- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
bzimkidee öylee.. askere gitmeden önce daha erken diyordu şimdi 2 hafta izinde durdu artık sensiz olmuyor gelince hemen evlenicez diyorbensizlik basına vurmuş anlaşılan
bende depük istiorum artık yaaa bende
ne güzel yaa
bende depük istiorum artık yaaa bende
bidahaki yaz da bizim düğünümüz olsaa
kız culii surda safaaan ne kalmış bi depükliicem şimdi seni :84: . biz napalım tee 3 2 8 anacımyaa bitiyor ohh ne güzel..askerlik bitince var mı düğünn
depükle beni anacım depükleaz kalmış depücez senii
kız culii surda safaaan ne kalmış bi depükliicem şimdi seni :84: . biz napalım tee 3 2 8 anacımyaa bitiyor ohh ne güzel..askerlik bitince var mı düğünn
benim aşkım seneye mayısta gelio bizde temmuzda evlensek hemen
depükle beni anacım depükle
temmuz gibi isteme ve nişan düşünüoruz işte yangından mal kaçırır gibi :90::90:
depükle beni anacım depükle
temmuz gibi isteme ve nişan düşünüoruz işte yangından mal kaçırır gibi :90::90:
aa benimde martta geliyor 4 martbelki haziranda belkiii eylülde onun doğumgününde bir düğün çıkartırırım ama bi 2 3 yılada atabilir gelişmelere bağlı :95:
pazartesi konusmaya geldiler cuma akşamına nişan yaptık ayynen yangından mal kaçırır gibi14 ağustos 2009
valla bana kalsa ben hemen ev kurarım aşkım gelince hazır olur direk evine gelir bide formaliteden düğün yemeği tamamdır
Bizde de hep aynı muhabbet.
Kızlar ben yemeğe kaçtım, az sonra yine buradayım, özleyin beni anacım
bzimkidee öylee.. askere gitmeden önce daha erken diyordu şimdi 2 hafta izinde durdu artık sensiz olmuyor gelince hemen evlenicez diyorbensizlik basına vurmuş anlaşılan
bizdede hep aynı muhabbet var yaa face duvarıma bile bitsin bu askerlik alayına karşıyım benimsin yazmış deli
ayy demek ki ateşleri başlarına vurdu bunların
ayy demek ki ateşleri başlarına vurdu bunların
aa benimde martta geliyor 4 martbelki haziranda belkiii eylülde onun doğumgününde bir düğün çıkartırırım ama bi 2 3 yılada atabilir gelişmelere bağlı :95:
valla bana kalsa ben hemen ev kurarım aşkım gelince hazır olur direk evine gelir bide formaliteden düğün yemeği tamamdır
geç olsun güç olmasın canım
höyyt noluo kızz bitsin önce askerlik
vurmustu zaten
aynen canım hemen evlenmek istioruz başımıza vurdu:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?