Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Incimmmmmm selamm organikçim selammmmmmmmm
hoşgeldinnn datlummm
aynennn ya bıktıkkk yorulldumaa haa aypım yapım bıtmıyooo yahuu allah bızee kolaylık versınn şekereeeemm vallaaa

öle valla cnm yaa.. gözleim kapanıo hafiften :95: akşamada kuzenimn d.günü varmış ufak daha.. sabah sölemişler gündüz ona hediye bakmaya çıktım yoruldum :122:

hoşgeldinnn datlummm

öle valla cnm yaa.. gözleim kapanıo hafiften :95: akşamada kuzenimn d.günü varmış ufak daha.. sabah sölemişler gündüz ona hediye bakmaya çıktım yoruldum :122:

bu doğum günü zatenn sakat iş canımm valaa güzell de bıyandann hedıyee zorr sekrr yaa ama kucukkmuşş oo begenme begenmeme olmazz :90::90: nesee ııkı dogmuşş dıyelımm cnaımm

ecm canımm hoşşgeldınnn canımm üzülmee bakkk sakınn benn daha dunn gıbıı hatırlıyorumm okdarr çabuk geçıyokııı emınn ol benn senınn şafaktaykenn burda bılee dııldım uyee en zaındann zmanınnı burdaa gecırıyosunn paylasıyod-sunn tatlımm

hoşbulduk tatlımm geriye dönüp bakınca çabuk geçti diyebilirim bende ama o günlerin içindeyken çabuk geçmiyo canım.Burası benim için çok büyük nimet zaten konuşup paylaştıkça moral depoluyorum

bu doğum günü zatenn sakat iş canımm valaa güzell de bıyandann hedıyee zorr sekrr yaa ama kucukkmuşş oo begenme begenmeme olmazz :90::90: nesee ııkı dogmuşş dıyelımm cnaımm

tatlım küçük dedim de 10 yaşında akla karayı seçtim beğeniceği bişey bulucam diye..ee malum oyaşlarda kıyafetlerin biri çıkarırken diğerini giyerler.. kolay kolay beğenmezler herşeyi

tatlım küçük dedim de 10 yaşında akla karayı seçtim beğeniceği bişey bulucam diye..ee malum oyaşlarda kıyafetlerin biri çıkarırken diğerini giyerler.. kolay kolay beğenmezler herşeyi

ewett canımmm maaleseff oleymişşş ozamnn yasıı duyuncaa olee haklsıınnn cnaımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…