ayva mı çekirdeği micnm bnm ben ayva cekırdegını bıraz suya koyoyorum 1 gun beklıo ertesı gun jole gıbı olunca suruorum 15 dk bekleyıp yıkıyorum sonra yumusak ve parlak cılt oluo yada maden suyu suruorum suratıma oda ii gelıoo
hangi maske tatlım oavon kullanıom ben şu ara maske süper yumuşak yapıo bütün pisliği alıo sivilce çıkmasınıda önlüo süper valla
canım sıkılıyor yaaaaa
ayva mı çekirdeği miIlk senden duydum cnaım yaa.. :26:
hangi maske tatlım o
domates maskesi yattı aklımaBakalım bir hafta onu denicem hergün yapsam bi zararı olurmu die düşünüyorum..
domates maskesi yapmaaaa bence canım....birisi yapmıştı cildi kötü olmuştu..
canım sıkılıyor yaaaaa
üzülme ama canım yaa
Naber tatlımmBurcummmmmmmmm niye canın sıkılıyoo:26::26::26::26:
Burcum nasılsın.. Uzun zamandır rastlaşamadıkdomates maskesi yapmaaaa bence canım....birisi yapmıştı cildi kötü olmuştu..
Hadi yaa..Ama kullananlar memnunuz dio.. Şimdi ben hangi maskeyi bulcamclear skin domatesliyi ben beyenmedim yaa kuruto bir zaman sonra çok sinir oluorum
haklısın canım bende çok özledim ben ne zaman gönderdiğimi bile saymadım yaff kafamda durdu şubat 25 te gönderdim bende hala görmedimbenim de benim dee :84:
Napıyım çok özledim sedacım ya
46 gün oldu usta birliğine göndereli ama yıllardır uzakta kalmış gibiyim...
şafak 331 :18:
napsak bende bilmiom neye canını sıktılar canım anlat belki rahatlarsınişyerinden bişeye canım sıkıldı bir durum varda...offff yaa.
Ne yapsak cadı kazanı..
he şöyle bak ben hastayım nazla beni yaff kocamda yokki nazlasın azcık kankam sen nazla barimHasta hasta :2:öpem bidee
naber tatlımm
burcum nasılsın.. Uzun zamandır rastlaşamadıkAklıma yatan bi o vardı...
hadi yaa..ama kullananlar memnunuz dio.. şimdi ben hangi maskeyi bulcamAchromin kullanmaya başladım cilt lekeleri için bulgar kremi.. Türkiye'de ki distrübütörler aldığım kremin aynısını 42 ye satıo ben 3.5 a aldım.. Düzenli kullanıcam onu bakalım inşl. Işe yarar
öp öp öp ohh kendıme gelıyım bnde bekı bnde hasta olurum senden gecer bnada kankı kankı hasta oluruz
dün gelseydim kesin hasta olurdun bende o yüzden gelmedim sende bu saate kadar sormadınOna vakit kalmadı
Hımmm anladım cnm umarım geçerrrişyerinden bişeye canım sıkıldı bir durum varda...offff yaa.
ne yapsak cadı kazanı..
Naber tatlımm
Burcum nasılsın.. Uzun zamandır rastlaşamadıkAklıma yatan bi o vardı...
Hadi yaa..Ama kullananlar memnunuz dio.. Şimdi ben hangi maskeyi bulcamAchromin kullanmaya başladım cilt lekeleri için Bulgar kremi.. Türkiye'de ki distrübütörler aldığım kremin aynısını 42 ye satıo ben 3.5 a aldım.. Düzenli kullanıcam onu bakalım inşl. işe yarar
yopk tel de soledın ya hava guzel olursa gelcem dıe ondan sormadım bebegım hem cocukda sende ya hasta olur dedın dıe bısı demdım
Hımmm anladım cnm umarım geçerrr
Nolsun incim hasret dewamVizelerim başlıycak 11 nisan da baya yoğun dersler falan bırazdan okula gıtcem sn napn naslsn tatlım?
aşkımın haberi yok zaten iş yerinede c.tesi yarım gün gidemicem annemde yok mok diodu ama şuan sen bilirsin dedi bakalım artık ben çok heycanlandım şimdi hemen bilet alsammı karar veremedim :26:
neden karar veremedin ki?
madem kararlısın biletini al gitsinohhh seda kocacığına gidiyooo seda kocacığına gidiyooo, olleyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?