meselaaa bu çatlağa 2 gün sora depük etcaz
vayyy bu sefer havai fişekler senin için patlıycak desene
darısı başıma ozaman ayrıca görüp cevapladığın içinde çookkk teşekkür ederim susu
meselaaa bu çatlağa 2 gün sora depük etcaz
emel seninde çooooook az kalmış canım hayırlısı ile kavuş askerine
susucum sen artık son kraliçemizsin sen git artık sonra julia gitsin sonrada sıra bize gelsin kimbilir nasıl heyecanlısındır şimdi ben bile şimdiden hazrlanıyorumm sen artık hazır asker askerini bekliyosun son anlar
emel seninde çooooook az kalmış canım hayırlısı ile kavuş askerine
susucum sen artık son kraliçemizsin sen git artık sonra julia gitsin sonrada sıra bize gelsin kimbilir nasıl heyecanlısındır şimdi ben bile şimdiden hazrlanıyorumm sen artık hazır asker askerini bekliyosun son anlar
böööö
çok heycanlıyımm yaa
msnde nıye yoksun sen
Birazdanb işten cıkıcam ve aşkımla son günümüzü geçiricez:2: bugün gidiyoorrrşafağım 330... off bitsede gitsek
cnm allah kavustursun cnm benım bıtırsınde askerlıgını onunuzde engel kalmasın en azından ole dusun hep senın yanında olsun
artık bitsinde evlenelim yaaa çok zor olmaya başladı onsuzlukbir yandanda diyorum askerlik bitinceher sey yoluna giricek ve düğün vs olucak bu seferde annemlerden uzağa gidicem onları özliice biraz daha vakit olması güzel böyle düşününce zor gelmiyor
evet cnm bak oyle dusunkı hem sende raha ol bıtırıp gelcek evlencenız belkı bı bebegınız olcak flan fılan bak ne guzel hayyaler dımı amaaaa:97::97:
yok yaaa bbek çok uzak bana su anda böle düşününce rahatlıyorum..canımmsın zeynelim bana diyorsunda sende böyle düşün öptüm seni çıkıyorum ben iyi kall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?