Bizi görüyorsun iste önceki dedigin sen sanki geliyordun gibi hatırlıyorum bentamam tanısmayı denerim
Hoşbuldum canım nasılsın safak kac bakim_?
bi mehtap gördüm sanki
Masallah hepinize canim arkadaslarim.. Benim cikmam lazim.. Seviyorum sizi unutmayinnnn..
Yogun oluyorum bazen giremiyorum ama unutuldunuz sanmayin sakinnn
kızlar benimde cıkmam lazım
mutlaka tekrar toplanalım topik mi acarız özelden mi yazarız bilmem habersiz kalmayalım
Bizi görüyorsun iste önceki dedigin sen sanki geliyordun gibi hatırlıyorum bentamam tanısmayı denerim
Hoşbuldum canım nasılsın safak kac bakim_?
bi mehtap gördüm sanki
bana da musade güzel hatunlar iyi bakın kendinizeeee
ALLAH tüm askerlere hayırlı tezkereler nasip etsin sevdiklerine ailelerine bağışlasın hepsini asker yolu beklemek çok zor biliyorum Allah hepinize sabırlar versin bende eşimi bekledim evlendik 4 ay sonra askere gitti gerçi çok oldu döneli 85/3 tü eşim hergün ağladım gerçekten zor günler bunlar ama kavuştuğunuz günde bir okadar muhteşem duygu Allah böyle ayrılıklar versin kötü ayrılıklar vermesin Allah kavuştursun hepinizi Allah sizi sevdiklerinizden hiç ayırmasın
Ayy kıyamam yaa, evlenir evlenmez ne zor olmuşturÇok şükür evlenmeden önce gitti benimkisi :S Güzel dileklerin ve duaların için de çoookk çoookkkkk teşekkür ederim kendi adıma.. Allah da seni eşinden bir daha ayırmasın, hep mutlu olursunuz inşallah..
Günaydın kızlarr.. Nasılsınız ?
Dün iki tane dişimi çektirdim..Ağrısından kurtulucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?