o süpriz yapamazki garibim bir kere süpriz yapmaya kalktı onuda ben bozdum geleceği günüde net biliyorum anlayacağın herşey bana kaldı onu çok güzel karşılamak istiyorum aklına bişey gelirse benimle paylaşırsan çok mutlu olurum canım onu çok özledim bennnnnn
selaammmm:81::81:
hayırrlıı akşammlarrr herkeeeenasılsınızzz bakammm eyyımısınıızz buaralarr fazlaa gırmedım 1 yada 2 keree ama şafagıdaa attımm amann cokk attım sankimm
ŞAFAK ATARSA EGERR Kİ ATCAKK INŞALLLAHH
140
nerdesin sen bakimmm
burdayımmm bacımmm sen nırelerdesınnn asıll hee
bende burdayım
ewett canımm sendenn baskaa kısmee yokk zatiii burdaaa:86::86::86:
evetttt şekrimmmmm gel oynayakkkkk
oynııyakkk vallaaa amannn pettrolll canımmm petrolll:87::87::87::87::87::87::87::87::87hhh kıvırrrrr :86::86::86:
Ben de ara ara burlardayım kızlar :) Yaa önceki msjlarda domates maskesi yapan arkadaş vardı ya, cildi beyazlattığını söylemişti, aklıma bişi geldi benim de öyle deyinceHani genital bölge ya da koltuk altı kararması oluyo ya onlara da iyi gelir mi ki
hoşgeldinn canımmm ama o konu hakkında fikrim yo malesefe
Hoşbuldum canım :) Benim de fikrim yok, çok da komik düşününceorana burana domates maskesi, tövbeee senin şafak kaçtı? askerimiz nerde?
Ben de ara ara burlardayım kızlar :) Yaa önceki msjlarda domates maskesi yapan arkadaş vardı ya, cildi beyazlattığını söylemişti, aklıma bişi geldi benim de öyle deyinceHani genital bölge ya da koltuk altı kararması oluyo ya onlara da iyi gelir mi ki
inş. birazdan 21 olcakkarsta canım. seninki?
hoşşgeldınn canıııımamaa maalesefff nu konudaa pek bılmıyorum pekı geçç hiçmi hiçç duymadımm şekerrr ama bırazz arastırr bolee bısı yokturr bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?