Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim canım ama pazar gününden beri haber alamıorum kocisimdennnn çok merak ediyorum onu:18:

canım Allah sabır versin, haber alamamak çok zor oluyor walla.
Kötü bişey yoktur ama bunu bilsen de merak etmeden edemiyorsun, biliyorum, haklısın walla:18:
üzme kendini tatlım, bol bol dua et, Allahım korur onları

kızlar ben geldim
ama keyifsizm
dışarda hava yağmurlu kapalı
askerimden hala haber yok
işin garibi telefon arada bi açılıyo iletiliyo msjlarım ama bir tane daha attığımda kapalı oluyo valla delirmek üzereydim dün gece ama artık bugünde haber yok tescilli deli oldum offf
yarında sınav var zaten hazırmıyım bilmiyorum:26::26: grsek çıksakta kurtulsak

hoşgeldin canım senin askerdendemi haber yok allah allah denetleme var diodu benim aşkım ondandır herhalde yaa

mervecim tlf çekmiyordur belki, üzme kendini canım

kıyamaam sanaa üzülmee işlerii vardırrr bacımmmm sıkmaa canınııı vardırr işiii oyüüsdndırr üzülmeee
inşallah öledir kuzum valla çok merak edşyorum normalde en fazla 2 gün aramazdı kaç gün oldu tık yok :44::44:

Umarım kötü bişey yoktur canım insan kurup duruyo kendi kendine,dua ediyorum hep bide onların birlikten hakkariye asker yolluolarmış neden anlamadım inşallah benimkinide yollamazlar:18::18:

canımmm oledırr vallaa bakk üzülmee senn sekerr kuzucuuukk araaa komutanı bı gorev vermıstırr sen merak etmeee

müsait olamadı demek ki canım,
senle haberleşmek için açıodur o sırada bişi oluodur kapatıodur herhalde...

Bu arada bende o kadar çalışmama rağmen hazır olup olmadığım konusunda bişey söyleyemiyorum :26: şimdiden çok heyecanlıyım

saol canım çok teşk ederim bende öpim

inşallah yollamazlar canım, fazla kurma sen de bak hasta olursun sonra

2 - 3 Nisan'da Sınava Girecek olan şafak güzellerine Başarılar Diliyorummm

hoşgeldin canım sendemi haber alamıyosun inşallah en kısa zamanda haber alırız askerlerimizden

canım bencede işleri vardır bu ara denetlemeler varmış belki o yüzden arayamıodur sen gönlünü ferah tut
evet denetleme olucak diodu ama of ne biliyim kaç gün oldu canım insan ister istemez telaşlanıyo
canımmm oledırr vallaa bakk üzülmee senn sekerr kuzucuuukk araaa komutanı bı gorev vermıstırr sen merak etmeee
inşallah öledir tatlımmmm 2 dk arayıp iyiyim dese yeter

inşallah yollamazlar canım, fazla kurma sen de bak hasta olursun sonra

amin canım umarım yollamazlar..
ayy ben zaten hastalıktan sürünüyorum yerlerde :)

inş. ararlar bugün canım müsait olmuodur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…