Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

son günlerde bende çok ağlıyorum
onu daha bi başka özlüyorum
daha bi başka heyecanlanıyorum telefnum çaldığında,sesini duyduğumda
bi an önce sağ salim kavuşalım diye dualar ediyorum

şafak 14
Kalbim durcak gibi ya heyecandan

cnm bnm gözünüz aydın
allah bida başka ayrılık göstermesin
çok mutlu olun inş

kızlar askımı hava degısımıne yolamıyolar oda kendımı ıznımı kullanıcam 23 gun gelcem dıo ya oof daha askerlının bıtmesıne 10 ay var neapcaz bız ya

Ama olsun onlar hec gitmis askere :) napalim

Biziz uleynnn tezkerece devree
Askim kasimda dediii :)

günaydın güzeller artık teskerece devre bizleriz
şafak 102

günaydın canım

kızlar askımı hava degısımıne yolamıyolar oda kendımı ıznımı kullanıcam 23 gun gelcem dıo ya oof daha askerlının bıtmesıne 10 ay var neapcaz bız ya

üzülme canım ya 23 günün hepsini kullanmasın bari 10 gün falan kullansın canım
günaydın bu arada

Ahhh canim yaaaa.. niye yollamiyorlar.. ne sacmalik??
Ameliyat olduuu yazik degilmi? bazen ben insanlari anlamiyorum
Uzulme cnmm

selam canııım.. daha çok erken hakkaten izin kullanmak için sonra çok bunalırsa napıcak

Ama olsun onlar hec gitmis askere :) napalim

Biziz uleynnn tezkerece devree
Askim kasimda dediii :)

e tabi kolay mı şekerim 1 seneleri doldu artık

Ahhh canim yaaaa.. niye yollamiyorlar.. ne sacmalik??
Ameliyat olduuu yazik degilmi? bazen ben insanlari anlamiyorum
Uzulme cnmm

ahh cnm ya neapsamkı gelsınmı gelmesınmı cok zor bı durum gelse 10 ay olmucak hıc yanımda ben gıdersem gorcem oda zor gıbı ooof ya

offf o çok kötü onada sinir oluyorum ya illa hepsini kullan demeleri durbakalım belki izin vermezler yada vazgeçer

bakalım cnm ya hayırlısı olsuun ınsallah dıyorum cok kotuyum cok heveslenmıstı hava degısımıne yollıcaklar dıe onun ıçın cok kotu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…