Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar valla bende ii düşünmeye çalışıyorum hiç bukadar habersiz kalmamıştım öle olunca insan kuruyo kendini herhalde bide sınav var diye içimde acayip bşi var korku desen değil sıkıntımı artık bilemiyorum hadi ya yarın olsunda grelim bi an önce soruları görünce rahatlıyorum ben
ne denetlemeymiş ama varya iki haftadr çarşımız yedi ulaşımımızı kopardı askerlere kimbilir neler yaptırıyorlar Allahım tüm askerlerimize yardımcı ol lütfen onları koruu

amin canım yarın içinde artık sıkıntı yapmayın şuan sevdikelriniz gelince yapıcaklarınızın hayalini kurun geçen hafta ben öyle yaptım yoksa bildiğim şeyleri unutucaktım

mutluyum mutluuuuuu
askerim aradı telfn cekmiyormuş deli olmuş sonra yarın çarşısı varmış süper oldu ama pazar günü yne biyerlere gidiyooo ne yapalım artık bitene kadar böyle şu denetleme inşallah askerlernden haber alamayan arkadaşlarımda haber alır

gözün aydın canımm bak kötü bişey yokmuş

ayy canım benimm yaa girmiyorum pek kk ya artık arada facede takıllıyorum işte.. kızz bitiyoo 300ler az kaldı coook mutluyum.. alt devrede gelcek rahatlıcaz sonunda.seniin nasıl gidiyo görüşebiliomusun askerinle

walla kızz 35 gün sona 200lere başlıycaz

bizim çok iyi şükürler olsun keyfi rahatı yerinde.. Yazıcı oldu Günde 2 yada 3 kez arıyor.. Alt devrelerde gelmeye başlamış 1 yada 1,5 ay sonra cep telefonu kullanmaya başlayacağız diyo

senin askerin nasıll?

Son düzenleme:
sedacım evet canım ya kötü bişi yokmuş çok şükür aradıda rahatladım
bursada olanlar için yada gelmek isteyenler için 3-10 nisan modef mobilya fuarı var arkadşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…