- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
bilemem nulişim arıtk
allah kahretsin bu insanları ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz inanılır gibi değil.
yavru kuşum yaşın kaç senin yaben seni küçük sanıyodum
Merhaba kızlar...
Kendimi tanıtmadığımdan mı görüşmek istemeyenler olduğundan mı neden bilmiyorum ama bazıları tarafından kale alınmıyorum bu yüzden size bizi anlatmak istiyorum...
Benim adım tuçe sevgiliminki cem 27nisanda 3.yılı devirces ve bebekliğimizi bile biliyorus..Ailelerimiz tanıştı hatta ben ailesiyle yemin törenine teslim etme felan gittim ama söz olmadı..
Evimiz alındı çeyisler tamamlandı beyaz eşyalar alındı bi askerim kaldı eksik oda damatlığı giyip gelcek
İnş bundan sonra daha yakın olurus
Şafağımız atarsa 279
Merhaba kızlar...
Kendimi tanıtmadığımdan mı görüşmek istemeyenler olduğundan mı neden bilmiyorum ama bazıları tarafından kale alınmıyorum bu yüzden size bizi anlatmak istiyorum...
Benim adım tuçe sevgiliminki cem 27nisanda 3.yılı devirces ve bebekliğimizi bile biliyorus..Ailelerimiz tanıştı hatta ben ailesiyle yemin törenine teslim etme felan gittim ama söz olmadı..
Evimiz alındı çeyisler tamamlandı beyaz eşyalar alındı bi askerim kaldı eksik oda damatlığı giyip gelcek
Şafağımız atarsa 279
Merhaba kızlar...
Şafağımız atarsa 279
hoşgeldin canım alırız alırız merak etme senarkadaşlar burda hepiniz aynı dert ortagısınız neden tucemi kale almıyorsunuz ????
hoşgeldin canım alırız alırız merak etme sen
saol bebem hepiniz inşllh kavuşursunuz askerlerinize. bnm askerimde dizimin dibindeher hafta sonu görüşüoz
saol bebem hepiniz inşllh kavuşursunuz askerlerinize. bnm askerimde dizimin dibindeher hafta sonu görüşüoz
ne güzel şafağın kaç peki
valla benm şafağım daha yükseklerde galiba. çünkü manisada acemiliği yaptı ordan buraya istanbl tuzlaya eğitime geldi bir kaç ayda burda olcakmış yani
şefağı sorarım telini açtığında =))
canım hoşgeldin aramıza hiç olurmu öle şey sen dal mevzuya biz sana tabi cvp veririz bende seda m.o
Ah bide 100lere gelsek...Geçmiyo bi türlüüü.2gndürde aramıyo çok merak ediyommaşallah şafağını inşlh temennilerin en yakın zamanda gerçekleşir
arkadaşlar burda hepiniz aynı dert ortagısınız neden tucemi kale almıyorsunuz ????
yüzme bilion demiTamam cnm her halta dalarım ben
...
Ah bide 100lere gelsek...Geçmiyo bi türlüüü.2gndürde aramıyo çok merak ediyom
Yerim seni ben yaa şovalyem benim
valla benm şafağım daha yükseklerde galiba. çünkü manisada acemiliği yaptı ordan buraya istanbl tuzlaya eğitime geldi bir kaç ayda burda olcakmış yani
şefağı sorarım telini açtığında =))
sorarım tabiii
bubabur melem nörüon dabu 10 dk msj bekletmesi varya ayar oldum da
ya ben pek sormam böle bişey ama arkadaşım nerelisin ben çok merak ettim
Tamam cnm her halta dalarım ben
...
Ah bide 100lere gelsek...Geçmiyo bi türlüüü.2gndürde aramıyo çok merak ediyom
Yerim seni ben yaa şovalyem benim
sivaslıyım ne olduki cnm
bilmiyomusun şafağı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?