canlarım öncelikle günaydın hepinizee ohh keyifler yerinde Allah bozmasınn şafak 335
kızlarr askerim diyarbakırdan hakkariye doğru yola çıktı ve ilk olaylarıyla yoldayken karşılaşmışlar gözdağı vermek için arabalarının tekerleklerini patlatmışlar kızlar hakkariye giden bütün askerlerimiz için bol bol dua edin olurmu Allah hepsinin yardımcısı olsun hepsini kanatlarının altına alsın çok zor bir askerlik süreci geçireceğiz eşimle
canım öncelikle başın sağolsunn bende teyzemi kaybettim geçenlerde Allah mekanını cennet etsin demekten birşey gelmiyor elimizden buda bu hayatın bir gerçeği sen üzme kendini. Evet tatlım bebiş istiyoruz eşim benden daha çok istiyoramin canım benim inş nasip eder
valla canım bende senin gibi düişünüyordum ama kocişim isteyince onada hayır diyemedim ama şimdi benide heyecanı sardı dört gözle bekliyorum inş hamişimdir
aminnnnnn devremmmmmmmmm
inş tatlımmmmmm olurda şurada birlikte büyütürüzbütün nazımı size yaparım
valla tatlım ben şaşırmam sonuçta evlisin Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hani varsada fena olmaz birlikte büyütürüzbende varsa kesin sendede vardır malum biz senle aynı kaderi yaşıyoruzzz 10 gün gecikti diyorsun kullandığın ilaçtanda olabilir ama sen genede ihmal etme canım bir kan testi yaptır bakalım
Allah yardımcıları olusun. Allahım hepsini sağa sağlim sevdiklerine kavuştursunn inşallah
canım yine ayrılık oluyor yaa :S işte o yüzden dayanamıcam gibi geliyor :S birde yine gözyaşı fena ağladım bu seferde yine ağlıcam sanrm yapabilirsek nişan törenini yapıcaz daha yeni nişanlandm gidiyor muhabbeti olacak hep aksilik çıktı aslnda nişanlyz :S karmakarışığım anlıyacağın :)
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun, Ona emanet hepsi...
canım başın sağolsun
Allah askerinin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun:26:
canlarım öncelikle günaydın hepinizee ohh keyifler yerinde Allah bozmasınn şafak 335
kızlarr askerim diyarbakırdan hakkariye doğru yola çıktı ve ilk olaylarıyla yoldayken karşılaşmışlar gözdağı vermek için arabalarının tekerleklerini patlatmışlar kızlar hakkariye giden bütün askerlerimiz için bol bol dua edin olurmu Allah hepsinin yardımcısı olsun hepsini kanatlarının altına alsın çok zor bir askerlik süreci geçireceğiz eşimle
canım öncelikle başın sağolsunn bende teyzemi kaybettim geçenlerde Allah mekanını cennet etsin demekten birşey gelmiyor elimizden buda bu hayatın bir gerçeği sen üzme kendini. Evet tatlım bebiş istiyoruz eşim benden daha çok istiyoramin canım benim inş nasip eder
valla canım bende senin gibi düişünüyordum ama kocişim isteyince onada hayır diyemedim ama şimdi benide heyecanı sardı dört gözle bekliyorum inş hamişimdir
aminnnnnn devremmmmmmmmm
inş tatlımmmmmm olurda şurada birlikte büyütürüzbütün nazımı size yaparım
valla tatlım ben şaşırmam sonuçta evlisin Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hani varsada fena olmaz birlikte büyütürüzbende varsa kesin sendede vardır malum biz senle aynı kaderi yaşıyoruzzz 10 gün gecikti diyorsun kullandığın ilaçtanda olabilir ama sen genede ihmal etme canım bir kan testi yaptır bakalım
iyidir cnm senden naber sıkıştırıyomu şafak
sıkıştırmaz ya hemde sağlı sollu sıkıştırıyo
kızlarr askerim diyarbakırdan hakkariye doğru yola çıktı ve ilk olaylarıyla yoldayken karşılaşmışlar gözdağı vermek için arabalarının tekerleklerini patlatmışlar kızlar hakkariye giden bütün askerlerimiz için bol bol dua edin olurmu Allah hepsinin yardımcısı olsun hepsini kanatlarının altına alsın çok zor bir askerlik süreci geçireceğiz eşimle[OUTE]
Günaydın
Allahım bütün askerlerimizi korusun...
Bekleyenlerine sabır versin....
doğum günü kızı geldiii :78: :76:
bugün benim doğum günüm :82:
mehtap doğan güneş mi deniyor ne diyor bilmem ama inşallah yarın akşama askerim yanımda olacak
şafak 184
aminnn devremmmmmm
sağol tatlımmm. Allah ellerini askerlerimizin üzerinden çekmesin
hazırlıklara başlamışsın spor falanbende başladım güzellik merkezinde bakım falan yaptırıyorum
mehtap doğan güneş mi deniyor ne diyor bilmem ama inşallah yarın akşama askerim yanımda olacak
şafak 184
:92::92::92::92: Mirabaaa
mutlu yıllar pissy gözün aydın askerin geliyomuş
Devremmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doğum günü kutlu olsun canım benimmmmmmmm
ohhhh ne güzel aşkın geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrgözün aydın cnmm
bende istiyorum mehtap bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:
selam canım arkadaşlarııımmm
nasılsınz?
şafak 184
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?