ok canım problem değilne sen sor ne ben söyliyim şafağımı
canım benim şafak 404 daha...
ben de 400lerden düşecem çok yakında
canım özelden hemen cevap yazamıyorum, 10dk geçmesini bekliyorum,kusura bakma
aglama kız bnıde aglatcan zaten moralım 0
ok canım problem değil
Sen 5 gün sona 399 diceksin deryacım
Ben 24 gün sona 299 diceem
Bu arada 400ler zor geçiyor ben 300lerden hiç bişey anlamadımsıra 200lerde
ne sen sor ne ben söyliyim şafağımı
canım benim şafak 404 daha...
hım 400ler zor geçiyor gerçekten 300lerden hiç bişey anlamıyacaksın 200lerde aynı şekilde
327aşkımla konustum az önce..2 gün oldu gideli ama çok özledim :2: çarsı izni vs de yok bidahada izne gelemem muhtemelen dedi sadece sesiyle 10 ay..ahhh gellim hemen evlenicez yeter bu kadar ayrılık diyor yine
kızlar 400 ler cok zor 300 ler hemen geciyor 200 ler nasıl geciyor demiştiim yokmu 200 leri bititreeen :82:
Ben o ayakkabıyı istiyorumm :84: :84:
Meraba kızlarr :78:
hım 400ler zor geçiyor gerçekten 300lerden hiç bişey anlamıyacaksın 200lerde aynı şekilde
327aşkımla konustum az önce..2 gün oldu gideli ama çok özledim :2: çarsı izni vs de yok bidahada izne gelemem muhtemelen dedi sadece sesiyle 10 ay..ahhh gellim hemen evlenicez yeter bu kadar ayrılık diyor yine
kızlar 400 ler cok zor 300 ler hemen geciyor 200 ler nasıl geciyor demiştiim yokmu 200 leri bititreeen :82:
Ben bitirmek üzeryim ve hiç bişey anlamadım 200lerden 242 bizimdeyarılansın daha çabuk geçecek eminim
nasıl ayakkabıııı
Ben o ayakkabıyı istiyorumm :84: :84:
Meraba kızlarr :78:
inşallah sewwdecim
gerçekten 400ler çok zor geçti. Hemde şimdiye kadar 3 kere görmeme rağmen
Bide uzak olup göremesem demekki her tarafımda zonalar çıkcaktı sıkıntıdan:26:
Evlenin tabi canım yaa, daha ne bekliceksiniz. Biz de gelir gelmez hemen evlencez kısmetse, hatta belki askerlik bitmeden bi ara izin alıp gelcek, nikahımızı kıycaz, daha belli değil ama, şimdiden böyle düşünüyoruz ki şafak sıkıştırmaya başladığında daha farklı düşünmeyeceğimiz kesin
Merhaba:80:
Hangi ayakkabıyı :26:
stil olarak bunun gibi kızlar.. bilekten bağlama..parmak üstü geçişi ve bilek kısmı bi kaç bağdan oluşuo.. düz tek sıra değil yani.. ve aralarındaki bazı bağlar taşlı.. metal topuk bu kadar kalın değil topuğu
ahh benimki tee doğuda sınırda ve dağddaaa sürekli...pazar vs yok net yok ben gibi olsan napcaktın
cnm askerdeyken evlenelim diyoruz da geldiğinde fikireri değişip erken demezler umarımnişanlımısınız canım siz
günaydın canlarrrr nasılsınızzz
kızlar anca girme fırsatım olabildi cumartesi gittim kan testi yaptırdım ve neyazıkki sonuç olumsuz yani bebiş yok neyse artık başka bahara kaldı kociş askerden gelinceye...
birde şafak yazalım 323
üzülme canım çok istediğini biliyorum ama gelince bir ara yapıverirsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?