Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam canım arkadaşlarııımmm

nasılsınz?

pissym kuzum doğum günün kutlu olsuuuunnnn oohhh doğumgünü hediyen de harikaymış ama eniştem geliyooooo

selamm:80:

aaa neden ölmüşler yaaw? Allah rahmet eylesin
kırkağacın eğitimi çok ağırmış ben de duymuştum:26:
benim askerim izmir gaziemirde canım
bizde aslında nişanlıyız ama salonda nişan yapacaktık dağıtımda, galiba yapamıcaz

tatlıımm çok teşekkür ederim

ikimizde aynı mehtabı saymışız demekki ohh ne güzel. senin askerde mi sınavlar için geliyor? kaç gün kalıcak?

ewet canım, sınavlara gelecek, 2 gün kalacak, pazar gecesi dönecek benimkisi, ve yine sil baştan aynı acı üzüntü

SELAM kankam nasılsın bakalım :82::82::82:
pissy,deryaw, siz nasılsınız.
pissy iyi seneler bu arada :82::82::82:

iyiyim cnm sen nasılsın?

Herkese merhabbbbaaaaaa

hoşgeldin:80:

iyiyim cnm sen nasılsın

bende iyiyim çalışmaya çalışıyorum artık :82:

ah ah biz de bir başlasak o tatlı uğraşılara:82:

sen bi evlen biz de plakalardan baya yol almış olcaz

evet canım benim 67 kaldı işte
ama öyle aman aman heycan ve telaş yok içimde tek istediğim
herşeyin hayırlısı ev için kredi için uğraşıyoruz bakalım

valla su içince tuvaletten çıkamıyom ya en sonunda masamı tuvaleten kapısının oraya taşıycamm

hiç sorma canım bende seminerden 50 kere çıkmak zorunda kalıyorum ama alıştılar artık çünkü ben tam 20 kilo verdim 5 kilocukum kaldı

hoşbuldum deryacımm nasılsın?

bak şimdi hesapladım sen kına yakarken bizim şafak 61 olcaaaaaakkkk

son zamanlarda öyle oluyormuş canım artık herşey hayırlısı ile olsun bitsin de evimize gidelim modunda

kredi de inşallah gönlünüze göre olur canım

hiç sorma canım bende seminerden 50 kere çıkmak zorunda kalıyorum ama alıştılar artık çünkü ben tam 20 kilo verdim 5 kilocukum kaldı

hoşbuldum deryacımm nasılsın?

iyilik sağlık canım, sen nasılsın?
nasıl gidiyor?

vay be canım anladım demek aramızda 2 ay falan var
çünkü benim kaldı 67 gün şuanda şaka bi yana nisan ayına da girdik sayılır
ama hala çeyiz falan yıkamadık bi türlü zaman olmuyor
ev işinde aynen öyle artık sıkıldım bitsin istiyorum bi an önce herşey olsun bitsin gitsin
ama sonra da bitmesin diyorum gelinlik hiç çıkmasın üsütümden

20 kilomu ben 5 kiloyu veremiyom nen nasıl verdim sırrını süle bana

evet müş'üm 1 yıldan beri devam ama sıkılmadan bezmeden yavaş yavaş

valla hiç bişey yasak değil az ve ya tadımlık birde spor spor spor bu kadarrrrr

ama ender saraç sabah bi tarif verdi şimdi ona başlıcam sabah aç karnına 1 bardak ılık suya nohut büyüklüğünde sandoloz sakızını dövüp karıştırıyorsun içine de 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorsun

bravooo sanaa

iyilik sağlık canım, sen nasılsın?
nasıl gidiyor?

daha iyi ol canım inşallah bende iyiyim nasıl olsun iştee

evet 2 ay var ama aşkım askerden gelince de aynı senin gibi 60 gün sonra düğünümz olcak inşallah.

yıkama işi baya uzun sürüyor canım ya daha yeni en sevdiğim arkadaşım evlendi ordan biliyorum ama bi bakmışsın herşey en içine sinen şekilde olmuş bitmiş bizde burda düğün resimlerine bakıyoruzzzz

olabilir cnm ben akşamları hiç girmiyorum nete.. Gözlerim çok ağrıyor... Bide her akşam ayrı bi dizim var onları izlemekten nete girmeye fırsatım olmuyorr
Hımm ne güzel yanına gidiceksin sanırımm....
ben gidemiyorum

Saol cnmda bitmez bu çeyizler almayla valla...eksiğim var ine ufak tefeklerr...tabi aşkım gelince alınacakları saymıyorum bilee....
sen niye bu kadar geç başladın bakim... bu yıl değilmiydi sizin düğünde:26:

haftasonu işte ananem taşındı onla uğraştık.
çok bişey yapmadım yani geriye kaldı 67 gün hala beklemedeyiz

hımmm... yine yoruldun deseneee.....
Az kalmış azz... Havalar tam güzelleşince olucak senin düğünn

maşallah yaa
ben dün tartıldım, 2kilocuk vermişim de havalara uçacaktım, şimdi seni çok kıskandım
şaka bi yana sandoloz sakızı nası bişiymiş? ben de yapiyim

evet canım ne güzel işte gelecek çok beklemeden düğün olalcak :86:
ne güzel vallahi biz 1 yıl tuttuk arasınıu işte ancak toparlanırız diye

B]hımmm... yine yoruldun deseneee.....
Az kalmış azz... Havalar tam güzelleşince olucak senin düğünn

aynen canım bitmiyorki en azından şimdi bu taşınma işini düşünmem

bizim düğün ekim de allah izin verirse ama herşeyi aşkım gelince bide ev alındıktan sonraya bıraktık lokumum modeller belli gidilip alınacak aslında bakalım mayıs gibi ev alınacak o bi alınsın alır alır eve koyarız diye düşünüyoruz şimdi evde yer yok malesef

maşallah yaa
ben dün tartıldım, 2kilocuk vermişim de havalara uçacaktım, şimdi seni çok kıskandım
şaka bi yana sandoloz sakızı nası bişiymiş? ben de yapiyim

nazar etme nolur çalış senin de olur

aktarlarda satılıyo canım limon tuzu görünümünde doğal bişey canm sandoloz sakızı

canım evet sanırm başka hastalıkları flnda vardı ağır gelmiştir.. bütün askerler ilk gittkleri zaman ıslak yataklarda yatmış :S zor yaa amin

canım bilinmiyor ama başka hastalıkda vardır kesin ama gerçekten çok kötü allah kimseyi düşürmesin oraya :s şans bnm nişanlım gitti of of bizde senin gibi inş yaparız :S 6 mayıstamı gelcek seninde canım :)

aynen canım bitmiyorki en azından şimdi bu taşınma işini düşünmem

haklısınnn

Ayyy ne güzeeeelll
Ekimmm heee sizin bizden önce olucakk... Biz hayılısıyla Eylül ün ortasında kavuşacağımız için Ekim e yetişmez büyük ihtimalle... Nasip yinedee.... Hayırlısı hepimiz içinn
evet kendi eviniz olucaksa alıp alıp koymak daha iyi.. en azından hepsi birden çıkar aradan... sen sadece küçük ev aletlerini falan halletmeye bak cnmm

canım evet sanırm başka hastalıkları flnda vardı ağır gelmiştir.. bütün askerler ilk gittkleri zaman ıslak yataklarda yatmış :S zor yaa amin

off kötü olmuşşş
Yazık yaa insan değilmi onlar neden bukadar kötü muamele yapıyolar askerlere anlamıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…