Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o süpriz yapamazki garibim bir kere süpriz yapmaya kalktı onuda ben bozdum geleceği günüde net biliyorum anlayacağın herşey bana kaldı onu çok güzel karşılamak istiyorum aklına bişey gelirse benimle paylaşırsan çok mutlu olurum canım onu çok özledim bennnnnn

AAA süpriz miii hiç aklıma gelmemişti süpriz falan yapmak Ben de mi düşünsem öle bişiler acaba Ayy ne odun bi insanmışım ben böyle Gerçi nişanlımın geleceği gün ailesi bize gelcek ordan havaalanına hep beraber gidip karşılaz, sonra da bize döncez :S Nası süpriz yapım ki ben Yalnız kalsak neseeeee :):):) Ama erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş, ben de sevdiği hasret kaldığı yemekleri falan yaparım artık Yencek gibi olur inşallah

Bu arada şafak 39, atarsa da 38 olcak inşallah

Uzun dönem askerlik yapanlara da çok üzülüyorum ayrıca ben 155'ten başladım şafak saymaya ama inanılmazzz zor geldi, siz 460'tan başlıyosunuz sanırım , Allah kolaylık versin, günler su gibi akıp geçsin hepimize inşallah

hayırrlıı akşammlarrr herkeeee nasılsınızzz bakammm eyyımısınıızzbuaralarr fazlaa gırmedım 1 yada 2 keree ama şafagıdaa attımm amann cokk attım sankimm

ŞAFAK ATARSA EGERR Kİ ATCAKK INŞALLLAHH
140

Ben de ara ara burlardayım kızlar :) Yaa önceki msjlarda domates maskesi yapan arkadaş vardı ya, cildi beyazlattığını söylemişti, aklıma bişi geldi benim de öyle deyince Hani genital bölge ya da koltuk altı kararması oluyo ya onlara da iyi gelir mi ki

oynııyakkk vallaaa amannn pettrolll canımmm petrolll:87::87::87::87::87::87::87::87::87hhh kıvırrrrr:86::86::86:

ohhhhh döktürrr döktürrrrrrr kıvırrrrrrrrrrr kıvıırrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::111:

hoşgeldinn canımmm ama o konu hakkında fikrim yo malesefe

hoşşgeldınn canıııım amaa maalesefff nu konudaa pek bılmıyorum pekı geçç hiçmi hiçç duymadımm şekerrr ama bırazz arastırr bolee bısı yokturr bencee

inş. birazdan 21 olcak karsta canım. seninki?

Ayy maşallah ne güzel Az bişi kalmışşş, ama nasıl 21 oluo anlamadım uzun dönem miydi seninki? Benim de şafak 38 olcak birazdan, kısa dönem, Hakkari Yüksekova'da :S

hoşşgeldınn canıııım amaa maalesefff nu konudaa pek bılmıyorum pekı geçç hiçmi hiçç duymadımm şekerrr ama bırazz arastırr bolee bısı yokturr bencee

Hoşbuldum canımm, senin şafak ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…