Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba canım ismin tuğçeydi galiba bende betül.cv ni okudum da

ne cv si canım:26::26::26:Tanıştıma memnun oldummm

bebem kale almıosunuz demiştin ya onu dio arkdş

evet canlarım kendini tanıttığın mesajından bahsetmiştim.

merhabalar

kardelen44 Malatyalıyım canım evet, hemşoyuz herhalde :79:

hoşgeldin hevincim baya azaltmışsın maşallah düğün şafağını:13:

iyiiii aksamlaarr bakalımmm bayanlaarr nasılsınııızzz bakaıımmm:79::79::79::79::79:

tertibim gelmiş hoşgelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş valla benim herüf acilde nöbetçi bende vakit geçirmeye çalışıyorum

sen nasılsın bakiiim?

cnm bi kahve yapıp geliorum hemen bekle

az şekerli olsun lütfen canım :86:

hoşgeldin hevincim baya azaltmışsın maşallah düğün şafağını:13:

iyi akşamlar canım
evet ya 240dan başladık saymaya, bizimkide malum askerlik gibi ayrı ülkelerde olunca,
bu yüzden bazen geliyorum buraya sizleri çok iyi anlıyorum yani

iyiiii aksamlaarr bakalımmm bayanlaarr nasılsınııızzz bakaıımmm:79::79::79::79::79:

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

hep gel canım beklerizzz.

hangi şehire gelin geleceksin bakalım?

tertibim gelmiş hoşgelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş valla benim herüf acilde nöbetçi bende vakit geçirmeye çalışıyorum

sen nasılsın bakiiim?

anammmm tetıbınnn snaaa hayreeenn olsunn kuzuuu hossbuldukkkk benımkıdee nobete gıttııı vallaaa cnmmm benımm bendee oturuyomm form plus ıcımmm

anammmm tetıbınnn snaaa hayreeenn olsunn kuzuuu hossbuldukkkk benımkıdee nobete gıttııı vallaaa cnmmm benımm bendee oturuyomm form plus ıcımmm

canım tertibim benimm

dur bende alıp geleyim form plus ımı
ben kiraz saplısından içiyom ya sen?

hep gel canım beklerizzz.

hangi şehire gelin geleceksin bakalım?

sağol canım
gerçi çekiniyordum başta malum askerlik değil bizimkisi,
ama bi ara sipaydiyi gördüm atladım bende
gerçi tanıdıklarda varmış topicte sevindim onada :13:
nişanlım buraya gelicek canım annemle yalnızız biz onu bırakıp terkedemem burayı (almanya) ayrı evlerde olucaz ama aynı şehirde olmamız bile yetiyor bana.

nasıllll yaneeeee yaaaa dokotramıı gıtttınnn bakk sana bı formull vercemmm okııı [/QUOTE]

gittim bebeğim ...senin dediğinide denicem....Offf benimki gelene kadar tedavülden kaldırılcam

aa neden çekineceksin canım benim hepimizin arzusu sevdiceğine kavuşmak değil mi ama

anladım canım o daha iyi gurbet çok zor benim annem almanyadan gelin gelmiş buraya çok zor çookkk:26:

ee hazırlıklar nasıl gidiyo ?

oy kuzum cnm neden çekiniosun yaaa gel sen hep gel

alllahhhs senıı netsunnn benn onudaa ıctımm bıdeee şeftalılı var onuuu denımmm dedımmm tertıbımmm
fenaaa dılll dosgrusuuu

tadını çok sevmedim ama içeriği harika acai berry bile var içinde sonra da şeftaliliyi deneyeyim bende sen neden içiyon be form plus manken gibi kızsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…