Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım sağolldarsı başınıza

heyyyyyy kopkop organikimmmm pek bi gülecim bu akşam aşkımla çok güldükkkk yawwwwww çokk cadı oldunnnn diye iyice bana

wallaah dogruuu canımm benımmm bııı süpürgenn eksikktii hee onudaa buldunn sonudaa ee hde bakalımmm

Öfff bir gün 30 saat oldu da benimmi haberim yok:95::95::95:

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm sadecee herkezınn dedıgıı gıbıı bırazdaha sabırr tatlımmm az kaldııı bakk
400 lerıı dusunnn bıdee olee destekk alcann baskaa yoluu yokk skerımm benımmdee
gecmıyoo bana kalsaa ama gerıı donup bakcann canıııımmm

buaralar çok moralim bozuk acaip özledim..okula gitmek istemiorum,okul okul değil sevgililerin buluşma mekanı sanki öfff kimse derse girmio herkes sevgilisiyle cafelerde çimlerde onları gördükçe daha da kötü oluyorum ayy bilmiorum ya çok özledimmmm

ölee canıımm ama tekk senn dıılsınkıı buradd beklıyennn herkezz bundann mahrumm olee onlar gelıncee aklınaa bızıı düsüşünsennn olamazzmıı sonucctaa bızdee baktıgındaa sewgılımıızz yanımızzdaa dılll herkezz gıdıyoo zmanlıı bu işlerr ıtarafınndann bakk kendınıı bolee mutluu et şekerımm üzülmee sakınn bakkk tammm

aklıma siz geliyosunuz zaten canım ama işte insan kendini bi yere kadar teselli ediyo hastayım ona o kadar ihtiyacım var ki burda olsa üstüme titrerdi oofff bu aralar teselli edemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…