- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
bana göre dünyanın en güzel nişanlığı çook beğenerek aldım.
Beğenerek diktirdim. :d
bende şakaya hazırlıklı olayımkızzlarr merabaaaaskıtomaa uyuzz oldummm banaaa 1 NİSAAANN yaptııı yaaa
korkuttuuu benıı uyusscuğummm dayakk yıcekk az kaldııı bendenn....dıokiii hastaneyee kaldırdılaarrr gecee ilaçç tedavısıı olcakmısımm yoksaa amelıyatt mıdemde asıtt varmısss ben olee kaldımmm bu baya oyaladıı fılann sonraa 1 nisannn dıyo dedımm dövimm şunuu benn herriff sakasınıdaa yaptıııı wallahii
ayy canım bu habere nasıl inandın senkızzlarr merabaaaaskıtomaa uyuzz oldummm banaaa 1 NİSAAANN yaptııı yaaa
korkuttuuu benıı uyusscuğummm dayakk yıcekk az kaldııı bendenn....dıokiii hastaneyee kaldırdılaarrr gecee ilaçç tedavısıı olcakmısımm yoksaa amelıyatt mıdemde asıtt varmısss ben olee kaldımmm bu baya oyaladıı fılann sonraa 1 nisannn dıyo dedımm dövimm şunuu benn herriff sakasınıdaa yaptıııı wallahii
bende şakaya hazırlıklı olayım
ayy canım bu habere nasıl inandın sen
canıımm olee bıı dutrumuu vardıı zatenn mıdesındee yanmaa oluyoduuu bıde 2 gün öncee hastaanye gıttıı tabıııMecburenn ınandımm cnaımm sesınıdee kotuu yaptııı uyuuzzumm Sonacımaa bendee balık yagıı vermısıtımm onaa ıcsınn vıtamınsızz kalamasınn dıe herıfımmm Omu dedım mıdesınıı bozduu cocukaa vıtamın takvıyesıı yaptımm hepsııı fazlamıı geldıı deıdmm aceeppp :44::44::44:
dööveceemm onuu dövcemmm az kaldııı merakk etmeeebenımle dalgaa gectııı yırım onuu benn yırrr
hoşgeldin canım
ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi davranın bb
hoşbulduk sedacımm nasılsın askerinle aran nasıl ??
beeeeeeeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiim
şafaaak 185
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?