yok canım diet yalan oldu hastalandım çünkü vitamin almam gerekio bol bol valla bende çok mutluyum canım anlatamam yaa uçuorum resmen vakitte geçmio artık bir kavuşsaydık
evet canım cuma gece çıkıcam yola bir aksilik olmazsa inş. valla aşkımda kilolu göreyim seni diyip duruodu hazır gidince bölede görcek bakalım beyenicekmi yanaklarını sıkıp yiyicem dio burdaykende öle yapıo şimdi aklımda hep yanakların var dio bende trip yapıom sen beni özlemedin yanağımı özledin dieevet canım yaa, mehtap beklerken vakit hiç geçmiyor, ama yanındayken hemen geçip gidiyor...
cuma gecesi mi çıkacaksın yola?
aman aman vitamin depola da gidene kadar kendini toparla biraz, diyeti iyileşince yaparsın.
Ben devam ediyorum, gayet güzel gidiyordu ama 2 haftadır haftasonları aşkımla beraberdik ya, o zaman fil gibi yedim
Şimdi geri aldığı kiloları vermeye uğraşıyorum
evet canım cuma gece çıkıcam yola bir aksilik olmazsa inş. valla aşkımda kilolu göreyim seni diyip duruodu hazır gidince bölede görcek bakalım beyenicekmi yanaklarını sıkıp yiyicem dio burdaykende öle yapıo şimdi aklımda hep yanakların var dio bende trip yapıom sen beni özlemedin yanağımı özledin die
Sedacım senn adına çok sevindim ikna edebilmişsiz aileni iyi vakit geçirirsiniz inş iki gün mü görüceksin ne kadar görebileceksin dışarı çıkmasına izin veriyolar mı
ayyyyyyyyy seda kocişine kavuşuyooo ohhh ne heyecanlısındır sen şimdi hayırlısı ile git gel canım şimdiden hayırlı yolculuk çok sevndim gtmene canım ben 5 kilo verdm sporla flan ama 5 kaldı o da bana yapıştı kaldı
hemşom yook salona gtmiyorum bzm burdakine gidecektm ama vazgectim ona verceğim parayı çeyz için bşiler alırım dedim arkadaşla yürüyoruz aletli spor falan yapıoruz işte bide hafta sonu özdilekten tokat işi sofralık aldım çok güzel 5tl hemde
evt canım çok heycanlıyım sorma sanki yıllardır görmüom aşkımı oda dün duyunca çok heycanlandı heycandan traş olurken yüzünü kesmiş
evet canım cuma gece çıkıcam yola bir aksilik olmazsa inş. valla aşkımda kilolu göreyim seni diyip duruodu hazır gidince bölede görcek bakalım beyenicekmi yanaklarını sıkıp yiyicem dio burdaykende öle yapıo şimdi aklımda hep yanakların var dio bende trip yapıom sen beni özlemedin yanağımı özledin die
saol canım sadce c.tesi görcem çarşıya çıkıo canım ikna ettim çok zor olsada
havalar bi düzelse ben de yürüyeceğim. Sizin oralar yürüyüş için müsait tabi, güzel olur walla.
O tokat işi örtülerden ben de aldım, hatta sana da söylemiştim ilk aldığımda.
2 hafta önce bidaha gittim 1 tane daha aldım, 3 tane oldular, çok güzeller ama
sen ne renk aldın, ben bi beyaz üzerine siyah desenli, bitane fuşya üzerine siyah desenli, bitane de altın rengi üzerine siyah desenli aldım, çok beğendim, daha da alabilirim, hepsinden alasım var
bugün de netten nevresim aldım saten...
yavriiim sen gitceğini söyledin mi aşkına? hani süprüz yapacaktın, dayanamadın di mi:26:
ohh iyi iyi tam da aşkının ağzına layık oldun demek ki
nerdeydi ısparta mı sen nerdesin ? bir gün bir gündür doya doya çıkar tadını
ısparta merkezde canım kocişim bende istanbuldayım 1 gün yetmez ama napalım katlancaz artık
yetmez doğru ama yine hiç görememekten iyidir ah şu askerlik yok mu alıyo sevdiklerimizi bizden. usta birliği yeri belli oldu mu canım
aynen canım hasret kaldık yok daha belli deil usta birliği benimkide merak edip sormuo bile
İnş güzel bir yer çıkar tatlım yakın olur gidip gelirsin görürsün sevgilini
mecbur kaldım tertip yaa teli yok çarşıya çıkıo ben nerde bulcaktım onu mecburen dedim ben geliom die havalara uçtu azına layık oldum valla
inş canım pek sanmıorum ama bakalım kısmete artık:26:
Hımm anladım canım...
ayyy ne güzell yaa, keşke benim sevdiceğim de yalnız gitmeme izin verse..
Ben de dayanamam heralde haftaya veya öteki haftasonu giderim görmeye, ama yalnız değil tabiii...
öyle umudunu yitirme yinede. Ben kaçar ders çalışmam lazım şu sınavları atlatayım da rahatlıyım. hadiyinn çüssss
banada yok aşkım gelme diodu yeğeni var onla gel falan dedi onunda p.tesi sınavı varmış gelemem dedi çocuk bende mecur aldım bileti haber verdim o yüzden gelme diyemedi
öyle umudunu yitirme yinede. Ben kaçar ders çalışmam lazım şu sınavları atlatayım da rahatlıyım. hadiyinn çüssss
Sagolun kızlaarr kaçtım:79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?