Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inanamıyor insan di mi

lem burda bim yok ya nöf

durdururuz ulen

günaydın burçi

hoşgeldin canım :81:

gören yarın evleniyor sanıcakk.bakın dünki muhabbetimi anlatım sizlere

çarşamba günü işten erken çıkmmıştımmm işim vardı baktım saat 6 ya geliyor işe geri gitmenin anlamı yoktu kendimi istanbul foruma attımmm allahım gez gez bitmiyor sonunda esse,tefal,bernardoya girdimmm
sona bernardonun kataloğunu aldımmm..
eve geldimm annemde eminönüğne gideriz dedi.
dünde diyorki sanki yarın evlencende eminönüne niye gidiyoruz diyor ee ne bilm sen söledin ya dedim gülüştük.zaten dedi senin naişanlılık dönemini hiç düşünemiyorum şimdi ortada hiçbir şey yokkken böle sürekli gezip bakıp araştırıyorsun o zaman iyice 24 saat bakıp durursun dediii
bende dedimki bırak onu ev eşyalarında nişanlım lucak insanı delirtirim ben dedim maymun iştahlı olduğumdan dedim allah yardımcısı olsun o kişinin diyorr

günaydın kızlarrrr:80: sabah sabah kaynatmışsınız bakıyorumdaa şafak attırmak için girdim şafakk: 246

Eve gelen komşunun minik oğlunun yarattığı gerginlik. 'Pilsayarı açsana. Telefoğnu virsene. Yılan var mı bunda?'

Eşeğin .... var evladım.♥ koptum aynen böyle oluyor

aa çarşamba günü bende ordaydım 9 u geçiyordu anca çıktım hatta
karşılaşmadık tüh

sanırım yarın kesin sonucu alıcam kayınvalidem benden sonra hemşireye sormuş kan testinde belli olur demiş yarın birlikte gidicez kan testi yaptırıcam kızlar dua edin inş bebiş vardır çok istiyorum
hayırlısı olsun canım benim

kızlar bakın bunu almak istyorummmm

Eklentiler

• $LogoVitaCui_28.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
tuanacım canım allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda rabbim gönlüne göre veriri ve sağlıklı bir bebeiş dünyaya getirirsin inşallah

duygum bende 8 de çıktıydfım keşke haberleşseydik ya tühhh.

sanırım yarın kesin sonucu alıcam kayınvalidem benden sonra hemşireye sormuş kan testinde belli olur demiş yarın birlikte gidicez kan testi yaptırıcam kızlar dua edin inş bebiş vardır çok istiyorum

tuana coooooook sevındım cnm yarın ızede haber tammam mı ben coooook merak edıoooom yaaaa

valla ya kesişmişiz resmen, marmara forum açıldı burda haberin vardır sanırım
geldin mi hiç burnumun dibinde benim
5 dk yol, bir sürü mağaza var herşeyden önce mudo concept var

evet canım duydum ama gitmedimmm daha haftasonu gitmeyi düşünüyorum..
mudo var mı aaa ne güzelll

tuanacım canım allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda rabbim gönlüne göre veriri ve sağlıklı bir bebeiş dünyaya getirirsin inşallah

amin canım benim çok sağol

tuana coooooook sevındım cnm yarın ızede haber tammam mı ben coooook merak edıoooom yaaaa

canım benim hiç haber vermezmiyim ay bilmiyorum acayip heyecanlıyım inş diyorum gecikmesinin sebebi hava değişimi fln değildir ama bir haftadırda regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum ya kafam karman çorman oldu yarın öğrencem Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…