evet canım yaa sırf ayrılık yüzünden keşke gitmeseydim dedim ama tekrar gidebilirim aşkım sabah aradı bir umut varEvet canım yaa, gerçekten çok zor oluyor ayrılmak, sanki ilk kez askere gönderir gibi acıyor insanın canı:85:
ben de dün web cam de gördüm aşkımı, onda bile kapatırken içim acıdı, zor geldi. O da bi türlü kapatamadı zaten, birliğe de geç kaldı
ehh işte, iyi olmaya çalışıyorum canım, bugün içimde garip hisler var, ne olduğunu bi türlü açıklayamıyorum
merhaba kızlar şafak son 37 başkada yok kiiii
hoşbuldukkk kıs sevgülünü görmüşssün ne güzelllllllll:89::89::89::89::89::89::89::89:
saollll canımmmmmmömrümü yedi bu safak sayma işi yaw
aynen öyle canım yaa önce daha kolaydı şimdi çok zor oldu yaa son bakışı hala gözümün önünde
Evet canım yaa, gerçekten çok zor oluyor ayrılmak, sanki ilk kez askere gönderir gibi acıyor insanın canı:85:
ben de dün web cam de gördüm aşkımı, onda bile kapatırken içim acıdı, zor geldi. O da bi türlü kapatamadı zaten, birliğe de geç kaldı
ehh işte, iyi olmaya çalışıyorum canım, bugün içimde garip hisler var, ne olduğunu bi türlü açıklayamıyorum
saollll canımmmmmmömrümü yedi bu safak sayma işi yaw
ahh bende görsem o günleriiii
bi süre aklından çıkmaz canım o son bakış :26:en azından gittin gördün iyi yanından bak
dün bizde Web cam'dan görüştük ve aynen içim nası acıdı kapatırken
Bizimkinide itinayla yemeye devam ediyor canım
Dailymotion - Yıldız Tilbe &Deniz Erdoğan - Hani Gitmesen Diyorum - Müzik Kanalı
off offf şarkıya bak yaaa
evet canım yaa sırf ayrılık yüzünden keşke gitmeseydim dedim ama tekrar gidebilirim aşkım sabah aradı bir umut var
görcez canım bizlerde görcez Allahın izniyle... :97:
bende cumartesi gönderdim dilimde hep bu şarkıhani gitmesen diyorummmmm..goran karan - stay with meee ( benimle kal ) hep dilimde zaten..
evet ben de sırf bu ayrılık yüzünden ne gitmek ne de gelmesini istemiyorum, gerçekten çok zor oluyor
Ama senin adına sevindim, biraz da olsa özlem giderdiniz.
Eee bidahaki yolculuk ne zaman kısmetse
hoşgeldin canım, maşallah şafağına
[
dün bizde Web cam'dan görüştük ve aynen içim nası acıdı kapatırken
bitsede gelseler evlensek :97:
dün 2 saat web cam'de gördüm aşkımı :97:
2 saatin 1,5 saatinde bitsin şu askerlik geleyim bian evvel evlenelim deyip durdu
2 saatin 1,5 saatinde bitsin şu askerlik geleyim bian evvel evlenelim deyip durdu
bizdede hep aynı muhabbet var yaa face duvarıma bile bitsin bu askerlik alayına karşıyım benimsin yazmış deli
Bizde de hep aynı muhabbet.
Kızlar ben yemeğe kaçtım, az sonra yine buradayım, özleyin beni anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?