Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım diet yalan oldu hastalandım çünkü vitamin almam gerekio bol bol valla bende çok mutluyum canım anlatamam yaa uçuorum resmen vakitte geçmio artık bir kavuşsaydık

evet canım yaa, mehtap beklerken vakit hiç geçmiyor, ama yanındayken hemen geçip gidiyor...
cuma gecesi mi çıkacaksın yola?
aman aman vitamin depola da gidene kadar kendini toparla biraz, diyeti iyileşince yaparsın.
Ben devam ediyorum, gayet güzel gidiyordu ama 2 haftadır haftasonları aşkımla beraberdik ya, o zaman fil gibi yedim
Şimdi geri aldığı kiloları vermeye uğraşıyorum

evet canım cuma gece çıkıcam yola bir aksilik olmazsa inş. valla aşkımda kilolu göreyim seni diyip duruodu hazır gidince bölede görcek bakalım beyenicekmi yanaklarını sıkıp yiyicem dio burdaykende öle yapıo şimdi aklımda hep yanakların var dio bende trip yapıom sen beni özlemedin yanağımı özledin die

Sedacım senn adına çok sevindim ikna edebilmişsiz aileni iyi vakit geçirirsiniz inş iki gün mü görüceksin ne kadar görebileceksin dışarı çıkmasına izin veriyolar mı

Sedacım senn adına çok sevindim ikna edebilmişsiz aileni iyi vakit geçirirsiniz inş iki gün mü görüceksin ne kadar görebileceksin dışarı çıkmasına izin veriyolar mı

saol canım sadce c.tesi görcem çarşıya çıkıo canım ikna ettim çok zor olsada

havalar bi düzelse ben de yürüyeceğim. Sizin oralar yürüyüş için müsait tabi, güzel olur walla.
O tokat işi örtülerden ben de aldım, hatta sana da söylemiştim ilk aldığımda.
2 hafta önce bidaha gittim 1 tane daha aldım, 3 tane oldular, çok güzeller ama
sen ne renk aldın, ben bi beyaz üzerine siyah desenli, bitane fuşya üzerine siyah desenli, bitane de altın rengi üzerine siyah desenli aldım, çok beğendim, daha da alabilirim, hepsinden alasım var
bugün de netten nevresim aldım saten...

evt canım çok heycanlıyım sorma sanki yıllardır görmüom aşkımı oda dün duyunca çok heycanlandı heycandan traş olurken yüzünü kesmiş

yavriiim sen gitceğini söyledin mi aşkına? hani süprüz yapacaktın, dayanamadın di mi:26:

ohh iyi iyi tam da aşkının ağzına layık oldun demek ki

mecbur kaldım tertip yaa teli yok çarşıya çıkıo ben nerde bulcaktım onu mecburen dedim ben geliom die havalara uçtu azına layık oldum valla

yetmez doğru ama yine hiç görememekten iyidir ah şu askerlik yok mu alıyo sevdiklerimizi bizden. usta birliği yeri belli oldu mu canım

aynen canım hasret kaldık yok daha belli deil usta birliği benimkide merak edip sormuo bile

mecbur kaldım tertip yaa teli yok çarşıya çıkıo ben nerde bulcaktım onu mecburen dedim ben geliom die havalara uçtu azına layık oldum valla

Hımm anladım canım...
ayyy ne güzell yaa, keşke benim sevdiceğim de yalnız gitmeme izin verse..
Ben de dayanamam heralde haftaya veya öteki haftasonu giderim görmeye, ama yalnız değil tabiii...

Hımm anladım canım...
ayyy ne güzell yaa, keşke benim sevdiceğim de yalnız gitmeme izin verse..
Ben de dayanamam heralde haftaya veya öteki haftasonu giderim görmeye, ama yalnız değil tabiii...

banada yok aşkım gelme diodu yeğeni var onla gel falan dedi onunda p.tesi sınavı varmış gelemem dedi çocuk bende mecur aldım bileti haber verdim o yüzden gelme diyemedi

banada yok aşkım gelme diodu yeğeni var onla gel falan dedi onunda p.tesi sınavı varmış gelemem dedi çocuk bende mecur aldım bileti haber verdim o yüzden gelme diyemedi

ayy benim gaddar sevgilim hayatta bilet fln dinlemez, yansın bilet, bana mı sordun alırken derdi walla

öyle umudunu yitirme yinede. Ben kaçar ders çalışmam lazım şu sınavları atlatayım da rahatlıyım. hadiyinn çüssss

iyi dersler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…