hoşbulduk canım sağolldarsı başınıza
heyyyyyy kopkop organikimmmm pek bi gülecim bu akşam aşkımla çok güldükkkk yawwwwww çokk cadı oldunnnn diye iyice bana
wallaah dogruuu canımm benımmm bııı süpürgenn eksikktii hee onudaa buldunn sonudaa ee hde bakalımmm
hıoppppp onuda kaptım altıma uçuyorumm aşkımaaaa
uççç kumm uçç fazla ucmaa uzaklara uçma kuşum sarkıısnıı solımm sana en ısııı uzalara ucma ksuum ucupta gıtmee yorulursunnn peehh ııydııı performansımmm
performan süperrrr şekrimmmmama benim uzzağa uçmam lazım ya
yuhuuu begendınn demekk ucc kzummm ayrdımm ederımmm sanaaa benn senn heeçç yorulmaa
sen arkamdan üflesen dua etsen yeter orgnikim benim
allahhh senıı neylesınnn kızzz zatennn pööff deeseemm
uçuşştasınnnnvee oyüssdennn benn senııı tutup cekımmm
temem hadi tut kolumda gidelim buralardannn
aşkınaa bırakkıımm senııı gelımm en ıyısımm:13::13: cokk özledınn zatıııı kıyammm
dönünştede senin aşikotona giderik olamı
vakit mi geçmiyo canımmmm
buaralar çok moralim bozuk acaip özledim..okula gitmek istemiorum,okul okul değil sevgililerin buluşma mekanı sanki öfff kimse derse girmio herkes sevgilisiyle cafelerde çimlerde onları gördükçe daha da kötü oluyorum ayy bilmiorum ya çok özledimmmm
ölee canıımm ama tekk senn dıılsınkıı buradd beklıyennn herkezz bundann mahrumm olee onlar gelıncee aklınaa bızıı düsüşünsennn olamazzmıı sonucctaa bızdee baktıgındaa sewgılımıızz yanımızzdaa dılll herkezz gıdıyoo zmanlıı bu işlerr ıtarafınndann bakk kendınıı bolee mutluu et şekerımmüzülmee sakınn bakkk tammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?