Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Adım adım Ask`erime doğru ♥
Seni Çok Seviyorum

Son 16 Bursaya selam

iyi gecelrr kıslarrrrr

ŞAFAK 33

burada mentolüm girer okukursam yaazın yarrın sınavım var giremem akşama kadar. 11 de dedi ama mentolüm ne aradı ne mesj attı.hiç değilse bu özel günümüz için bişey beklerdim oda yokkk bimiyorum artıkkk yaaa inanın çok moralim bozuldu öpüyorummmm sizleriiii

offff süper canım eline sağlık

ilk 3 deyim

ayfercm yarnki sınavnda başarılar canm..
askern arar canm skma canını,alır gönlünü elbet..
bu arada şafak=33 içele selammmmm:80:

[video]http://espanol.video.yahoo.com/watch/7625491/20243537[/video]

asker gibiii yürüyen tavuk kzlar

devrem ya dün geceden beri sana özel msj gödermek istiyorum ama postan dolmuş tatlım silde al msjımı hadi organiğimm

kızlar ya şafak 4 ama ben hiç heycanlı değilim akisne gerginim.bütün sinirlerim tepemde.nişanlımlada sürekli kavga edesim var.nolcak benim bu halim

canım doğum günün kutlu olsun dünde nişanlımın doğum günüydü.
şafak 4 burada....

canımmm benımmm cokk sagolasınnn ozamn sıznıdeee geccmıss dogumm gununuzzz kutlu olsunn dıyelımmm cokk sagolasınn aynenn benımm askerımm ızındee yanımdaa ama hergünn kavga edeıyoruzz bunaa nedemelıı ozamann artıkk alısıtımm yaa heyecann fılann olmuyooo uzulmee bıı gelsınn barısırsınızzz tatlimmm

kızlarrr aşkımı aldım geldim, sanki son 1 ay hiç yaşanmadı da, hiç askere gitmedi gibiyiz dünden beri...
Malesef yarın gidio kocacıkım ama en azından şimdi kollarımda...
Darısı hepinizin başına canlarım
Hepinizi öpüyorum
Pazartesi günü görüşürüz:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…