Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba kızlar şafak son 37 başkada yok kiiii

evet canım yaa sırf ayrılık yüzünden keşke gitmeseydim dedim ama tekrar gidebilirim aşkım sabah aradı bir umut var

aynen öyle canım yaa önce daha kolaydı şimdi çok zor oldu yaa son bakışı hala gözümün önünde

bi süre aklından çıkmaz canım o son bakış :26:en azından gittin gördün iyi yanından bak

dün bizde Web cam'dan görüştük ve aynen içim nası acıdı kapatırken

saollll canımmmmmmömrümü yedi bu safak sayma işi yaw

Bizimkinide itinayla yemeye devam ediyor canım

evt canım gördüm dakikalara saniyelere saatlere isyan ettik sarıldık hep

evet canım yaa sırf ayrılık yüzünden keşke gitmeseydim dedim ama tekrar gidebilirim aşkım sabah aradı bir umut var

evet ben de sırf bu ayrılık yüzünden ne gitmek ne de gelmesini istemiyorum, gerçekten çok zor oluyor
Ama senin adına sevindim, biraz da olsa özlem giderdiniz.
Eee bidahaki yolculuk ne zaman kısmetse

merhaba kızlar şafak son 37 başkada yok kiiii

hoşgeldin canım, maşallah şafağına

yeğeni gidicekmiş yanına o arabayla giderse bende onla gidicem daha belli deil bakalım ama inş. olur yaa ztn gitti gideli ben hiç görmemiştim biraz olsun iyi geldi bana

dün 2 saat web cam'de gördüm aşkımı :97:
2 saatin 1,5 saatinde bitsin şu askerlik geleyim bian evvel evlenelim deyip durdu

bizdede hep aynı muhabbet var yaa face duvarıma bile bitsin bu askerlik alayına karşıyım benimsin yazmış deli

2 saatin 1,5 saatinde bitsin şu askerlik geleyim bian evvel evlenelim deyip durdu

bizdede hep aynı muhabbet var yaa face duvarıma bile bitsin bu askerlik alayına karşıyım benimsin yazmış deli

Bizde de hep aynı muhabbet.
Kızlar ben yemeğe kaçtım, az sonra yine buradayım, özleyin beni anacım

bzimkidee öylee.. askere gitmeden önce daha erken diyordu şimdi 2 hafta izinde durdu artık sensiz olmuyor gelince hemen evlenicez diyor bensizlik basına vurmuş anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…