vallahi yaa şu işlerimiz bitside sonra keyifle balayı yapmak istiyorum
hmmm iyi ozaman kan testi yaptırdıysan. Valla tatlım bilmiyorum ben yaa kafam karma karışık oldu bir haftadır adet olacak gibiyim karnım fln şişti gazda var kasıklarım ağrıyor yani zaten gebelik belirtileriyle regl belirtileri aynı ama ben regl olmadım dün olmam lazımdı olmadı bugünde beklemedeyim şuana kadar birşey yok yarın kan testi yaptırıcam dört gözle vardır inş die bekliyorum
ben kendım aldım ama gecen senede doktor vermstı aynı ılacı :26:
hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun
zor ama tatlı günler inşh
sipedii beni bile heyecanlandırdın kızzz böyle birşey ıolduğunda ben halimi düşünemiyorum valla
ben de balayı yapmak istiyorum yaaaa:84:
çok özledim aşkımı...
cnm bır tane ıdrar testı al eczaneden bak belkı cıkar yaa ben olsam catlarım hemen yaptırırdım gunun gecmıs zaten bır de kanda 15 gun sonra bıle cıkıo
tatlım bu farlutalı sen kendin mi aldın doktor mu verdi?
Evet biliyorum ama elimde değil... Hele bugün onun sesi de kötü geliyordu, öyle duyunca daha da kötü oldum
szin gün belli mi canım?
inşallah siz daha iyileri ile yaparsınız
amin canım
askerden gelsin, hemen walla, 1 gün bile beklemicem
ama daha çok var, şafak 408:85:
ama nikahı daha önce yapıcaz galba, biara izne gelecek bunun için
reglime iki gün vardı test aldım yaptım ama negatif çıktı idrar testleri daha geç sonuç veriyor regl gecikmesinden 10 gün sonra fln kan testide evet daha çabuk haber veriyor ama ben emin olmak istedim reglimin gecikmesini bekledim ve gecikti işte yarın yaptırcam kan testini hayırlısı bakalım. Yazık kocişimde asker ocağında bekliyor bir heyecan en çokta ona mutlu haberi vermeyi istiyorum biliyorsunuzki o benden daha çok istiyordu bu bebeği
biliorum cnmm ıns. vardım dıyım ne dıyım allahım ısteyen herkeze versın suaan bana vermesındee
neden canım nikah erken yani özel bi sebebi falan mı var?
olsun sende düğün sayar gibi bunu say canım
slm kızlar
karnım ağrıo kızlar
amin canım Allah isteyen herkese versin sen kan testi yaptırmışsın çıkmamış tatlım yani olacağını zannetmiyorum yakın bir zamandamı yaptırdın testi?
1 hafta oluo cnm ya ole yanılma seyı varmıs dıe duydum bılmıorumkıı
regli oldum cnm
canım kanda yanılma payı pek yok
hımm anladım şekerim, geçmiş olsun o zaman
ınsalaah yaa ıstemıooom :26:
millet gider mersine, merve gider tersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?