Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nee ne öldürmesi o kim ya niye ki
nerde yaşıyormuş bu adam bi sorsaydın
o ne demek aa şok oldum
ne alıp veremedikleri var bunların seninle ya

nee ne öldürmesi o kim ya niye ki
nerde yaşıyormuş bu adam bi sorsaydın
o ne demek aa şok oldum
ne alıp veremedikleri var bunların seninle ya

doğru yoldan şaşmayan insanlara yapılan muamele bu canım bende takmıorum hatta aşkıma dedim babana söle çıksın karşıma o beni öldürürken gözümü kırparsam onun gibi olayım dedim

doğru yoldan şaşmayan insanlara yapılan muamele bu canım bende takmıorum hatta aşkıma dedim babana söle çıksın karşıma o beni öldürürken gözümü kırparsam onun gibi olayım dedim
yaa allah allah yani ters mi düştün onlara niye bu kadar kanlı bıçaklı oldular seninle
ne istiyorlarmış peki
duyguşşş kelebekler uçuşuyor bendedee
gaz olmasın

selam kızlarrrr

ıspartaya selamlarr şafağım 32
hoşgeldinnnn
bugün çok komik geldi bana şafak ya 404 tam yapıştı kaldı bugün bana

o adamın ne alıp veremedği var be şokdayım resmenn
hoşbuldum canım

yaa allah allah yani ters mi düştün onlara niye bu kadar kanlı bıçaklı oldular seninle
ne istiyorlarmış peki

gaz olmasın

canım hakımda iftira atmış akrabaları bende önceden orda çalışıodum çıkmamı yediremediler bide evlenip boşanmış olmam olayları bu hale getirdi

cıxxx deel
şafak helecanıı o keleboşlarrrr
bilemem nulişim arıtk
canım hakımda iftira atmış akrabaları bende önceden orda çalışıodum çıkmamı yediremediler bide evlenip boşanmış olmam olayları bu hale getirdi
allah kahretsin bu insanları ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz inanılır gibi değil.
yavru kuşum yaşın kaç senin ya ben seni küçük sanıyodum

Merhaba kızlar...

Kendimi tanıtmadığımdan mı görüşmek istemeyenler olduğundan mı neden bilmiyorum ama bazıları tarafından kale alınmıyorum bu yüzden size bizi anlatmak istiyorum...

Benim adım tuçe sevgiliminki cem 27nisanda 3.yılı devirces ve bebekliğimizi bile biliyorus..Ailelerimiz tanıştı hatta ben ailesiyle yemin törenine teslim etme felan gittim ama söz olmadı..

Evimiz alındı çeyisler tamamlandı beyaz eşyalar alındı bi askerim kaldı eksik oda damatlığı giyip gelcek

İnş bundan sonra daha yakın olurus

Şafağımız atarsa 279

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…