Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tuğbacım seninle aynı kaderi paylaşmışız bnm askerimde kilo almış tombiş tombiş olmuş öpememek sıkamamak delirtti beni kameranın önünde bazen aç gözlü oluyorum teknolojinin sınırlarını zorlayıp kameradan elimi sokup makas alasım geliyooooözlem ne hale getirdn beni ya

10 gün sonra 2 haneli rakamlara düşeceğim

şafak 109 atarsa hayal gibiydi bir zamanlar bu günler

canım benim yaa ne güsel konuşuyosun 4yıl oldu biz hergn buluşurduk sn ayrı kalmaya dayanamazdım şimdi gitti öldüm resmen gazetelerden dergilerden düğünn mekan resimleri gelinlik resimleri kesmişbizde öle olcas diyooo

iyi geceler arkadşlar
tuğbacım iyi geceler askerinin çarşı izni yokmuydu tatlım sanki bi ara var demiştn görebildnmi
organğim 100 ler bitiyoo yaa az kaldı bir ay sonra elveda 100 ler çokk heyecanlanıyorumm

iyigeceelrrr mentolüüüüümm aslında sanaa kızgınımm amaaa neyysemm ewtt 100 de bıtcekk gııı az kaldıı bızdee kavuşşcezz vallaa bıttııı gıbııı

sağol canım..
eveettt geleceğim buraya daha sizleri depüklemeyeeee

ya ben daha yeniyim ya topikte bu depükleme nasıl bişey çok merak ediyorum

canım ne güzel işte romantik ve istekli bi askerin var kıymetini bil
zaman dersen bi şekilde geçiyor bzde 6yılımız doldurduk ama her anımız birlikte idi lise ünv flan şimdi diyorum ki bu yıl kayıp sene hiç bi yere gtmedm sinema fuar flan canım onunla gtmek istiyo çünkü gelince acısını çıkartırız artık ilk zamanlar azap gb ama malesef alışılıyo bu duruma zaten alışıyosun ondan sonra 100 ler geliyoo plaka heyecanı flan bi bakmışşsın yanındaaaaa

gordunmuu bakk ne kadarr romantıkk sewgulunn varrr canımm beklersınn sennn guççlu olcann ınss zmanın senıı yormasınaa ızın vermee yeterr emınn ol bakkk senn ıı oldaa konusuurzz tatlımm bızdee aynıydıkk telefonn dusmezdıı ama artıkk çalmıyoo bılee ANLIYORRMUSSUUNN ölee güzeliimm.....

herkeze ıyı gecelerr bacılarrr yarınn iş varrr hepınızıı muckkladımmm sizlerıı sewıyımmm mentolumm hoşşçakalll canımm kızlarr sızleredee kendınızee ıyıı bakınn olermıı üzülmeyınnn ŞAFAKKK 138 OOH atırımmde cıkımmm yahuuu demıı ama:89::89::89::89::89::89::89:

organğim devrem kızma bana kızma kızma alırım ben ben fıstğımın gönlünü bi öpem gel barışalımm hadi gel

bizde bebişliğimizi biliyorus ellerinde büyüdüm kayınvalideminbenim üzüldüğüm sinirlerimiz çok gergin herşeye çok kolay parlıyorus

zaman dediğiniz gibi ileriyi görünce değil geriye bakınca düştü deniliyo ama şu kavgalar çok yıprattı beni bazen çok romantik konuşuyo ağlıyorum bazen bakkale giderken gez sen diyo deliriyorumama onsuz yapamıyorum

emelcm iyi geceler canım doğan güneş partiside diyebiliriz depük gecesine arkadaşımızın totoşuna bi depük atıyoruz hooop askerinin kollarına pazar gecesi susu arkadşımızn var mesela güneş onun için doğacak bizde onun için sevineceğiz

şafağı doğan güneş olan kişilere depük atarız burda
parti yaparız biz havai fişekler dansözler

vayyy bu sefer havai fişekler senin için patlıycak desene
darısı başıma ozaman ayrıca görüp cevapladığın içinde çookkk teşekkür ederim susu

sonrada sıra size gelecekk

maşallah ne kadar sıcak bi ortam oluşmuş burda şafağı bitsede ayrılmıyo ama belli hep destek devam ediyo diğer bekleyenlere kadınların böyle birliği ne kadar güzel

darısı hepimizin başına olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…