Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne sen sor ne ben söyliyim şafağımı
canım benim şafak 404 daha...

ben de 400lerden düşecem çok yakında
canım özelden hemen cevap yazamıyorum, 10dk geçmesini bekliyorum,kusura bakma
ok canım problem değil
Sen 5 gün sona 399 diceksin deryacım
Ben 24 gün sona 299 diceem
Bu arada 400ler zor geçiyor ben 300lerden hiç bişey anlamadım sıra 200lerde

ok canım problem değil
Sen 5 gün sona 399 diceksin deryacım
Ben 24 gün sona 299 diceem
Bu arada 400ler zor geçiyor ben 300lerden hiç bişey anlamadım sıra 200lerde

İnşallah canım dediğin gibi olur, günler çabucak geçer, hepberaber şafakları yeriz burda

327 aşkımla konustum az önce..2 gün oldu gideli ama çok özledim :2: çarsı izni vs de yok bidahada izne gelemem muhtemelen dedi sadece sesiyle 10 ay..ahhh gellim hemen evlenicez yeter bu kadar ayrılık diyor yine

kızlar 400 ler cok zor 300 ler hemen geciyor 200 ler nasıl geciyor demiştiim yokmu 200 leri bititreeen :82:

Ben bitirmek üzeryim ve hiç bişey anlamadım 200lerden 242 bizimde yarılansın daha çabuk geçecek eminim

hım 400ler zor geçiyor gerçekten 300lerden hiç bişey anlamıyacaksın 200lerde aynı şekilde

inşallah sewwdecim

gerçekten 400ler çok zor geçti. Hemde şimdiye kadar 3 kere görmeme rağmen
Bide uzak olup göremesem demekki her tarafımda zonalar çıkcaktı sıkıntıdan:26:
Evlenin tabi canım yaa, daha ne bekliceksiniz. Biz de gelir gelmez hemen evlencez kısmetse, hatta belki askerlik bitmeden bi ara izin alıp gelcek, nikahımızı kıycaz, daha belli değil ama, şimdiden böyle düşünüyoruz ki şafak sıkıştırmaya başladığında daha farklı düşünmeyeceğimiz kesin

Ben bitirmek üzeryim ve hiç bişey anlamadım 200lerden 242 bizimde yarılansın daha çabuk geçecek eminim

alışmaya başlıyoruz ondanda olabilir..327 ama hiçbirsey anlamadım 200 ler olsun zaten yarılııcaz 100 leri bekliicez .. 100 lerde plakalara başlııcaz derken almısız teskereyii

ahh benimki tee doğuda sınırda ve dağddaaa sürekli...pazar vs yok net yok ben gibi olsan napcaktın

cnm askerdeyken evlenelim diyoruz da geldiğinde fikireri değişip erken demezler umarım nişanlımısınız canım siz

valla benimkide doğuda ne görebiliyorum nede izne geldi sen benim gibi olsan ölürdün heralde ama allah sabrını veriyor yaa

günaydın canlarrrr nasılsınızzz
kızlar anca girme fırsatım olabildi cumartesi gittim kan testi yaptırdım ve neyazıkki sonuç olumsuz yani bebiş yok neyse artık başka bahara kaldı kociş askerden gelinceye...

birde şafak yazalım 323

üzülme canım çok istediğini biliyorum ama gelince bir ara yapıverirsiniz :))

üzülme canım çok istediğini biliyorum ama gelince bir ara yapıverirsiniz :))

öle canım çok istemiştim Rabbim hayırlısını versin demiştim demekki zamanı şimdi değilmiş zaten şimdiki tek derdim kocişim askerden sağ salim gelmesi askerlik yaptığı yer çok zor doğuda hakkari çukurca hantepede

selam kızlarrr
tuanacım üzülme hayırlısı olsun eşin geldiğinde onunla beraber hamile olduğunu sölemek daha güzel olur.yüzyüze sölemek bir akşam yemeğinde felan ne romantik olur canım...

nazını felan eşin çeker

zehram ayakkabı harika ya bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…