizi hiç izin kullanmadık canım o yüzden görmedik birbirimizi ben ztn iki gündür bayan bunalım halinde yaşıoyrum

öyle canım ya çok zor zman daraldıkçada sıkıştıryıo iyice bizi hiç izin kullanmadık canım o yüzden görmedik birbirimizi ben ztn iki gündür bayan bunalım halinde yaşıoyrum

bugün durgunlaştım..yeter dıyorum için için..49 gun var..o artık rahatladı 50den aşağı sayıyoruz dıye..
destek oluyorum..
özledım demek ıstemıyorum hergun telefonda..yanyana olmak ıstıyorum..gelsede görsem yaa..gamlı baykuş olcam yakında

neyse ben gdıp kıtap mıtap okuyayım yoksa ıyıce özlem basacak..kendıme ezıyet etmeyeyım boyle düşünup..bnden fazla şafağı olanlar napsın?
ALLAH herkese sabır ve hayırlı teskereler versın..
ıyı geceler deniz878..görüşmek üzere kal sağlıcakla:80:

Allah hepinizi sevdiklerinize sağ salim kavuştursun kızlar
bende düğün şafağı ve vuslat için şafak sayıyorum,
bir nevi asker bekliyormuş gibiyim bende yani, ayrı ülkelerde olunca

Allah hepinizi sevdiklerinize sağ salim kavuştursun kızlar
bende düğün şafağı ve vuslat için şafak sayıyorum,
bir nevi asker bekliyormuş gibiyim bende yani, ayrı ülkelerde olunca

ahhh bnm cnm hevincimmm kız gel bakim sende o zaman aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…