Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimde aklıma o varrr.sonuöta çalışan insan olucaz yani..temizlemesi ,toplaması ayrı bir dert olucak..

incim fritöz düşünüyosan eğer fakiri öneririm sana evde kullanıyoruz çeyizimede ondan aldım.. Çok güzel çok kullanışlıı
Akşam göztepe deki bim e bakarım olmadı.. bizim orlardakiler pek takip etmezler bu kampanyaları

millet çıldırmış

benimde aklıma o varrr.sonuöta çalışan insan olucaz yani..temizlemesi ,toplaması ayrı bir dert olucak..
aynen öyle tatlımm
hadi bakalım inşl. bulursun tatlım
İncimm sizin oraya gelirsem bimi mimi görmez gözüm direk aşkımın kollarına atarım kendimiiiiiiiiiii
unutmuşum ben sennkini yaaa hahaha

haklıısn kredi kartına mı taksit yapıyprlar duygummm kredi kartına yapıyorlarsa benim almam imkansız oluır:))
ben bi tanıdık buldum burcum benim set 2700 e geliyordu çocuk bana 1500 e getirdi düşün ama nakit
yazık sana kuzuum
olsun gene gelir üzülme yarın evlenmiyosun ya :)
Günaydın şekerpareemm hoşbuldumm
naptın baktın ticarete
akşam bim'in önünde yattılar herhalde
yatar anam millet çıldırmış sanki ne [/B]

korkulur valla baksana kız sabahın köründe bime gitmişler

aynen

hadi bakalım inşl. bulursun tatlım

unutmuşum ben sennkini yaaa hahaha

aman bulamazamda napim dünyanın sonu deilya incimm:76:
fritöz için bişi yazdım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nası unutursunn... tabi aşkın burdayken unutmuyodun dimeeeeeee

yazık sana kuzuum
olsun gene gelir üzülme yarın evlenmiyosun ya :)

Hatta dün Görkem e dedim aşkım bizim aldığımız renkli çay takımının su bardakları gelmiş diye.. Al ozaman takım olsun dedi... Alamadım Bulamadımmmmmmmmmm

bakmaz olaydım duygum yaa uykum gelio okurken akşam 2 sayfa okuyup uyuya kaldım mesela

alt tarafı tabak çanak işte amaaaan ne gerek var
kızım seni gebertirim bak, sık kendini biraz ya şurda 1 ay alt tarafı kocan da yok otur çalış işin ne :))
aynen
Hatta dün Görkem e dedim aşkım bizim aldığımız renkli çay takımının su bardakları gelmiş diye.. Al ozaman takım olsun dedi... Alamadım Bulamadımmmmmmmmmm
küçük emrah havası sezdim buralarda ben

aman bulamazamda napim dünyanın sonu deilya incimm:76:
fritöz için bişi yazdım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nası unutursunn... tabi aşkın burdayken unutmuyodun dimeeeeeee

haha.. gördüm tatlım fritözü.. ne bilim temizlemesi falan zahmetli yaa :26: ben gibi haylaz biri içinse birde kızım aşkım ordayken unutmam tabi nasıl unutayım..

kızım seni gebertirim bak, sık kendini biraz ya şurda 1 ay alt tarafı kocan da yok otur çalış işin ne :))

çalışcam kız sonra bütle uğraşmak istemiyorum ah kocacıkım burda olaydı moral motavisyonumu düzeltir çalıştırırdı beni

haha.. gördüm tatlım fritözü.. ne bilim temizlemesi falan zahmetli yaa :26: ben gibi haylaz biri içinse birde kızım aşkım ordayken unutmam tabi nasıl unutayım..

yok incim zor deil ya sadece süzgeç telini ve yağ kovasını atarsın makinaya nolcak
bende unutmuyorum şimdilikkk... aşkım gelince senin nerde oldunu bile unutcam işteee

çok güzelmiş yaa, bundan da istiyorum.
anneme tlf ettim hemen bime git die, ama işi var hemen gidemicek
inşallah kaçırmam o pasta takımını

ben kaçırdım kalmamış başka bime gitcem birazdan :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…