hoşbuldum :) tabii ki balık burcuyum, yükselenim de balık :) nişanlım da koç burcu ve yükseleni de akrep, süper bi karışım yapmış kayınvalidemle kayınbabam saolsunlar, gönül bu kondu çekiyoruz şimdi de
hayırdır nerden aklına geldi burcum?:)
tatlım saç uzatmak için sinameki kürüh.b canım ne bakımı yapıyosun
hoşgeldin tatlımiyi akşamlar kızlar..
bir araya gerek yok verim tatlımm
hadi ya süpermiş zaten bu bakımları mutlaka düzenli yapmak lazm yoksa faydası yok bence bi ara verirsin kürü :)
hoşgeldinnnnnnnnnnnnben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Hadi yaaa
sağol canım darısı hepiminize :)
tatlım basarılar..
Psikoloji canım
büşracm senn saç rengin ne tam olarak..boya sanırım
Canım bende bu sinameki ve bemix ampul karışımı bi bakım yapmıştım 4 hafta
ama hiç bi işe yaramadıSen nasıl yapıosunn
bu kadar kısa bi soyadı ilk seferde anlamıolarya sinir oluorum hatta birine kodladım ordu yozgat diye oda soyadımı orduyozgat yazmıştı
aa bölümün güzelmiş canımya.psikoljm bozulmak üzere seni bulursam haberin ola
Evett canım boya %75 altın sarısı, %25 kahve köpüğü.. İkisinin karışımı
ama uçlara doğru sarılık var bende, oda açıcıyla cnm
Tatlım saçın zaten kendi uzama süreside var.. Düzenli olarak yaptım foto çekme şansım olsaydı keşke.. O zman daha iyi anlaşılırdı aradaki fark ama gerçekten farkedio aşkım bile faketti cam da görüşürkenn
Beklerim canım ama bozulmasın yaa dikkat et kendinee:82:
ben bu karışımı kendim uygulasam saçıma bu kıvama gelirmiçok yakışmış canım hoşam gitti vallaha
tatlım bende aynı şekilde yaptım bak aşağıya yazdım yaptığım şekli.. 1 aydırda gliserin sürüyorum uçlarıma ıslakkaen saç uçlarım kurumasın die.. Diğer türlü çok kuruyordu.. Eğer bakım istersenin mecitefendiyi şiddette öneririm.. Bana çok iyi gelmişti..Sen nasıl yaptın peki cnm ?
sağool incim bi ara yapyim ben aklıma takılan bsy olursa sorarım yine
Saçının kendi renginin üstüne mi yapıcaksın, yada saç rengin koyumu bunlar önemli tatlım
ama bence olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?