Bimin olmadığı yer varmıydı yaa
[/B]
iyiyim canım haberlerini bekliyoruzhoşbulduk tatlım nasılsın??
migros var kızım burda, bim de vardır da uzak kim yürüyecek oraya kadar ulenBimin olmadığı yer varmıydı yaa
Aynenn
canım sizin orayı bilmem ama bizim burası şüpheli oluo bu durumdabizim apartmandan biriyle daha karşılaştım o da bu setten almaya gitmiş bime.. o da kırmızı aldı..akşama bırakma derim
burcumm günaydın
açılır açılmaz dayandım valla kapısınaa
inanamıyor insan di mi
lem burda bim yok ya nöf
durdururuz ulen
günaydın burçi
hoşgeldin canım :81:
iyiyim canım haberlerini bekliyoruz
sanırım yarın kesin sonucu alıcam kayınvalidem benden sonra hemşireye sormuş kan testinde belli olur demiş yarın birlikte gidicez kan testi yaptırıcam kızlar dua edin inş bebiş vardır çok istiyorum
sanırım yarın kesin sonucu alıcam kayınvalidem benden sonra hemşireye sormuş kan testinde belli olur demiş yarın birlikte gidicez kan testi yaptırıcam kızlar dua edin inş bebiş vardır çok istiyorum
aa çarşamba günü bende ordaydım 9 u geçiyordu anca çıktım hattagören yarın evleniyor sanıcakk.bakın dünki muhabbetimi anlatım sizlere
çarşamba günü işten erken çıkmmıştımmm işim vardı baktım saat 6 ya geliyor işe geri gitmenin anlamı yoktu kendimi istanbul foruma attımmm allahım gez gez bitmiyor sonunda esse,tefal,bernardoya girdimmm
sona bernardonun kataloğunu aldımmm..
eve geldimm annemde eminönüğne gideriz dedi.
dünde diyorki sanki yarın evlencende eminönüne niye gidiyoruz diyor ee ne bilm sen söledin ya dedim gülüştük.zaten dedi senin naişanlılık dönemini hiç düşünemiyorum şimdi ortada hiçbir şey yokkken böle sürekli gezip bakıp araştırıyorsun o zaman iyice 24 saat bakıp durursun dediii
bende dedimki bırak onu ev eşyalarında nişanlım lucak insanı delirtirim ben dedim maymun iştahlı olduğumdan dedim allah yardımcısı olsun o kişinin diyorr
hayırlısı olsun canım benimsanırım yarın kesin sonucu alıcam kayınvalidem benden sonra hemşireye sormuş kan testinde belli olur demiş yarın birlikte gidicez kan testi yaptırıcam kızlar dua edin inş bebiş vardır çok istiyorum
Allah gönlüne göre versinn
evet canım allah gönlüne göre versin inş
aa çarşamba günü bende ordaydım 9 u geçiyordu anca çıktım hatta
karşılaşmadık tüh
hayırlısı olsun canım benim
Eki Görüntüle 174026
kızlar bakın bunu almak istyorummmm
duygum bende 8 de çıktıydfım keşke haberleşseydik ya tühhh.
bu ne yavrum, yine neye sardın
valla ya kesişmişiz resmen, marmara forum açıldı burda haberin vardır sanırım
geldin mi hiç burnumun dibinde benim
5 dk yol, bir sürü mağaza var herşeyden önce mudo concept var
Eki Görüntüle 174026
kızlar bakın bunu almak istyorummmm
evet canım duydum ama gitmedimmm daha haftasonu gitmeyi düşünüyorum..
mudo var mı aaa ne güzelll
tuanacım canım allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda rabbim gönlüne göre veriri ve sağlıklı bir bebeiş dünyaya getirirsin inşallah
tuana coooooook sevındım cnm yarın ızede haber tammam mı ben coooook merak edıoooom yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?