SelamssssssssssssssssssBen geldimmmmmmmmm
havalar adam gibi deilki başında ağrır poponda hoşgeldinSelam kızlar başım patlıyor havalar beni deli ediyor bu arada şafak 34 galiba valla onu bile unuttum ya((((
anaaa göster kız merak ettim bende şöyle değişik bişeyler istiorum burdakilerin suyu çıktı artık banamuhabbet edecek biri olsa etcez gelen kaçıo ışığı gören gidio
güzel muhabbet bulamıyorsunuz demek ki
kızım bi ayakkabı aldım, platform çok şık şıkıdım oldu
hoşbeşime gitti, bulabilirsem göstereyim sana
Selam kızlar başım patlıyor havalar beni deli ediyor bu arada şafak 34 galiba valla onu bile unuttum ya((((
boşver yaa, pohpohlasın tabi, sesini çıkarma, üzdüklerinin yerine tutsun
Cadi nasılsın canım?
selamlarrr
babykemmm hoşgeldin naıslsın neler yapıyorsun kocişini aldın unuttun bizlerii
duygumm göster bakem ayyakkabını
aynen öyle canım ben bugün evlenmekten vazgeçtim henüz beyimizin haberi yok akşam bildircem onada artık ruha halimi bozdu
hoşgeldin tatlışey seni
Hayırdır ya ne oluyor neden evlenmiyon anlamadım:44::44::44:
hoşbuldummm bende varım depresyon adayı olaraktan
Hoş geldin canım
havalar adam gibi deilki başında ağrır poponda hoşgeldin
hoşgeldin canım
selamlarrr
babykemmm hoşgeldin naıslsın neler yapıyorsun kocişini aldın unuttun bizlerii
duygumm göster bakem ayyakkabını
selamlarrr
noldu yahuuu:26:aynen öyle canım ben bugün evlenmekten vazgeçtim henüz beyimizin haberi yok akşam bildircem onada artık ruha halimi bozdu
hayatnın düzelmesi çok güzel olmuş canım yavaş yavaş herşey düzelir inş dahada sevindim senin adınaHosbulduk kizlarrr.....
Ayyyyy burcummmm vallaha deme öyle kiz... cok yogunum :126:calismakla
Bide bildigin gibi ev cikmisti bize :99: evi komple dösedim..
Esim dil kursuna gitti, diplomasini aldi ve vize basvurusunu yaptik..
1.5 icinde haber gelecek.. kocacigimi kollarima alicam ve evimize gecegizzz insallah..
Gene ayriyiz simdi anlayacagin :111: ama az kaldi ulennnnnnnnnnnnnn
Sen napiyorsun canim..
Kizlar nasilsiniz? Asker yarenleriiii, hic uzulmeyin bitecek bitecek.. benimkide bitti kocaman 15 ay
selamlarrrr:80:
selammm:79:
noldu yahuuu:26:
vazgeçmek için geç dicem ama demicem vazgeçtim
hadi girelim bidahada çıkmayalım soranada depresyondayım birazdan döncem deriz
Hosbulduk kizlarrr.....
Ayyyyy burcummmm vallaha deme öyle kiz... cok yogunum :126:calismakla
Bide bildigin gibi ev cikmisti bize :99: evi komple dösedim..
Esim dil kursuna gitti, diplomasini aldi ve vize basvurusunu yaptik..
1.5 icinde haber gelecek.. kocacigimi kollarima alicam ve evimize gecegizzz insallah..
Gene ayriyiz simdi anlayacagin :111: ama az kaldi ulennnnnnnnnnnnnn
Sen napiyorsun canim..
Kizlar nasilsiniz? Asker yarenleriiii, hic uzulmeyin bitecek bitecek.. benimkide bitti kocaman 15 ay
Tesekkür ederim canim.. darisi sizlerin basinaaaaa insallahhayatnın düzelmesi çok güzel olmuş canım yavaş yavaş herşey düzelir inş dahada sevindim senin adına
hahaah alemsin sedacım yaaa ama alllaha şükür pazar günü bende fena halde depresyondayım ağla ağla içim şişti valla
herşeyin yolunda çok sevindimmm..umarım heşeyin en güzel şekilde olur ..ohh evide dçöşedin bişe kalmadı o zaman
napim bende iş,okul,ev mekik dokuyorummm yanii..aynı değişen bişey yok...kaandan ayrılmıştım biliyorsundur.koca 4 ay olmuş ayrıldığımız ara sıra rüyalarıma giriyorr.
ama ben artık yeni aşk istiyorumm sıkılıyorum tek başıma yaa..drrdimi anlatıcak herşeyiykle ben onun ,oda benim olucak,gizli saklı bişeyimiz olmucak biri istiyorum canımmm ben
Canim benim...hahaah alemsin sedacım yaaa ama alllaha şükür pazar günü bende fena halde depresyondayım ağla ağla içim şişti valla
herşeyin yolunda çok sevindimmm..umarım heşeyin en güzel şekilde olur ..ohh evide dçöşedin bişe kalmadı o zaman
napim bende iş,okul,ev mekik dokuyorummm yanii..aynı değişen bişey yok...kaandan ayrılmıştım biliyorsundur.koca 4 ay olmuş ayrıldığımız ara sıra rüyalarıma giriyorr.
ama ben artık yeni aşk istiyorumm sıkılıyorum tek başıma yaa..drrdimi anlatıcak herşeyiykle ben onun ,oda benim olucak,gizli saklı bişeyimiz olmucak biri istiyorum canımmm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?