Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kızlar...

çok kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım..bi durum varsa söyleyin..bi şeyden geri kalmayayım..

kızım ne yeğeni yaa, yalnız git yalnız
annene bilet aldım de, caymaz o zaman
nerdeydi tatlım askerin, uzaktamıydı unuttum:44:

yaa..bak sizi başka zaman konuşmuyosunuz..

ben konuşuomya kız beni beyenmiomusun özet geçim neyse

masmavi aşkıyla bozuşmuş ara vermişler

mervelerin aldığı saklama kapları çok minik çıkmış şirinlere göre olmuş kahvaltı saklama kabı yapmaya karar vermişler

bende hafta sonu kocişimin yanına gidiom

tatlikisin canı sıkılıodu böle işte

kızım ne yeğeni yaa, yalnız git yalnız
annene bilet aldım de, caymaz o zaman
nerdeydi tatlım askerin, uzaktamıydı unuttum:44:

ısparta merkezde canım askerim antalya üzerinden uçaklamı gitsem otobüslemi bilemedim valla :26: dedğin gibi yapayım alayım bileti çocuğa msj attım dönmedi sorarsa dönmedin bende biletimi aldım derim

oyy sağol kuzum yaaa..beni okuma zahmetinden kurtardın..

mavim niye bozuşmuş yaa,onların düğün tarihi de belliydi..

saklama kabından iyiki almamışım..

tatlıkısım senin neden canın sıkılıyor?

kız valla mı gidiyosun..ne güzel yaa..süper bi haber bu..askerin kimbilir ne kadar sevinir..

Sedaaa benim durumumu anlatmamışsın ama yaa, benim de psikolojim çok bozuk, bu sabah aşkımı gönderdim, 1 ay göremicem şimdi
kendimi alışverişe verdim ben de, nevresim takımı aldım ama sizle paylaşamıyorum, foto ekleme yetkim elimden alınmış, daha da moralim bozuldu fln...

ısparta merkezde canım askerim antalya üzerinden uçaklamı gitsem otobüslemi bilemedim valla :26: dedğin gibi yapayım alayım bileti çocuğa msj attım dönmedi sorarsa dönmedin bende biletimi aldım derim

hee, amaaaan git de nasıl gidersen git tatlım

evet canım yaa çok sevinir sürpriz yapcem bakalım nolcak

derya gerçekten atlamışım kusura bakma :26:

off bir bilet almayı beceremedim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…