bizde var gibi önceden ailemden vazgeçmem diodu şimdi onlar biyana sen biyana aşkım seni dah çok özlüorum dio
sedacım benimkide öyleydi aynenn şimdi en çok beni özlemiş diğerleri öyle çok gelmiyomuş aklına ben çok takılıyomuşum hep beni düşünüyomuş kıyamam
ben çok kızıorum ona canım ama gerçekten en çok beni özlemiştir 4 aylık eşini bırakıp gitti askerim kolay deildir onada
aaaaa siz evlimisiniz canım
evet canım 24 kasımda gizliden evlendik kimsenin haberi yok
giderken mi evlendiniz niye öyle bişey yaptınız ay çok heycanlı bi konu yaa tek ikiniz mi biliyosunuz yani
benim ailemden pek çıkmaz kızarlar ama çok büyümez onun ailesi duyarsa olay çıkar bakalım gelsinde bir neler olucaksedacım hayırlı olsun çokk mutlu ol inşallah canımm çok şasrdım bilmiyrdum evli olduğunuzu inşallah herkes öğrendğindede sorun çıkmaz canım
benim ailemden pek çıkmaz kızarlar ama çok büyümez onun ailesi duyarsa olay çıkar bakalım gelsinde bir neler olucak
hayırlısı olsun canım ne güzel işte. yaaa moralim bozuldu tuncelide operasyon yapıyolarmış onurumda komando onların içinde eylem yapıcaklardı pkklılar allahım bişey olmaz inş yaaa
saol canım bişey olmaz inş kuzum dua et bol bol
ediyorum sizde edin kimseye bir şey olmasın
merakkk etmee canımmm az kalmısss bıterr bakk senn boleee şimdidenn bölee sıkmaa canınııı neolurrr
hayırlı akşamlar kızlar napıyosunuzzzz
kuzucumm ben canımı sıkmamaya çalışıorum ama zaman hiç geçmio ki
kendimi oyalıcak bişiler bulmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?