Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aklıma siz geliyosunuz zaten canım ama işte insan kendini bi yere kadar teselli ediyo hastayım ona o kadar ihtiyacım var ki burda olsa üstüme titrerdi oofff bu aralar teselli edemiyorum kendimi

aGLAAMMAA ÜZÜLMEE BAKİMMM AAA HIÇÇ YAKIŞŞMIYOOO SANAA TAMM BIZZ VARISSS SAKINN ÜZÜLMEE CANIMM

merhaba kızlar bizim şafağımız da 32 kaldı 460 dan indik ama şükür şafağın ucu göründü artık

kardelencim nerde kaldın sen yaaa tek başıma kaldım ben burda

geldim kankam..ders çalışıyordum..şu sınavlar bi geçsin..7/24 burda olucam..

sen nasıl oldun?biraz daha iyi mi moralin?aşkın varmış mı birliğine?

yok henüz deell cnm otobüs her yerde durmuşşş ama az kalmıştırr artık 4 de kalkacaktı otobüs geçte kalktı öle bekliom işte varınca arıcak beni :97:

Merhaba ne güzel bişey kalmamamış..şu bir ayda su gibi akıp geçer inşallah kavuşursunuz hemen

çoookkk teşekkür ederim ama sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor nedense okadar uzundu ki Allahım her bekleyeni gülerek kavuştursun inşallah sevdiğine

çoookkk teşekkür ederim ama sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor nedense okadar uzundu ki Allahım her bekleyeni gülerek kavuştursun inşallah sevdiğine

aynen bana da öle bi de bnm ki bugün dönüo izinden çok alışmıştım yollaması çok zor geldi :97::97:

amiiin inşallah bana da hiç bitmicek gibi gelio ama benim yolum uzun daha ondan şafak atarsa 377

iyiyim çok şükür canım..sen de iyisin inş..

kızlar çok uykum geliyor..bi şafak attırıyımda yatayım ben...

veeee

Ş A F A K = 36
KARS'A selam yola devam...

saol canım iyi olmaya çalışıyorum ozaman sana iyi geceler tatlı rüyalar buarada şafağınada maşallah darısı başıma :)

selaaaaam güzel hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…