Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende teskereci devre olmak istiyorum yaa
Hele bir dur laa... biz bi olalim keyfini cikaralim..
sonra sennn :) uc pesimden canooooo
sende olacaksin tezkereci devreee

ahh cnm ya neapsamkı gelsınmı gelmesınmı cok zor bı durum gelse 10 ay olmucak hıc yanımda ben gıdersem gorcem oda zor gıbı ooof ya
Ahh cnm evet erken bayaaaaaa gelmesiii
benimkine 3 hafta verdiler galiba.. bugun cikiyo hastaneden..
komutanindan izin alip gidebiliyo galiba.. hayirlisi
Ameliyat olan herkeze vermeleri lazim yaaaaaa

bende teskereci devre olmak istiyorum yaa

ah kuzum benim sende olucaksın eninde sonunda

geçmiyor biliyorum şöle bi baktığında ama gecen günlere bi bak onlarda gecmez gibiydi...

ben hala inanamıyorum

şafak 9

aynen cnm benımkınede 20 gun vermısler ama askerıye revırınde yatcak

ahh cnm ya neapsamkı gelsınmı gelmesınmı cok zor bı durum gelse 10 ay olmucak hıc yanımda ben gıdersem gorcem oda zor gıbı ooof ya

tatlım sen ona tatlı dille anlat daha çok var diye vazgeçirmeye çalış bence nerdeydi askerin senin

geçmiyor biliyorum şöle bi baktığında ama gecen günlere bi bak onlarda gecmez gibiydi...

ben hala inanamıyorum

şafak 9

ayyyy süper ya maşşallah maşşallah biz görebilecek miyiz o günleri ya

iyiyim cnm cok sukur.. sen nassing len :)

Benimkinede 20 gÜn vermisler..
21 gun oluncaa hava degisimi oluyormus
1 gun icin komutani imza atmasi lazimmis..
Atmak istemedimi komutani????

iyiyim tatlım süperim hatta akşam aşkım aradı bırakmamışlar arazide gelmiş gündüzden gidip akşam dönceklermiş

ocak sonu şubat başı gibi de biz olucaz sanırım teskereci babykem

ayyyy süper ya maşşallah maşşallah biz görebilecek miyiz o günleri ya

o nedemek kuzucanım tabikide zaman çok çabuk geçiyo ya ben bitanem askere gtti başladım çeyiz almaya bak gelio hala eksilerim var diorum ki yetştremdm

o da dioki ii badaha gidim askere aman allah korusun diyorum allah bidaha bekletmesin valla...gelince hayırlısıyla sözümüz nişanımız olsun kavuşalım çok sıkıldım yaaa:2:

ben hala inanamıyorum

şafak 9

ilk zamanlar hiç geçmiodu da artık geçtiğine inanıorum ben 400ler 300ler 200 ler bitti e 100lere başladım başlamak bitermenn yarısıdır

ilk zamanlar hiç geçmiodu da artık geçtiğine inanıorum ben 400ler 300ler 200 ler bitti e 100lere başladım başlamak bitermenn yarısıdır

tabikide şöyle bir durum var sen başldın yarıyı bile geçtin bide daha hiç başlamamış daha yollamamışlar var allah sabır versin herkese:26:

inşallah canım geriye baktığında zaman geçmiş diyorsun ama yaşarken bitmiyor malesef
inşallah seneye mayısta bizde kral devre olcak ağustostada kavuşcam aşkım :26::26:

kızlar bu kpss nin ertelenmesi bizim için hiç iyi olmadı benim sevgilim izmirde giricekti şimdi ertlendi ama askerlik bitşyo dilekçe yollıycaz yer değiştirme için eğer kabul ederlerse istanbulda girebilcek etmezlerse bu lanet yere yine gtmek zorunda kalıcak yaaa

iyiyim tatlım süperim hatta akşam aşkım aradı bırakmamışlar arazide gelmiş gündüzden gidip akşam dönceklermiş
Ahh cok sevindim senin adin canimmm..
Hep mutlu ollll :)))

ocak sonu şubat başı gibi de biz olucaz sanırım teskereci babykem
Subatta tezkereci sizsiniz cnmmm :)

Günaydın güzelliklerrr..
Nasılsınız ?
Şafak 22
Woww fotoya bak leynn masallah.. sizmisiniz?
Safaginda fevkalade 22 olucak 2, 1, Safak 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…