Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vallahi yaa şu işlerimiz bitside sonra keyifle balayı yapmak istiyorum

ben de balayı yapmak istiyorum yaaaa:84:
çok özledim aşkımı...

Allah gönlüne göre versin canım

ben kendım aldım ama gecen senede doktor vermstı aynı ılacı :26:

hımm iyi o zaman, ama yine de doktor kontrolünden geçsen iyi olur tatlım

cnm bır tane ıdrar testı al eczaneden bak belkı cıkar yaa ben olsam catlarım hemen yaptırırdım gunun gecmıs zaten bır de kanda 15 gun sonra bıle cıkıo

reglime iki gün vardı test aldım yaptım ama negatif çıktı idrar testleri daha geç sonuç veriyor regl gecikmesinden 10 gün sonra fln kan testide evet daha çabuk haber veriyor ama ben emin olmak istedim reglimin gecikmesini bekledim ve gecikti işte yarın yaptırcam kan testini hayırlısı bakalım. Yazık kocişimde asker ocağında bekliyor bir heyecan en çokta ona mutlu haberi vermeyi istiyorum biliyorsunuzki o benden daha çok istiyordu bu bebeği

tatlım bu farlutalı sen kendin mi aldın doktor mu verdi?

Evet biliyorum ama elimde değil... Hele bugün onun sesi de kötü geliyordu, öyle duyunca daha da kötü oldum

ben kendım aldım ama gecen senede doktor vermstı aynı ılacı :26:

amin canım
askerden gelsin, hemen walla, 1 gün bile beklemicem
ama daha çok var, şafak 408:85:
ama nikahı daha önce yapıcaz galba, biara izne gelecek bunun için

neden canım nikah erken yani özel bi sebebi falan mı var?
olsun sende düğün sayar gibi bunu say canım

biliorum cnmm ıns. vardım dıyım ne dıyım allahım ısteyen herkeze versın suaan bana vermesındee

biliorum cnmm ıns. vardım dıyım ne dıyım allahım ısteyen herkeze versın suaan bana vermesındee

amin canım Allah isteyen herkese versin sen kan testi yaptırmışsın çıkmamış tatlım yani olacağını zannetmiyorum yakın bir zamandamı yaptırdın testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…