Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbudum kızlarrr

b benim e ise(eser) olur kendilerii

bikaç gündür görüşüyoruzdaha önceden görüşürdük bu kadar sık değil..

sevgili modumuz varrr

ortaokuldan terkk,erzurumlu,22 yaşında,kürtmüş öle dedi

şu okul durumu canımı sıkktı ya benim.

Kuzum beni 2 gündür aramıyo julia

iki gün önce bnmki de ilk kez beni aramamıştı cnm nese ki bişiyi yokmuş işleri yoğunmuş ondan aarayamamış sende üzülme cnm senn ki de bugün arar kesin

Günaydııınnn
Bugün Şaağımız 29 nihayet
birdaha 30 yokk yok yok artık yok

hadi gözün aydın canım darısı 20lerden kurtulmaya

arayabiliyor muydu rahatça seni?
böyle arayamadığı oluyor muydu?
Kaçıncı bölükteydi senin askerin canım?

canım bazen bi gün arıyodu 2 gün arayamıodu bazende hergün arıyordu.. hiç belli olmuyordu yani 2.bölükteydi..

ben ii dilim cnm yaa vodafone faturamı unutmuuşm taaa kasımdan.. 72 tl lik fatura şimdi icrada 190 tl yatrıcam

:26: hadi yaa :26:

burcum sence sana uygun mu bu çocuk acele etme biraz tanımaya çalış bence belkide çok uygunsunuzdur yada tam tersi zıt kutuplardada olabilirsiniz dikkat et bu sefer bi erkeğin senn canını yakmasına izin verme cnm

Kızlar bana yorum yapın ya dli olucam 4 gün oldu teslim olalı canım we hala aramadı normal bi durum mu bu yoksa boşadı mı beni ordaaa? :)

tatlım okul durumu önemli bi kriter atlama onu... sonradan üzüleceğine baştan üzülmek mantıklı...:44:

günaydın canım benim nihayet ya kurtuldum
kızım tickerımda artık month yooooooookk
week oldu artık ulen ağlıcam bak

depüklicem seni az kaldı

yine pişamn olabileceğin bir yola griyorsun gibime geliyor iyi düşün

burcum sence sana uygun mu bu çocuk acele etme biraz tanımaya çalış bence belkide çok uygunsunuzdur yada tam tersi zıt kutuplardada olabilirsiniz dikkat et bu sefer bi erkeğin senn canını yakmasına izin verme cnm

haklıısn duygumm
şöyleki ne kadar uyumlu olabilirizki tatlım o ortaokulu bile bitirmemişken ben üniversite okuyorum görüş açılarımız çk farklı olucak her konuda dün mesela bişe oldu gebertirim felan dedi şok oldum yani..izin vermemem gerekiyorrr yeteri kadar üzüldümm

oow hoşgeldin kanka senin de son üç gel arkamdan tertiip
aynen tertippp heycan dorukta
aman burcum emin adımlarla gittt hemi
Kızlar bana yorum yapın ya dli olucam 4 gün oldu teslim olalı canım we hala aramadı normal bi durum mu bu yoksa boşadı mı beni ordaaa? :)

çokk normal canım ilk günler yoğun oluyolar. 4 gün biraz uzun bi süre sanki ama nerde askerin

Son düzenleme:
tatlım okul durumu önemli bi kriter atlama onu... sonradan üzüleceğine baştan üzülmek mantıklı...:44:

depüklicem seni az kaldı

haklıısn tatlım bende bu duruma canım sıkkın neler okuyorum şu forumda yani..

normal bi durum olduğunu düşünüyorum canım :44:
arar ilk fırsatta oradaki ilk hengameyi atlatmaya uğraşıyordur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…