selam canlaaarrrrrr
çoookkkk heycanlıyımmmm 11 ay sonraa aşkm ilk defa çarşya çktııı veee msnden görüşcez şimdi gelmesni bekliorummmmmmm ... acayp heycanlymm yaaaa :18:
Ayy ne güzel yaa benımkıde 2 hafta önce cıktı ılk defa konuşamadık bıle
seni yeni gördüm canm, doğuda deilse bol bol görüşürsünz msnden skma canını..
offf bası bi duyguuu yaaa hazrlandm süslendm pc başnda bekliorummmm içim içime sığmıooooo
selam kızlar nasılsınız asker sevenleri haftanın ortasına geldik ama havalar çok sıkıcı yaa artık bahar gelsin mis gb havayı içimize çekelimm
tuğbacım aşkınımı görüyosun bunca aydan sonra ayyy nasıl sevindim nasıl çok mutlu oldum senin adına hadi bol sohbetler tatlı tatlı konuşun canım
selammm kızlaaaaaar:80:
hoşgeldinn tertipp :80::80:
hoşbuldum tertibim, napıosun bakiiim?
Naptın akşam ikna ettin mi babacığını?Merka ediyorum:18:
hoşbuldum canım babanla konuşabildinmi canım gdiyormusun askerinin yanına
valla ne güzel spora başlamıştım havalar buzzz gb olunca vazgectim 4 ayım kaldı ya ayda bi kilo versm bile yetmiyooo 2 falan vermem lazım ısın havalar ısında bnde spora başlayayım tekrar
hoşbuldum canım babanla konuşabildinmi canım gdiyormusun askerinin yanına
valla ne güzel spora başlamıştım havalar buzzz gb olunca vazgectim 4 ayım kaldı ya ayda bi kilo versm bile yetmiyooo 2 falan vermem lazım ısın havalar ısında bnde spora başlayayım tekrar
ettim canım kıyamadı git dedi gidiorum hafta sonu oleyyyy
evt canım ikna oldu valla ben spor yapıodum ama hiç kilo vermedim
hemşom nasılsın iyi misin? Ben de spor yapmak istiyorum artık yaa, sen salona mı gidiyorsun?
olleyyyy
çokkkkk sevindim wallahi sedam yaaa
Yemin ederim ki sanki ben gidiyormuşum gibi sevindim
bu arada senin diyet noldu, devam mı?
ayyyyyyyyy seda kocişine kavuşuyooo ohhh ne heyecanlısındır sen şimdi hayırlısı ile git gel canım şimdiden hayırlı yolculuk çok sevndim gtmene canım ben 5 kilo verdm sporla flan ama 5 kaldı o da bana yapıştı kaldı
hemşom yook salona gtmiyorum bzm burdakine gidecektm ama vazgectim ona verceğim parayı çeyz için bşiler alırım dedim arkadaşla yürüyoruz aletli spor falan yapıoruz işte bide hafta sonu özdilekten tokat işi sofralık aldım çok güzel 5tl hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?