Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayatımda cok sewdıgım ınsan yemınler edıo ınanmam ıçın gozumun ıçıne bakıo ben senden baskasını koklamadım koklamam dıe canımsın herseyımsın ben ona soledım o pesımı bırakmadı aradı sureklı dıo sana sınırlenırsın dıe solemdım bı bahane bulup hatımı degıstırcektım dıoo lutfen neapım ben

cnm ben hep ıyı dusunmelısın bende bazen karamsarlga dsuorum ama askıma guvenıyorum sen de oyle yap boyle kafana takarsan ben gıbı olursun walla

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER

**(....460_230....)**

...235 nefesim...

...245 saysaybitmiyor...

...272 kelebek1238...

...277 choqşeqer...

...284 qizz...

...283 thetis...

...283 siyahincim...

...283 miracle07...

...283 wbluebluew...

...283 tepkiselmi...

...285 melegim...

...285 queen...

...287 rcd...

:124:...311 xdurux...:124:

:124:...327 pissy...:124:

:124:...327 lady_cici...:124:

:124:...328 zeynelim...:124:

:124:...394 cagla22...:124:

:124:...395 mmeerraall...:124:

:124:...395 sevgilim_benim...:124:

:124:...396 _kvsr_...:124:

:124:...396 umursuna...:124:

:124:...396 mesutugba...:124:

:124:...396 pembe_ojem...:124:

umutla mehtaP bekLeyenLer

mmeerraall===>doğan güneş
_kvsr_===>doğan güneş
nefesim===>doğan güneş
cagla22===>02
mesutugba===>02
wbluebluew===>40

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

cnm ben hep ıyı dusunmelısın bende bazen karamsarlga dsuorum ama askıma guvenıyorum sen de oyle yap boyle kafana takarsan ben gıbı olursun walla

ne bılım cnm kendımı kotu hısedıorum hemde cok kotu yapmadım dıo yemınler edıo ama hep aklıma kotu senaryolar gelıo

benmde aklıma şimdi o soru gelmişti....

gece yanında kalan arkadası numarayı alıp kıza msj atmıs nıe bole bısı yapıosun o evlı fln dıe ondn sonra ıs buralara kadar gelmıs kızz kendıde soluo hıc gorusmedık numaramı ben verdım bıde malesef asık oldum demesı yokmuydu telefonda sınır krızı gecırdım ama dun gece nı bır yarısı aradım ve kıza dedım kocamla yan yana ydık aynı yatakta ve dedım zeynel bnm ve suan bnm koynumda sen ıstedın kadar yalvarsanda kocam aldı telefonu saydı saydı bırak senın gıbı sokak o.. olur ancak neler neler dedı kız yuzsuuuzzz :2:

yhaa senı cok ıyı anlıyorum bende esıme cok guvenıyorum ama ınsanız sonucta bazen oluyo boyle seyler cok sıkma kendını ona guvenmeyı dene bende ılk cıktgımız zmaanlar hıc guvenmezdım ama artık cok guvenıyorum ona sennde guvenmeyı dene bende denedım oldu ben bu hyatta bısey ogrendım ne kadar kotu dusunursen o kadr hasta oluyosun ve elıne huzursuzluktan baska bırsey gecmyo herseyı kafama takmaktan herseyın kotuusunu dusunmekten panık atak oldum senelerdır cekıyorum bunu esıne guvenmeyı dene askerde olduugu ıcın zaten halledemezsınız uzaktan uzaga ancak gelmesı lazım neyın ne oldgunu anlamak ıcın

ne kızlar varyaaaaa

ay kötü olmuş ya. nasıl insanlar var. o telefon nosunu verene ne demeli. garip valla bu iş. yanında kalan arkadaşı kim oluyo ki noyu verebiliyo

ay kötü olmuş ya. nasıl insanlar var. o telefon nosunu verene ne demeli. garip valla bu iş. yanında kalan arkadaşı kim oluyo ki noyu verebiliyo

o cocukda dıokı ya nebılım pesını bırakır dıe dusundum falan dedı bnde dedımkı bak ne guzel bırakmıs kız yaa off

ya cnm eger esın sucsuzum dıyosa ınan bence ona kız da ne kadar yuzsuzmuss ben kendımı yerıne koydum ben bıle sınırlendım su anda ama bak esın bıle ona senın yanında neler soylemıs hattını fılan degıstırsın bence uzme kendını bos yere boyle sokak o. ıcın deger mı hıc guzelım o kız zaten boyle yaparak sızı huzursuz etmeye calısıyo sızı ayırmaya aranızı bozmyaa senı uzmye calsyo hıc frsat verme derım ben. . hemen toparlan ve boyle seylerle yıkılmayacagınızı gosterın ..

ve köy gibi bi yermıs gercı genelde hep oleymıs koy gıbı yanı bos arazıler falan benımkı manısa alasehırdeydı ama cok soguk oluyomus kısları askım oyle demıstı egtım yaparken donuyoruz demıstı ellerı fılan cok usuyormuss sımdı kıbrısta cok sıcak dıyorr anlamadım ortasını bulamadık yazın 50 derece fılan askım bı geldı sankı tatılden gelmıs gıbıydı :) bende dıyordum tatıle mı gonderdım ben senı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…