Incimmmmmm selamm organikçim selammmmmmmmm
iyiyim tatlım yine işlerle boğuşuyorum sen nasılsın ?
hoşgeldinnn datlummmIncimmmmmm selamm organikçim selammmmmmmmm
aynennn ya bıktıkkk yorulldumaa haaaypım yapım bıtmıyooo yahuu allah bızee kolaylık versınn şekereeeemm vallaaa
şafak 369 offfffffffff anam offfff
ama yetinemiyorum bununla 260 olsun ya offflayan kız koca istermiş bende askerimi istiyorummmoflama kızımmm bi dönem 460 taydın bak 369 olmuş.. :82:
hoşgeldinnn datlummm
öle valla cnm yaa.. gözleim kapanıo hafiften :95: akşamada kuzenimn d.günü varmış ufak daha.. sabah sölemişler gündüz ona hediye bakmaya çıktım yoruldum :122:
amiin canım inşallahhhh direk sıfırlayabilsek keşkeHoşbulddukkkkkkkkkkkk incim. Ecem cnm inş bi an önce 260 dersin
ecm canımm hoşşgeldınnn canımm üzülmee bakkksakınn benn daha dunn gıbıı hatırlıyorumm okdarr çabuk geçıyokııı emınn ol benn senınn şafaktaykenn burda bılee dııldım uyee en zaındann zmanınnı burdaa gecırıyosunn paylasıyod-sunn tatlımm
bu doğum günü zatenn sakat iş canımmvalaa güzell de bıyandann hedıyee zorr sekrr yaa ama kucukkmuşş oo begenme begenmeme olmazz :90::90: nesee ııkı dogmuşş dıyelımm cnaımm
ama yetinemiyorum bununla 260 olsun ya offflayan kız koca istermiş bende askerimi istiyorummm
geçio canım yaa... bize baksana askere gitti geldi geleli 5 ay bitio
o günler de gelicek inşallah kız
tatlım küçük dedim de 10 yaşında akla karayı seçtim beğeniceği bişey bulucam diye..ee malum oyaşlarda kıyafetlerin biri çıkarırken diğerini giyerler.. kolay kolay beğenmezler herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?