günaydın Devrem Hoşbuldumdevremmm günaydınnnn hoşgeldinnnn
günaydın bal köpüğühoşgeldin
valla burcum.. fritöz var mesela aklıma kızartma tenceresimi fritözmü kullanışlı olur die onu bile araştırıorum..sevmem ben fazla eşyayı.. az olsun öz olsun isterim hep
hadi yaaa :26: canım başka yerlere de bakarsın
valla burcum.. fritöz var mesela aklıma kızartma tenceresimi fritözmü kullanışlı olur die onu bile araştırıorum..sevmem ben fazla eşyayı.. az olsun öz olsun isterim hep
hadi yaaa :26: canım başka yerlere de bakarsın
valla ya yağmalamışlar resmen...
çocuk oyuncakları, böyle cins nevresimler, bide ufacık çerezlikler vardı hiçbiri hoşuma gitmedi
bende ellerim bomboş döndümm:84:
valla açılırken kapıda sıra varmış kasadaki kızlar dedi...:96:
neeee
yuh ya millet yememiş içmemiş bim e akın etmiş ya
9 da orda dikilmen lazımmış demek ki
durumm bizim burda ben gitimde daha kimse almamıştı buraya gel yafrum
millet çıldırmış
Bu kızlardan korkulur valla
aynen öyle tatlımmbenimde aklıma o varrr.sonuöta çalışan insan olucaz yani..temizlemesi ,toplaması ayrı bir dert olucak..
hadi bakalım inşl. bulursun tatlımincim fritöz düşünüyosan eğer fakiri öneririm sana evde kullanıyoruz çeyizimede ondan aldım.. Çok güzel çok kullanışlıı
Akşam göztepe deki bim e bakarım olmadı.. bizim orlardakiler pek takip etmezler bu kampanyaları
İncimm sizin oraya gelirsem bimi mimi görmez gözüm direk aşkımın kollarına atarım kendimiiiiiiiiiii
ben bi tanıdık buldum burcum benim set 2700 e geliyordu çocuk bana 1500 e getirdi düşün ama nakithaklıısn kredi kartına mı taksit yapıyprlar duygummm kredi kartına yapıyorlarsa benim almam imkansız oluır:))
yazık sana kuzuum
valla ya yağmalamışlar resmen...
çocuk oyuncakları, böyle cins nevresimler, bide ufacık çerezlikler vardı hiçbiri hoşuma gitmedi
bende ellerim bomboş döndümm:84:
valla açılırken kapıda sıra varmış kasadaki kızlar dedi...:96:
naptın baktın ticareteGünaydın şekerpareemmhoşbuldumm
yatar anam millet çıldırmış sanki ne [/B]akşam bim'in önünde yattılar herhalde
naptın baktın ticarete
yatar anam millet çıldırmış sanki ne
korkulur valla baksana kız sabahın köründe bime gitmişler
hadi bakalım inşl. bulursun tatlım
unutmuşum ben sennkini yaaa hahaha
yazık sana kuzuum
olsun gene gelir üzülme yarın evlenmiyosun ya :)
kızım seni gebertirim bak, sık kendini biraz ya şurda 1 ay alt tarafı kocan da yok otur çalış işin ne :))bakmaz olaydım duygum yaa uykum gelio okurkenakşam 2 sayfa okuyup uyuya kaldım mesela
alt tarafı tabak çanak işte amaaaan ne gerek var
küçük emrah havası sezdim buralarda benaynen
Hatta dün Görkem e dedim aşkım bizim aldığımız renkli çay takımının su bardakları gelmiş diye.. Al ozaman takım olsun dedi... Alamadım Bulamadımmmmmmmmmm
küçük emrah havası sezdim buralarda ben
aman bulamazamda napim dünyanın sonu deilya incimm:76:
fritöz için bişi yazdım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nası unutursunn... tabi aşkın burdayken unutmuyodun dimeeeeeee
Pasta setime fanus nasıl kızlar
kızım seni gebertirim bak, sık kendini biraz ya şurda 1 ay alt tarafı kocan da yok otur çalış işin ne :))
haha.. gördüm tatlım fritözü.. ne bilim temizlemesi falan zahmetli yaa :26: ben gibi haylaz biri içinse birdekızım aşkım ordayken unutmam tabi nasıl unutayım..
çok güzelmiş yaa, bundan da istiyorum.
anneme tlf ettim hemen bime git die, ama işi var hemen gidemicek
inşallah kaçırmam o pasta takımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?