hehe iyi bakalımmm sevindm tertipp
son 4 haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiçim içime sığmıyo nisan ayınada geldiiikkkkkkkkk
aynen tertippp yaaaa kendi kendime gülüüp duruyorummm canım ya sevinçten
aynııı bendeee öyleyiiimmm geceleri uyuyamıorummmmmm hayal alemindeyim hepdelirdim tertip
belki aşkm h.sonu çarşya çıkabilr.. inş çıkar ya 11aydan sonra yüzünü görmüş olurummmm çookk özledimmmm
inş. çıkr canım ya.benimkinide gçen hafta çıkardılar kaç ay sonra karar verdik bi daha çıkartırlarsa görüşmicez heycanımız gitmesinnn diyeee
KK'mizin güzel Asker Yarenleri
Julia & Susu, canlarim liste icin yazmistiniz bana.
Bugüne kadar aylardir $afak Listesini severek yaptim, ama artik eskisi gibi giremiyorum internete. KK kullanicilarina kar$i da mahcup oluyorum böyle. Cok sevdigim Listemi vermeye hazirim.
Yarilayanlar Listesini yapmami sormustunuz, fakat 7 hafta önce Askerimle tamamen ayrildik ve hic bi sekilde görüsmüyoruz. Tekrar bir araya gelmemiz söz konusu bile degil. $afak saymiyorum artik. Psikolojik sorunlar yasiyorum , bilgisayar basinda fazla oturmadigimdan kabul edemicem bunu.
Yaklasik 10-11 (9 ay askerlik+ 1bucuk ay isinma turu) aydir aranizdayim ve her birinizi cok seviyorum
Herkese hayirli teskereler
inş canm
eee tertipp görüştünz yanii msndennnn,nasıı geçtiiii anlat bakalmmm
anemmm kıssss bi utandım bi utandım sormaaa bi heycannn yaptımmmm kaç ay geçmişşşş yaniiii çok tuhaftı yaaaaaaaaa
ayyyyy tertiiipppppppp sen yine benden daha fazla gördün askerini msnde..eer h.sonu çıkamazsa, ben havaallnda görcemm yaaa utanırsam bende yada o utanırsa napcaz kız bizzzzz
valla bende panik atak var eller fln titiriyo mide bulanıyo en ufalk bişeyde aşkımada dedim sen en iyisi haftaneye gel orda bulaşım dedikıs ilk başta öyle oluruzda 5 dk sonra koyver gitsinnn
canım bilet yok yahahaha hastanede buluşmakkk koptuummmmmm
benmde midem bulanır heycan yapınca o kadar
offf şimdiden yermde duramıorum havaalnna ucarak giderm herlde tertipppp, aşkımın uçağıyla aynı anda inişe geçerim
bu arada siz naptnz bilet buldunz mu
Anladm terto ben pegasuSdan aldm uygn fiyatlar tatliskomcanım bilet yok yanasıl döncek bilmiyorum burdan bişeyde yapamıyorummm ben ayarlarım artık bi şekilde dedi ne yapsın oda
günaydın kızlar
2 gündür haber alamıyorum kuzumdan
ne oldu bilmiyorum arayamıyorumda ooof ya
hala uyku uyumadım uyuyamıyorum
Allah sabrımımı sınıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?