Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzel muhabbet bulamıyorsunuz demek ki
kızım bi ayakkabı aldım, platform çok şık şıkıdım oldu
hoşbeşime gitti, bulabilirsem göstereyim sana

Ooo duygu hanımlar gelmişler, sabah ben sana selam verdim sen bana cevap vermedin, hıhh

Selam kızlar başım patlıyor havalar beni deli ediyor bu arada şafak 34 galiba valla onu bile unuttum ya((((

selam hoşgeldin, havalar tam hastalık havası, dikkat et

selamlarrr

babykemmm hoşgeldin naıslsın neler yapıyorsun kocişini aldın unuttun bizlerii

duygumm göster bakem ayyakkabını

Hoş geldin canım

havalar adam gibi deilki başında ağrır poponda hoşgeldin

hoşgeldin canım

selamlarrr

babykemmm hoşgeldin naıslsın neler yapıyorsun kocişini aldın unuttun bizlerii

duygumm göster bakem ayyakkabını

Hosbulduk kizlarrr.....

Ayyyyy burcummmm vallaha deme öyle kiz... cok yogunum :126:calismakla
Bide bildigin gibi ev cikmisti bize :99: evi komple dösedim..
Esim dil kursuna gitti, diplomasini aldi ve vize basvurusunu yaptik..
1.5 icinde haber gelecek.. kocacigimi kollarima alicam ve evimize gecegizzz insallah..
Gene ayriyiz simdi anlayacagin :111: ama az kaldi ulennnnnnnnnnnnnn

Sen napiyorsun canim..
Kizlar nasilsiniz? Asker yarenleriiii, hic uzulmeyin bitecek bitecek.. benimkide bitti kocaman 15 ay

hayatnın düzelmesi çok güzel olmuş canım yavaş yavaş herşey düzelir inş dahada sevindim senin adına

selamlarrrr:80:

selammm:79:

noldu yahuuu:26:
vazgeçmek için geç dicem ama demicem vazgeçtim

dün çok aşık konuştu bende kaçan kovalanır misali kaçıom gene yazık çocuğa 4 yıldır kovalıo banane ben ailesine kabul ettirsin istiom ev işi yapmak istemiom yemek yapmakta pazar kahvaltısı yapmakta monoton bir hayat istemiom yaa kısacası

hadi girelim bidahada çıkmayalım soranada depresyondayım birazdan döncem deriz

hahaah alemsin sedacım yaaa ama alllaha şükür pazar günü bende fena halde depresyondayım ağla ağla içim şişti valla

herşeyin yolunda çok sevindimmm..umarım heşeyin en güzel şekilde olur ..ohh evide dçöşedin bişe kalmadı o zaman

napim bende iş,okul,ev mekik dokuyorummm yanii..aynı değişen bişey yok...kaandan ayrılmıştım biliyorsundur.koca 4 ay olmuş ayrıldığımız ara sıra rüyalarıma giriyorr.
ama ben artık yeni aşk istiyorumm sıkılıyorum tek başıma yaa..drrdimi anlatıcak herşeyiykle ben onun ,oda benim olucak,gizli saklı bişeyimiz olmucak biri istiyorum canımmm ben

ben ağlamıom çeneme vuruo adam kaçacak yer arıo anam bu depresyonda dio cüzzamlı gibi kaçıo benden

Canim benim...
Hic merak etme olacak bunlarrrrr inan bana.. sana bastan demistim en iyisi senin icin bu..
daha iyilerine layiksin diye.. öyle biri karsina cikacakki onu unutturacakk.
Mutlu huzurluuuu olacaksinnn, demedi deme, bak benim dediklerim 100de 96% cikiyo biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…