Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hemşom ben o boncuklu nevresm takımlrndan aldım galiba ilk çeyiz sererken yayılıyormuş ondan ama çoook beğenerek aldım şimdi yatmayı bekliyorum üstünde sabırsızlıkla
evet canım, bitane var aslında ama sadece güpürlü saten, ben daha süslü istiyorum
ben hepsinden istiyorum yaaa

bende özledim valla tertibim yaa allah tez zamanda kavuştursun inş.
inşallah kuzum, senin kavuşmana az kaldı hadi yine iyisin

selam kızlar nasılsınız

aşkıma sımsıkı sarılmaya son 41 gün

selam, darısı başımıza

aşkım cumartesi gidiyor ve sadece iş cıkışı 1 saat görüşebiliyoruz

sen de görebilmek için aşkının evine yerleş, ben öyle yaptım walla, 1 dk bile yanından ayrılmadım

amin aminnnn

[QUOTEselam, darısı başımıza

sen de görebilmek için aşkının evine yerleş, ben öyle yaptım walla, 1 dk bile yanından ayrılmadım[/QUOTE]

Yaaa görüşmeek için izin alıyorum halaaa 21 yasındayım işten cıkıyorum eve evden işe ne bu yaaaaaaaaa

herkezeee merabaa ayolll nasılsınızzz bkalımmm ıyımısınızzz yınee doldurmusunuzzz sayfalarııı güzell hatunlarrrr cokk özledımm bennn fenalardayımmm

Yaaa görüşmeek için izin alıyorum halaaa 21 yasındayım işten cıkıyorum eve evden işe ne bu yaaaaaaaaa[/QUOTE]

walla hiç bi kuvvet aşkımdan uzak tutamaz beni
gerçi ben senden yaşca biraz büyüğüm ama
biraz isyan et, elbet izin verirler

Yaaa görüşmeek için izin alıyorum halaaa 21 yasındayım işten cıkıyorum eve evden işe ne bu yaaaaaaaaa

walla hiç bi kuvvet aşkımdan uzak tutamaz beni
gerçi ben senden yaşca biraz büyüğüm ama
biraz isyan et, elbet izin verirler[/QUOTE]

babamdan izin aldım gecen akşam saka gibi yaa 7,30 da cıktım 8.15 te evdesin dedi sonra 9,30 yaptı tabi.bu akşam hiç bi kuvvet tutamaz 7 den 11 e aşkımlayım.cumartesi gidiyor zatn

merhabalar ben burda çok aktif değilim ama şafağımı sizinle paylaşmak istiyorum kızlar 33 mersin geçmek bilmiyor günler durdu sanki yaaaa siz dönüş için süpriz yapmayı düşünüyormusunuz ben bu konuda fikirlerinizi istiyorum

babamdan izin aldım gecen akşam saka gibi yaa 7,30 da cıktım 8.15 te evdesin dedi sonra 9,30 yaptı tabi.bu akşam hiç bi kuvvet tutamaz 7 den 11 e aşkımlayım.cumartesi gidiyor zatn
bence de kimse tutamasın seni, buna izin verme, isyan çıkar
vaktinizi dolu dolu geçirin cumartesiye kadar

maşallah az kalmış ne güzel
walla ben daha süpriz düşünemiyorum, o güne çok var:98:
ama aşkım düşünüyormuş, söylemicem ne zaman geleceğimi size dio
bu haftasonu da süpriz yaptı erken geldi, işyerime geldi pat diye bayılacaktım walla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…