iyiki doğduun organikm
nice mutlu yıllaraaa
iykiiiiii doğmusssunnn orgakinimmmmmm bun dün gecede söylicektim ama geri dönmedim bende böcüğüyle konuşuyodur diye bişeycik demedim
Allah yardımcısı olsun başarılar :)ŞAFAK ATARSA 51
yarın nişanlım sınava girecek allahım aşkımın yanında olsun yardım etsin
hoppppp şekerlerrrr kendimeeee geldimmm sayılırrrrveeeeeeeeeeeeeeeeeee çokkkk uzun bir aradan sonra aşkımın çerşıssı vermış yarın hiç yapmasydılar bari ztn ne kaldıki ama güzel oldu güzelllll ebnim bıcı bıcı yapıppp hazırlanmamm lazımmm :86::86::86::86::86:
haydı gözün aydın
saol canım ya açıksası pek istemiyoduk bu saaten sonra izin olmasınıbi 6 ay önce gördüm ztn ztn inş. bi ay sonra geliyo heycanı bozulmasın istiyoduk ama olsun göremeden yapamayık şimdiii darısı başına
ahh ahh..benımkı doğuda..güzel dılekler için sağolasın
1 ay geçincede aynı büyüyle buluşursunuz..gunler geçer su mısalı yarının da üzerınden..
yarının keyfını çıkar,şanslısınız
5 aydır netten olsa göremedım..kaldı şafak 49
su mısalı aksın zaman..gelsın teskereler
benimkide karsta şekerimmm valla bende canlı canlı görmeyelii bi sene olcak vallaseninde az kalmış canım ya
hey maşallah sızın baya olmuş ya
özledım bugün..içim bır garıp..özlemek cazıbesını yıtırmek üzere..onsuz bırşey yapmak zor geliyor artık..çabuk geçsın zaman yoksa ben keçilerı kaçıracağım
öyle canım ya çok zor zman daraldıkçada sıkıştıryıo iyicebizi hiç izin kullanmadık canım o yüzden görmedik birbirimizi ben ztn iki gündür bayan bunalım halinde yaşıoyrum
bugün durgunlaştım..yeter dıyorum için için..49 gun var..o artık rahatladı 50den aşağı sayıyoruz dıye..
destek oluyorum..
özledım demek ıstemıyorum hergun telefonda..yanyana olmak ıstıyorum..gelsede görsem yaa..gamlı baykuş olcam yakında
Allah hepinizi sevdiklerinize sağ salim kavuştursun kızlar
bende düğün şafağı ve vuslat için şafak sayıyorum,
bir nevi asker bekliyormuş gibiyim bende yani, ayrı ülkelerde olunca
ahhh bnm cnm hevincimmm kız gel bakim sende o zaman aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?