Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

size noldu canım anlat rahatlarsın

Bir sorun yok aslında davranışları hoşuma gitmiyor seviyor çok biliyorum ama bana soğuk davranıyor bu ara çok sıkılmış sıkıntısını benden çıkarıyor önceden saatlerce konuşurduk şimdi fazla konuşmuyor uykum var diyor yatıyor beni sinir ediyor üzülüyorum artık

harika bir kampanya 2500 kişi almış valla kaçırma derim
iyiyim ne olsun tatlım ya sende ne var ne yok içtin mi bakim kahveni

nolsun yaa, bugün işler yoğun, arada girip yazıp çıkıyorum, ama 4te işler bitcek.
Kahvemi içmiştim canım, şimdi de yemeğe çıkcam

herkeze selamlar

selam yavyuu napıosun?

Hoşbuldum datlummmmm

Ay benim son bi gaza ihtiyacım var
Bu kahvaltı takımını alayım mı yahu bir şey söyleyiverin :26:

bence çok güzel hemen al canım, hatta bana da söyle nerdeyse ben de alıyım

valla canım su askerlik psikoloji olsa gerek onunki düzelir inş. sen sıkıntını dile getir aşkım soğun konuşuosun birşeymi oldu falan de belki işe yarar bende böle yazıom ama kendime gelince çözüm bulamıom zor zor valla şu askerlik yedi beni

selam canım

bugün konuşucam yoksa bende soğuk davranmaya başlıycam ve hiç iyi olmuycak evet çok kötü yaa biz onları anlıyoruz onlarında bizi anlaması lazım bizim içinde kolay degil bekliyoruz onları özlemle

tamm ol sütlü nuriye ol olmadı ben künefe severim künefe ol
üff künefeyi bende severim ulen
bayılırım hatta
Hoşbuldum datlummmmm

Ay benim son bi gaza ihtiyacım var
Bu kahvaltı takımını alayım mı yahu bir şey söyleyiverin :26:
bence çok karışık tabi zevk meselesi :)
nolsun yaa, bugün işler yoğun, arada girip yazıp çıkıyorum, ama 4te işler bitcek.
Kahvemi içmiştim canım, şimdi de yemeğe çıkcam
afiyet olsun şekerim

bugün konuşucam yoksa bende soğuk davranmaya başlıycam ve hiç iyi olmuycak evet çok kötü yaa biz onları anlıyoruz onlarında bizi anlaması lazım bizim içinde kolay degil bekliyoruz onları özlemle

bencede ilk bir konuş sonra sende tavrını koy canım aman ben artık dinlemiom askerlik falan azıma geleni sayıyorum banane askerse yaa eğitim yapıo geri birliğe gidio ben burda kaç türlü insanla uğraşıorum ben takmıom artık askerliğini o benim nazımı çeksin

aynen öyle yapmayı düşünüyorum yüz verdikçe kötü olmaya başladı onlarında bizi düşünmesi lazım. Ya bide böyle ara kötü olunca zaman hiç geçmiyor

aynen öyle yapmayı düşünüyorum yüz verdikçe kötü olmaya başladı onlarında bizi düşünmesi lazım. Ya bide böyle ara kötü olunca zaman hiç geçmiyor

aynen canım ya ne zman geçio nede kafam yerinde böle deli gibi dolanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…