Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

emel seninde çooooook az kalmış canım hayırlısı ile kavuş askerine
susucum sen artık son kraliçemizsin sen git artık sonra julia gitsin sonrada sıra bize gelsin kimbilir nasıl heyecanlısındır şimdi ben bile şimdiden hazrlanıyorumm sen artık hazır asker askerini bekliyosun son anlar

amiiiinnn hepimiz hayırlısıyla kavusalım inşallahhh :97:

ayyy canım inan hıcbır hazırlıgım yokk
halimi bi gorsen zaten son günler iyice salmıştım kendimii
sımdı haftasonu halletcem hep
yarın alışveriş,sonra akşam kişisel bakımm
pazarteside saçımı yaptırcam,birde makyaj tamamm

Birazdanb işten cıkıcam ve aşkımla son günümüzü geçiricez:2: bugün gidiyoorrr şafağım 330... off bitsede gitsek

Birazdanb işten cıkıcam ve aşkımla son günümüzü geçiricez:2: bugün gidiyoorrr şafağım 330... off bitsede gitsek

cnm allah kavustursun cnm benım bıtırsınde askerlıgını onunuzde engel kalmasın en azından ole dusun hep senın yanında olsun

cnm allah kavustursun cnm benım bıtırsınde askerlıgını onunuzde engel kalmasın en azından ole dusun hep senın yanında olsun

artık bitsinde evlenelim yaaa çok zor olmaya başladı onsuzluk bir yandanda diyorum askerlik bitinceher sey yoluna giricek ve düğün vs olucak bu seferde annemlerden uzağa gidicem onları özliice biraz daha vakit olması güzel böyle düşününce zor gelmiyor

evet cnm bak oyle dusunkı hem sende raha ol bıtırıp gelcek evlencenız belkı bı bebegınız olcak flan fılan bak ne guzel hayyaler dımı amaaaa:97::97:

evet cnm bak oyle dusunkı hem sende raha ol bıtırıp gelcek evlencenız belkı bı bebegınız olcak flan fılan bak ne guzel hayyaler dımı amaaaa:97::97:

yok yaaa bbek çok uzak bana su anda böle düşününce rahatlıyorum.. canımmsın zeynelim bana diyorsunda sende böyle düşün öptüm seni çıkıyorum ben iyi kall

yok yaaa bbek çok uzak bana su anda böle düşününce rahatlıyorum.. canımmsın zeynelim bana diyorsunda sende böyle düşün öptüm seni çıkıyorum ben iyi kall

ben sımdı hep boyle dusunuyorum suaralar rahatım ya alıstım onsuzluga bılıyorum yasıyor bılıyorum elbeygerı dnucek 178 gun sonra kollarımda olcak ınsalaaah

biraz önce okuduğum ve sonrasında offfff çok feciiiiii dememe sebep olan ititraf

Okulun en pimpirikli, en titiz, elini ıslak medille 3 dakikada bir silen hijyen manyağı bayan öğretmen arkadaşımız tuvaleti kullanırken tam üst katındaki erkek öğrenciler tuvaletinin tıkanan deliğine demir çubukla aşağıya doğru darbe ve zorlama yapmak suretiyle ve tıkanıklığı açmak amacıyla plastik gider borusunu delen ve akabinde ne kadar malumat varsa (2 kova kadar) aynen aşağıda bulunan öğretmenimizin kafasından aşağı inmesine sebep olan müstahdemimiz, dünden beri okula gelmemiştir. Kendisine kaza olduğunu, böyle şeyler olabileceğini buradan duyururuz. Zira öğretmenimiz kırk gün kırklanacağı için zaten gelmeyecektir. Tehlike yok Hasan Abi. (itiraf.com dan alıntıdır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…