Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tadını çok sevmedim ama içeriği harika acai berry bile var içinde sonra da şeftaliliyi deneyeyim bende sen neden içiyon be form plus manken gibi kızsın maşallah

kızzz bende konu mankenıı bılee olmazzz bee fısstukkkk dene bencee bu daha ıyıııı vallaaa yaaa ıp gıbıı ollmakk ıcın dııl ama verımm fazlammm varrrr

gelirim culiam gelirim

:13:
aa bak annen iyi anlar halimizden gurbetlik gerçekten çok zor ama alışıyorsun canım ya, Allah gurbetteki herkesin yardımcısı olsun.
bu arada annenin ellerinden öperim
valla hazırlıklar şu an için durgunlaştı, uzakta olunca fazla bişey yapamıyoruz,
ama salonumuz tutuldu, balayı tamam, kına salonu tamam, tarih alındı, en önemlilerdi bunlar, gelinliğide bakıyorum netten. şu an ki sorunumuz ev arıyoruz birde nişanlım dil kursuna gidiyor mayıs 13te sınava girecek, o bi bitsin asıl hazırlıklarımız o zaman başlıcak inşallah
sizinde şafağınız azmış canım maşallah

bana az müsade kızlar gelicem yine öpüldünüz

kızzz bende konu mankenıı bılee olmazzz bee fısstukkkk dene bencee bu daha ıyıııı vallaaa yaaa ıp gıbıı ollmakk ıcın dııl ama verımm fazlammm varrrr

olma mı tertibim senden victoria's secret mankeni olur

kaç kilosun boyun kaç bakim de hele devrene

silüsün kaç cnm ben hmen ince hesap yapim sana

canım benim bak şimdi hemen deyyim benimki 28.11.2010 sülüsü normal hesap yapınca şubatın sonu gelmesi lazım ama komutan 15-20 arası çıkarcam sizi demiş ayrıca izin kullanmamayıda düşünüyo..

Ben tek tek hesapladım geçen 284 oldu:44::44::44:ama hesapla bakalım nocek

evet canım iyi biliriz gurbetçiliği

sınav işi bitsin hemencik yaparsınız herşeyi canım.

annem teşekkür ediyo hevincim

şükür az kaldı bizim şafakta.her zaman gel moral ver bize annaştık mı canım

iyi bak kendine

dağıtım izninden baska izin kullandı mı cnm :97:

cnm bnm kullandığım program 1 gün bile şaşmıo şafağın 296 :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…