öle canım çok istemiştim Rabbim hayırlısını versin demiştim demekki zamanı şimdi değilmiş zaten şimdiki tek derdim kocişim askerden sağ salim gelmesi askerlik yaptığı yer çok zor doğuda hakkari çukurca hantepede
ahh benimki tee doğuda sınırda ve dağddaaa sürekli...pazar vs yok net yok ben gibi olsan napcaktın
cnm askerdeyken evlenelim diyoruz da geldiğinde fikireri değişip erken demezler umarımnişanlımısınız canım siz
stil olarak bunun gibi kızlar.. bilekten bağlama..parmak üstü geçişi ve bilek kısmı bi kaç bağdan oluşuo.. düz tek sıra değil yani.. ve aralarındaki bazı bağlar taşlı.. metal topuk bu kadar kalın değil topuğu
valla benimkide doğuda ne görebiliyorum nede izne geldi sen benim gibi olsan ölürdün heralde ama allah sabrını veriyor yaa
günaydın canlarrrr nasılsınızzz
kızlar anca girme fırsatım olabildi cumartesi gittim kan testi yaptırdım ve neyazıkki sonuç olumsuz yani bebiş yok neyse artık başka bahara kaldı kociş askerden gelinceye...
birde şafak yazalım 323
günaydın canlarrrr nasılsınızzz
kızlar anca girme fırsatım olabildi cumartesi gittim kan testi yaptırdım ve neyazıkki sonuç olumsuz yani bebiş yok neyse artık başka bahara kaldı kociş askerden gelinceye...
birde şafak yazalım 323
Kızlar yemek yiyip hemen geliyorum
herkese selaaaaammmmm... kızlar ben eski flowerb, tanıyan bilir
günaydınlarrr
yarılayanlar derken biz 327 olaraktan listede olmıııcaz mıııı sadece depükçüler mii olucak listedeee
Devrem hoşgeldin..
Hayırlısı böyleymiş demek ki tatlım üzülme sakın
Hem Hamilelik dönemini yalnız geçirmek zor oluyormuş...
Kocişinin yanında oluşu daha iyi olur bide naz yaparsınaşerirsin falan
öyle tatlım kocişin derdide zaten benim nazımdan yırtmaktıama yok öle yani dediğin gibi aşercem fln
sana da afiyet olsun canım, ben yedim geldimAfiyet olsun canım, bende gidip yiyimm
hoşgeldin kuzuuuherkeze selamlar ben geldimm
şafak 407
herkese selaaaaammmmm... kızlar ben eski flowerb, tanıyan bilir
miyaba silam ve hayhellö canlar
şafak 35 gel aşkım artık
şu topikte 460 gün şafak saydım bende sizler gibi..
anlayamıyorum,niçin eski şafakçıların selamları alınmıyor,üzülüyorum..
.....
327aşkımla konustum az önce..2 gün oldu gideli ama çok özledim :2: çarsı izni vs de yok bidahada izne gelemem muhtemelen dedi sadece sesiyle 10 ay..ahhh gellim hemen evlenicez yeter bu kadar ayrılık diyor yine
kızlar 400 ler cok zor 300 ler hemen geciyor 200 ler nasıl geciyor demiştiim yokmu 200 leri bititreeen :82:
şu topikte 460 gün şafak saydım bende sizler gibi..
anlayamıyorum,niçin eski şafakçıların selamları alınmıyor,üzülüyorum..
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?