Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm bnm ben ayva cekırdegını bıraz suya koyoyorum 1 gun beklıo ertesı gun jole gıbı olunca suruorum 15 dk bekleyıp yıkıyorum sonra yumusak ve parlak cılt oluo yada maden suyu suruorum suratıma oda ii gelıoo
ayva mı çekirdeği mi ilk senden duydum cnaım yaa.. :26:
avon kullanıom ben şu ara maske süper yumuşak yapıo bütün pisliği alıo sivilce çıkmasınıda önlüo süper valla
hangi maske tatlım o

domates maskesi yattı aklıma bakalım bir hafta onu denicem hergün yapsam bi zararı olurmu die düşünüyorum..

domates maskesi yapmaaaa bence canım....birisi yapmıştı cildi kötü olmuştu..

ayva mı çekirdeği mi Ilk senden duydum cnaım yaa.. :26:

hangi maske tatlım o

domates maskesi yattı aklıma Bakalım bir hafta onu denicem hergün yapsam bi zararı olurmu die düşünüyorum..

clear skin domatesliyi ben beyenmedim yaa kuruto bir zaman sonra çok sinir oluorum

işyerinden bişeye canım sıkıldı bir durum varda...offff yaa.

ne yapsak cadı kazanı..

Burcummmmmmmmm niye canın sıkılıyoo:26::26::26::26:
Naber tatlımm
domates maskesi yapmaaaa bence canım....birisi yapmıştı cildi kötü olmuştu..
Burcum nasılsın.. Uzun zamandır rastlaşamadık Aklıma yatan bi o vardı...
clear skin domatesliyi ben beyenmedim yaa kuruto bir zaman sonra çok sinir oluorum
Hadi yaa..Ama kullananlar memnunuz dio.. Şimdi ben hangi maskeyi bulcam Achromin kullanmaya başladım cilt lekeleri için Bulgar kremi.. Türkiye'de ki distrübütörler aldığım kremin aynısını 42 ye satıo ben 3.5 a aldım.. Düzenli kullanıcam onu bakalım inşl. işe yarar

benim de benim dee :84:

Napıyım çok özledim sedacım ya
46 gün oldu usta birliğine göndereli ama yıllardır uzakta kalmış gibiyim...

şafak 331 :18:
haklısın canım bende çok özledim ben ne zaman gönderdiğimi bile saymadım yaff kafamda durdu şubat 25 te gönderdim bende hala görmedim

onu bilmiorum canım kullananda duymadım kullan belki işet yarar:26:

işyerinden bişeye canım sıkıldı bir durum varda...offff yaa.

ne yapsak cadı kazanı..
Hımmm anladım cnm umarım geçerrr

Nolsun incim hasret dewam Vizelerim başlıycak 11 nisan da baya yoğun dersler falan bırazdan okula gıtcem sn napn naslsn tatlım?

yopk tel de soledın ya hava guzel olursa gelcem dıe ondan sormadım bebegım hem cocukda sende ya hasta olur dedın dıe bısı demdım

doğru ya öle demiştim oğlanı 4 te bıraktım annem bugün hastaneye gidicek die mecburen oda ay sonu köye gidicek iyice yanlız kalcam ben kuzum

aşkımın haberi yok zaten iş yerinede c.tesi yarım gün gidemicem annemde yok mok diodu ama şuan sen bilirsin dedi bakalım artık ben çok heycanlandım şimdi hemen bilet alsammı karar veremedim :26:

neden karar veremedin ki?
madem kararlısın biletini al gitsin ohhh seda kocacığına gidiyooo seda kocacığına gidiyooo, olleyyyy

neden karar veremedin ki?
madem kararlısın biletini al gitsin ohhh seda kocacığına gidiyooo seda kocacığına gidiyooo, olleyyyy

evet kocama gidicem canım yeğenide gelmek istio dün msjlastık bugün işi varmış yanıma gelemio oda gelirmi die kararsız kaldım bide annem cayarsa die ayy ozman billete yanar bide uçaklamı gitsem yoksa otobüsmü karar veremiom:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…