kzı ne diye konuşmuyorsun nasılsın canım
Burcucum çıkıyom ben topik sağa emanett
Kuaföre gitip geleceğimm
yağmurlu bir sabahtan hepinize günaydın :82:
şafak 327 :98:
mehtap 6 :119:
Selamm pissycimmm
Yağmur mu var orda burası mükemmel.. Tabi benim için değişen bişey yok 4 duvararasındayım yine
mrb kızlarrr nasılsınızz benım safak 102 :):)
merhaba canım hoşgeldinnmrb kızlarrr nasılsınızz benım safak 102 :):)
merhaba cnm
evet fena yağmur yağıyo sabahtan beri
haftaya senin o taraflara geliyorum tatlım mehtap 6
sıcak mı oralar ?
kızlar bnm cnm cok sıkıın moralım bozuk nedenı cok kotu ama anlatamıorum yakıstıramıorum nebılım ıcımde fırtınalar kopuo denızler dalgalanıoo ama nedenını sormayın lutfeen cok kotuyum
merhaba canım hoşgeldinn
çok ii tatlım yaaa mehtabını yesinler seninnn :82:
bi kaç gündür burda havalar çok iyi pisyym sennki nirdeydiki burda diildi die hatırlıorum ben :44:
kızlar bnm cnm cok sıkıın moralım bozuk nedenı cok kotu ama anlatamıorum yakıstıramıorum nebılım ıcımde fırtınalar kopuo denızler dalgalanıoo ama nedenını sormayın lutfeen cok kotuyum
tatlım benimki gelibolu'da ya
bizim burdada havalar güzeldi ama bugün yağmur var. olsunda zaten cnm ya kasımın ortasına geldik düne kadar kısa kollu giyordum :26: dün akşamda izmir'de deprem oldu ben hissetmedim çarşıdaydım o sırada ama baya şiddetli olmuş.
canım benm üzülme lütfen... yakıştıramadığın şey aklımdan geçen değildir umarım ... içini ferah tut
kızlar cook kotuyum yapmamıstır dıyın neolur o yapmaz dıyın cok ıhtıyacım var buna lutfen
devrem sormayın demişsin ama :26:
her ne oldu ise kendini üzmemeye çalış, yaptığın bir hata varsa elbet herşeyin bir telafisi olur. karşındaki birşey yaptıysada yapmaması gerektiğini anlatırsın.
ama kendini böyle üzme lütfen...
cnm telefonuna gelen bır cagrı ve ben aradım bı kız sesı bnm sewdıgım adama baska bır kız daha asık olmus hastanede yatarken kız kendı numarasını vermıs benımkı ıstememıs evlıyım demıs yıne aramıs o kız aynı odada baska bırının revakatcısı olarak kalıomus o kız
ım
cnm telefonuna gelen bır cagrı ve ben aradım bı kız sesı bnm sewdıgım adama baska bır kız daha asık olmus hastanede yatarken kız kendı numarasını vermıs benımkı ıstememıs evlıyım demıs yıne aramıs o kız aynı odada baska bırının revakatcısı olarak kalıomus o kız
ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?