tadını çok sevmedim ama içeriği harika acai berry bile var içinde sonra da şeftaliliyi deneyeyim bende sen neden içiyon be form plus manken gibi kızsın maşallah
aa neden çekineceksin canım benim hepimizin arzusu sevdiceğine kavuşmak değil mi ama
anladım canım o daha iyi gurbet çok zor benim annem almanyadan gelin gelmiş buraya çok zor çookkk:26:
ee hazırlıklar nasıl gidiyo ?
kızzz bende konu mankenıı bılee olmazzz bee fısstukkkkdene bencee bu daha ıyıııı vallaaa yaaa ıp gıbıı ollmakk ıcın dııl ama verımm fazlammm varrrr
silüsün kaç cnm ben hmen ince hesap yapim sana
gelirim culiam gelirim
:13:
aa bak annen iyi anlar halimizden gurbetlik gerçekten çok zor ama alışıyorsun canım ya, Allah gurbetteki herkesin yardımcısı olsun.
bu arada annenin ellerinden öperim
valla hazırlıklar şu an için durgunlaştı, uzakta olunca fazla bişey yapamıyoruz,
ama salonumuz tutuldu, balayı tamam, kına salonu tamam, tarih alındı, en önemlilerdi bunlar, gelinliğide bakıyorum netten. şu an ki sorunumuz ev arıyoruz birde nişanlım dil kursuna gidiyor mayıs 13te sınava girecek, o bi bitsin asıl hazırlıklarımız o zaman başlıcak inşallah
sizinde şafağınız azmış canım maşallah
bana az müsade kızlar gelicem yine öpüldünüz
canım benim bak şimdi hemen deyyim benimki 28.11.2010 sülüsü normal hesap yapınca şubatın sonu gelmesi lazım ama komutan 15-20 arası çıkarcam sizi demiş ayrıca izin kullanmamayıda düşünüyo..
Ben tek tek hesapladım geçen 284 oldu:44::44::44:ama hesapla bakalım nocek
dağıtım izninden baska izin kullandı mı cnm :97:
hadi bakalım az kalmış yarılamaya canım
cnm bnm kullandığım program 1 gün bile şaşmıo şafağın 296 :78:
Slm bebişlerr ben geldimmmAcayipppp mutluyummmmmmmmmm
culiiiii sen hangi programı kullanıyodun ?
cnm bnm kullandığım program 1 gün bile şaşmıo şafağın 296 :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?