iyiyim canım ama pazar gününden beri haber alamıorum kocisimdennnn çok merak ediyorum onu:18:
canım biraz rahatsızdım işe falan gelmedim haliyle netede giremedim işte
iyiyim canım ama pazar gününden beri haber alamıorum kocisimdennnn çok merak ediyorum onu:18:
kızlar ben geldim
ama keyifsizm
dışarda hava yağmurlu kapalı
askerimden hala haber yok
işin garibi telefon arada bi açılıyo iletiliyo msjlarım ama bir tane daha attığımda kapalı oluyo valla delirmek üzereydim dün gece ama artık bugünde haber yok tescilli delioldum offf
yarında sınav var zaten hazırmıyım bilmiyorum:26::26: grsek çıksakta kurtulsak
canım biraz rahatsızdım işe falan gelmedim haliyle netede giremedim işte
kızlar ben geldim
ama keyifsizm
işin garibi telefon arada bi açılıyo iletiliyo msjlarım ama bir tane daha attığımda kapalı oluyo valla delirmek üzereydim dün gece ama artık bugünde haber yok tescilli delioldum offf
çok çok geçmiş olsun sedam yaa, dikkat et kendine.
Du bi öpiyim de geçsin
inşallah öledir kuzum valla çok merak edşyorum normalde en fazla 2 gün aramazdı kaç gün oldu tık yok :44::44:kıyamaam sanaa üzülmee işlerii vardırrr bacımmmm sıkmaa canınııı vardırr işiii oyüüsdndırr üzülmeee
canım Allah sabır versin, haber alamamak çok zor oluyor walla.
Kötü bişey yoktur ama bunu bilsen de merak etmeden edemiyorsun, biliyorum, haklısın walla:18:
üzme kendini tatlım, bol bol dua et, Allahım korur onları
inşallah öledir kuzum valla çok merak edşyorum normalde en fazla 2 gün aramazdı kaç gün oldu tık yok :44::44:
Umarım kötü bişey yoktur canım insan kurup duruyo kendi kendine,dua ediyorum hep bide onların birlikten hakkariye asker yolluolarmış neden anlamadım inşallah benimkinide yollamazlar:18::18:
kızlar ben geldim
ama keyifsizm
saol canım çok teşk ederim bende öpim
inşallah öledir kuzum valla çok merak edşyorum normalde en fazla 2 gün aramazdı kaç gün oldu tık yok :44::44:
Umarım kötü bişey yoktur canım insan kurup duruyo kendi kendine,dua ediyorum hep bide onların birlikten hakkariye asker yolluolarmış neden anlamadım inşallah benimkinide yollamazlar:18::18:
kızlar ben geldim
ama keyifsizm
yarında sınav var zaten hazırmıyım bilmiyorum:26::26: grsek çıksakta kurtulsak[/QUOA
AYNEEENNN YAA SINAV STERI BENI MAH VETTI :26:
hoşgeldin canım sendemi haber alamıyosun inşallah en kısa zamanda haber alırız askerlerimizdenkızlar ben geldim
ama keyifsizm
evet denetleme olucak diodu ama of ne biliyim kaç gün oldu canım insan ister istemez telaşlanıyocanım bencede işleri vardır bu ara denetlemeler varmış belki o yüzden arayamıodur sen gönlünü ferah tut
inşallah öledir tatlımmmm 2 dk arayıp iyiyim dese yetercanımmm oledırr vallaa bakk üzülmee senn sekerr kuzucuuukk araaa komutanı bı gorev vermıstırr sen merak etmeee
inşallah yollamazlar canım, fazla kurma sen de bak hasta olursun sonra
kızlar azcık bi işim var halledip gelcem hemen:80:
hoşgeldin canım sendemi haber alamıyosun inşallah en kısa zamanda haber alırız askerlerimizden
evet denetleme olucak diodu ama of ne biliyim kaç gün oldu canım insan ister istemez telaşlanıyo
inşallah öledir tatlımmmm 2 dk arayıp iyiyim dese yeter
amin canım umarım yollamazlar..
ayy ben zaten hastalıktan sürünüyorum yerlerde :)
kolay gelsin canım:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?