- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Merhaba kızlarr
Cornet yeni bi çeşit daha sunmuş "in love" ben gibi frambuaz hastalarınaaTadı da çok leziz di vallaa
sedaaaaaaaaa ben aşkımı çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
selam kızlar nasılsınız
aşkıma sımsıkı sarılmaya son 41 gün
spor yapıyon sonra dondurma yiyip geri mi aliyon :86:
evet kanka tutma beni gidiom kocama kocacım bekle beni aşkunn geliooo
hoşgeldin canımaz kaldı azzz
evet canım, bitane var aslında ama sadece güpürlü saten, ben daha süslü istiyorumhemşom ben o boncuklu nevresm takımlrndan aldım galiba ilk çeyiz sererken yayılıyormuş ondan ama çoook beğenerek aldım şimdi yatmayı bekliyorum üstünde sabırsızlıkla
inşallah kuzum, senin kavuşmana az kaldı hadi yine iyisinbende özledim valla tertibim yaa allah tez zamanda kavuştursun inş.
selam kızlar nasılsınız
aşkıma sımsıkı sarılmaya son 41 gün
aşkım cumartesi gidiyor ve sadece iş cıkışı 1 saat görüşebiliyoruz
evet canım, bitane var aslında ama sadece güpürlü saten, ben daha süslü istiyorum
ben hepsinden istiyorum yaaa
inşallah kuzum, senin kavuşmana az kaldı hadi yine iyisin
selam, darısı başımıza
sen de görebilmek için aşkının evine yerleş, ben öyle yaptım walla, 1 dk bile yanından ayrılmadım
ivettt :86: :86: :86:
bende özledim valla tertibim yaa allah tez zamanda kavuştursun inş.
Yaaa görüşmeek için izin alıyorum halaaa 21 yasındayım işten cıkıyorum eve evden işe ne bu yaaaaaaaaa
bence de kimse tutamasın seni, buna izin verme, isyan çıkarbabamdan izin aldım gecen akşam saka gibi yaa 7,30 da cıktım 8.15 te evdesin dedi sonra 9,30 yaptı tabi.bu akşam hiç bi kuvvet tutamaz 7 den 11 e aşkımlayım.cumartesi gidiyor zatn
merhabalar ben burda çok aktif değilim ama şafağımı sizinle paylaşmak istiyorum kızlar 33 mersin geçmek bilmiyor günler durdu sanki yaaaa siz dönüş için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz ben bu konuda fikirlerinizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?