Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizde var gibi önceden ailemden vazgeçmem diodu şimdi onlar biyana sen biyana aşkım seni dah çok özlüorum dio

sedacım benimkide öyleydi aynenn şimdi en çok beni özlemiş diğerleri öyle çok gelmiyomuş aklına ben çok takılıyomuşum hep beni düşünüyomuş kıyamam

sedacım benimkide öyleydi aynenn şimdi en çok beni özlemiş diğerleri öyle çok gelmiyomuş aklına ben çok takılıyomuşum hep beni düşünüyomuş kıyamam

ben çok kızıorum ona canım ama gerçekten en çok beni özlemiştir 4 aylık eşini bırakıp gitti askerim kolay deildir onada

sedacım hayırlı olsun çokk mutlu ol inşallah canımm çok şasrdım bilmiyrdum evli olduğunuzu inşallah herkes öğrendğindede sorun çıkmaz canım

sedacım hayırlı olsun çokk mutlu ol inşallah canımm çok şasrdım bilmiyrdum evli olduğunuzu inşallah herkes öğrendğindede sorun çıkmaz canım
benim ailemden pek çıkmaz kızarlar ama çok büyümez onun ailesi duyarsa olay çıkar bakalım gelsinde bir neler olucak

benim ailemden pek çıkmaz kızarlar ama çok büyümez onun ailesi duyarsa olay çıkar bakalım gelsinde bir neler olucak

hayırlısı olsun canım ne güzel işte. yaaa moralim bozuldu tuncelide operasyon yapıyolarmış onurumda komando onların içinde eylem yapıcaklardı pkklılar allahım bişey olmaz inş yaaa

hayırlısı olsun canım ne güzel işte. yaaa moralim bozuldu tuncelide operasyon yapıyolarmış onurumda komando onların içinde eylem yapıcaklardı pkklılar allahım bişey olmaz inş yaaa

saol canım bişey olmaz inş kuzum dua et bol bol

Şafak 376
Bitsin artık 300ler bitsiiiinnnn:84::84:

Son düzenleyen: Moderatör:
merakkk etmee canımmm az kalmısss bıterr bakk senn boleee şimdidenn bölee sıkmaa canınııı neolurrr

kuzucumm ben canımı sıkmamaya çalışıorum ama zaman hiç geçmio ki
kendimi oyalıcak bişiler bulmam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…