Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

onun için değmediğini anladım canım dün artık evlenmek istemediğimi söledim artık böyle giderse gider bizim için yolun sonu görünüo gibi bakalım

inanmıyorum sen ne hayallerle gittin oraya niye böyle oldu ki çok üzüldüm canım neden kavga ettiniz

Aaa sizin aranız daha bozukmuş seni kızdıran baya kötü bişey heralde ve sen haklısın heralde konunun ne oldğunu bilmeme rağmen

evt bizim sorununumuz baya büyük bu ounu korkaklığından ibaret şeyler yada beni fazla umursamaması

inanmıyorum sen ne hayallerle gittin oraya niye böyle oldu ki çok üzüldüm canım neden kavga ettiniz

canım benim ailem gitmeden söz nişan yapın dedi bunu bende istiodum söledim oralı olmadı hiç yanına gittim arayanlara arkadaşlarla takılıoruz dedi araynlar annesi babası v.s ben deil oldum ama belli etmedim günü kötü geçmesin die neyse ben parmağama yüzük takıp gittim hayırdır falan dedi bende o an bişey demedi gene sırf üzülmesin die ama yolda patladım senin yapamadığını yaptım benim hep içimde kaldı gitmeden bir yüzük alıp takamazmıydın dedim buda dioki yok ben senle evlencem illa yüzükmü takmam gerek bunu sen bil yeter falan deli oldum ve dün gece evlenmekten vazgeçtiğimi söledim sen bilirsin dedi

Az çok anlıyabiliyorum ama kendini üzme fazla düşünme bu konuları

canım insanın 4 yıllık hayalinin içine edlio ben nasıl üzülmiyim ben ailemle onun arasında kaldım hep onu savundum şimdi onlara ne diycem o savunduğum insan değmezmiş nasıl dicem

canım insanın 4 yıllık hayalinin içine edlio ben nasıl üzülmiyim ben ailemle onun arasında kaldım hep onu savundum şimdi onlara ne diycem o savunduğum insan değmezmiş nasıl dicem

Sen ailene herşey kesinleşmeden bişey söyleme kızgınlıkla böylesin biraz oluruna bırak bakalım ne olucak aklı başına gelir canım merak etme

Nasıl yani ya ne demek senbilirsin bu kadar basitmi yani onun için allah allah çok saçma geldi bana tepkisi neden böyle yaptı acaba canı başka bişeye sıkkındı da kavga etmemek içinmi böle kapattı konuyu

Sen ailene herşey kesinleşmeden bişey söyleme kızgınlıkla böylesin biraz oluruna bırak bakalım ne olucak aklı başına gelir canım merak etme

bu saatten sonra onda fırtına kopsa bende yaprak oynamaz canım dilekolay dört yıl ya artık çok geç

Nasıl yani ya ne demek senbilirsin bu kadar basitmi yani onun için allah allah çok saçma geldi bana tepkisi neden böyle yaptı acaba canı başka bişeye sıkkındı da kavga etmemek içinmi böle kapattı konuyu

o anda onu erkeklik gururuna yediremeyip demiştir içinden gelerek değildir

hayır ben onun evleneceğine inanmalıymışım ama ben inanmıorum ya inandıramıo sölüorum ya dio sölemkle nasıl inanmamı beklio anlamıorum hep laf iş icraata gelince yok böyle şeymi olur o sanıoki ben sinirim geçince herşey biticek ondan sen bilirsin dio ama bu sefer sinirim geçiceğine dahada büyüyo

o anda onu erkeklik gururuna yediremeyip demiştir içinden gelerek değildir
ya tabiki içinden gelerek sölememiştir ama böyle bişeyde söylenmez yani yazık değilmi bu kızada

sorun onda canım bu zamana kadar seni inandıramadıysa bekle bakalım ne yapıcak sen çok takma dicem ama takmadanda olmaz biliorum üzmemeye çalış kendini zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…